فانی لند‌

9عادت آزاردهنده‌ای که موفقیت در دانشگاه مدیون آن‌هاست

راهنماتو-به نظر می‌رسد که اغلب آدم‌هایی که در تحصیلات عالی و دانشگاهی موفق هستند، عادت‌های مشترکی دارند.  

به گزارش راهنماتو، راستش را بخواهید بعضی از این عادت‌ها به زعم دیگران بسیار آزاردهنده و عصبی‌کننده است. بیایید این عادت‌ها را همراه فانی لندمرور کنیم:

1.هایلات رو هایلایت

برای همه‌مان پیش آمده که کل صفحه یک کتاب را از شدت اهمیت هایلایت کرده‌ایم. با اینکه ممکن است به نظر بقیه این کار افراطی باشد، اما به واقع یکی از روش‌هایی است که می‌توانید به کمک آن جذب کتاب شوید. هایلات کردن شما را وادار می‌کند که ایده‌های اصلی را شناسایی کنید و دوباره دیدن آن بخش‌ها یادگیری‌تان را تقویت می‌کند. اما مطمئن باشید فقط بخش‌هایی هایلات شوند که واقعاً اهمیت دارند.  

2. تا پاسی از شب بیدار ماندن و مطالعه کردن

با اینکه بیدار ماندن اغلب به مثابه قاتل بهره‌وری شناخته می‌شود، حقیقتاً به مستحکم شدن آموزه‌ها در ذهن‌ کمک می‌کند. این امر به خصوص زمانی مؤثر است که شما از تیپ آدم‌های شب‌زنده‌دار باشید. تحقیقات نشان می‌دهند که خواندن مطالب در شب امتحان در ساعاتی که هشیاری در اوج است، قدرت حافظه را تقویت می‌کند. فقط باید مطمئن باشید که به قدر کافی بخوابید تا از فرسودگی پیشگیری کنید.

3.اهمال‌کاری (کم)

اهمال‌کاری یا پشت‌گوش‌اندازی به عنوان یک عادت بد شناخته شده است اما قدری تأخیر به تمرکز بهتر مغز کمک می‌کند. اغلب، فشار ضرب‌الاجل در حال رسیدن می‌تواند بهره‌وری را به شکلی انفجاری افزایش دهد. قدری اهمال‌کاری کمک‌تان می‌کند که بر کمال‌طلبی‌تان غلبه کنید و تشویق‌تان می‌کند که اقدام کنید. اما سعی کنید زیاد از حد پیش نروید چون ممکن است تبدیل به عادتی مضر شود.

4.وقفه‌های مکرر

وقفه‌های مکرر در طی مطالعه به نظر غیرکارامد می‌آید اما زنگ‌های تفریح کوتاه و به تعداد زیاد در حقیقت تمرکز و سطح انرژی را افزایش می‌دهد. یک تکنیک به اسم پومودورو می‌گوید که 25دقیقه با تمرکز مطالعه کنید و بعد 5 دقیقه استراحت کنید. این تکنیک به مغز شما زمان بازیابی می‌دهد و بازدهی کلی مغز را افزایش می‌دهد.

5.زیادی فکر کردن به یادداشت‌ها

یادداشت‌برداری وسواسی ممکن است قدری افراطی به نظر برسد اما فرایند سازماندهی و مرتب‌سازی چندباره یا بازنویسی مطالب مجبورتان می‌کند در متنی که در حال مطالعه‌اش هستید، در سطحی عمیق‌تر آمیخته شوید. عمل مرور و پالایش یادداشت‌ها به شفافیت مفاهیم و در حافظه ماندن آن‌ها به مدت طولانی‌تر کمک می‌کند.

6.گوش دادن به موسیقی در حین مطالعه

خیلی‌ها تصور می‌کنند که موسیقی یک نوع حواس‌پرتی در حین مطالعه است، اما انواع خاصی از موسیقی – به خصوص کلاسیک یا ساز – می‌تواند به افزایش تمرکز کمک کند. موسیقی پس‌زمینه می‌تواند حواس‌پرتی‌های محیطی را کم کند، فضایی آرامش‌بخش ایجاد و توانایی تمرکز به مدت طولانی‌تر را فراهم کند.

7.مطالعه در محیط شلوغ

ممکن است مطالعه در محیط‌ شلوغ کافه یا فضاهای عمومی غیرمولد به نظر برسد اما برای بعضی آدم‌ها، بهترین و عالی‌ترین محیط برای تمرکز است. صدای محیط می‌تواند خلاقیت را تحریک و حواس‌پرتی‌های درونی را، به خصوص برای کسانی که در زمینه پرآشوب می‌توانند شکوفا شوند، کاهش دهد.

8.از این موضوع به آن موضوع پریدن

تغییر موضوعات در هنگام مطالعه شبیه به نسخه‌ای برای گیج کردن آد‌م‌هاست اما حقیقتاً می‌تواند مغز را مشغول نگه دارد. با مطالعه چندین موضوع در یک جلسه، مغزتان را مجبور می‌کنید که پیوندهای متفاوت ایجاد کند که باعث افزایش توان یادگیری می‌شود. اما حواس‌تان باشد که به هر موضوعی به اندازه‌ای که لازم است وقت بدهید.

9.خط‌خطی به وقت مطالعه

با اینکه خط‌خطی کردن ممکن است حواس‌پرت‌کن به نظر برسد، خط‌خطی کردن در هنگام مطالعه به تقویت حافظه و تمرکز کمک می‌کند. تحقیقات نشان می‌دهند که خط‌خطی یا حتی کشیدن تصاویر معنادار، مغز را در هنگام وظایف طولانی مشغول نگه می‌دارد و توانایی به خاطر آوردن اطلاعات و حفظ تمرکز روی آنچه مشغول یادگیری‌اش هستیم را افزایش می‌دهد.

 

 

 

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!