یکی از آفتهای مخرب در «وقایع تاریخی» آفت مرگبار تحریف است/ باید بستری برای جلوگیری از «تحریف» ایجاد شود – اخبار سینمای ایران و جهان
سینماپرس: معاون رئیسجمهوری و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: محور مقاومت به دعای مادران و همسران شهدا پیروز است و این توفیقها ادامه دارد.
به گزارش سینماپرس، سعید اوحدی در آیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا با عنوان شکوه ایثار به مناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین (س) که یکشنبه ۲۵ آذرماه در سالن اندیشه حوزه هنری برگزار شد، گفت: شما مادران و همسران شهدا به حضرت امالبنین (س) تاسی کردید و ایشان را الگو قرار دادید.
وی با بیان اینکه دامن مادر بزرگترین مدرسهای است که فرزند در آنجا تربیت میشود، گفت: ما میخواهیم درس گذشت و فداکاری را از شما مادران و همسران شهدا بیاموزیم زیرا شما مادران و همسران شهدا همه زندگی خود را در راه اسلام بخشیدید. شما خانواده شهدا چشم بصیرت دارید و حضور شهدا را در این مراسم احساس میکنید.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به رشادتها و فداکاریهای مادران و همسران شهدا و مقامی که شهدا نزد خداوند دارند، خاطرنشان کرد: ما برای برگزاری این مراسم تاکید داشتیم و هدف ما تنها برگزاری یک مراسم نبود زیرا شما و شهدا نیاز به برگزاری این مراسمها ندارید و به فرموده امام (ره) شما خانواده شهدا چشم و چراغ این ملت هستید.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به مادران شهدایی که چند شهید تقدیم این انقلاب و نظام کردهاند و یا تنها فرزند آنها در راه اسلام به شهادت رسیدند، عنوان کرد: مادران شهدا باید به خودشان ببالند زیرا از جایگاه والایی برخوردار هستند و امیدوارم ما هم مشمول دعای شهدای شما باشیم.
اوحدی گفت: یکی از آموزههای دینی که به آن تاکید شده است این است که نسبت به اتفاقات تاریخی نباید بیتفاوت بود و تاریخ نباید فراموش شود و نگاه عمیقی باید به تاریخ داشت و نباید نگاه سطحی به تاریخ داشته باشیم.
معاون رئیس جمهوری با اشاره به اهمیت بصیرت در زندگی انسانها، خاطرنشانکرد: مقام معظم رهبری نسبت به برگزاری کنگره شهدا توجه ویژه دارند اما ایشان بر عمیق نگاه کردن به زندگی شهدا تاکید بیشتری دارند. یکی از آفتهای مخرب در وقایع تاریخی آفت مرگبار تحریف است که باید بستری برای جلوگیری از تحریف ایجاد شود و نسبت به وقایع تاریخی هوشیار بود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به تحریف در زمان واقعه عاشورا و تحریفهایی که امروز دشمنان به دنبال آن هستند، اظهارداشت: امروز بیش از ۳۶۰ کانال خارجی به زبان فارسی وجود دارد که می خواهند تحریف در وقایع تاریخی به وجود آورند و نباید سطحینگر به وقایع تاریخی بود و اجازه داد تا دشمنان در باورها و اعتقادات ما خدشه به وجود آورند.
اوحدی با اشاره به نقش زنان در کربلا و رشادتهای حضرت زینب (س) در تبیین وقایع کربلا، گفت: صدای شهدا در طول تاریخ متوقف نخواهد شد. ما امسال شاهد حضور بیش از ۲۲ میلیون نفر در پیادهروی اربعین بودیم. شک نکنید محور مقاومت به دعای مادران و همسران شهدا پیروز است و این توفیقها ادامه دارد.
همچنین، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: حضرت امالبنین (س) پاسدار واقعه عاشورا بودند و امروز مادران و همسران شهدا در همان مسیر در پاسداری از انقلاب نقشآفرینی میکنند.
سردار یعقوب سلیمانی با گرامیداشت یاد و خاطر شهدا، شهدای جبهه مقاومت و شهدای مدافع حرم گفت: حضور خانواده شهدا به ویژه مادران و همسران شهدا را خیر مقدم میگوییم و آرزوی توفیق برای آنها داریم.
سردار سلیمانی با اشاره به فداکاریهای خانواده شهدا و نقش و جایگاه زنان در تداوم نهضت انقلاب اسلامی و ارائه آماری از مادران شهدا که فرزندان آنها به شهادت رسیدهاند، گفت: امام خمینی (ره) میفرمایند؛ «پیروزی انقلاب را مدیون زنان هستیم» و رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب بر توسعه فردی، اجتماعی و تمدن اسلامی تاکید کردند که در این زمینه زنان نقش مهم و تاثیرگذاری دارند.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید برای برگزاری باشکوه آیین ملی تکریم مادران و همسران شهدا، گفت: حضرت امالبنین(س) پاسدار واقعه عاشورا بود و روایتهای حضرت امالبنین(س) واقعه عاشورا را زنده نگه داشت.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز با اشاره به جایگاه حضرت امالبنین (س) گفت: حضرت امالبنین (س) الگو و الهامبخش برای مادران و همسران شهدا بودند.
حجتالاسلام سیدرمضان موسویمقدم اظهار داشت: یکی از بانوان تاریخ تشیع که مظلوم واقع شد حضرت امالبنین (س) بود. ایشان درجات فراوان دارند و نام ایشان را در کنار چهار زن بزرگ جهان اسلام مطرح میکنند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به ویژگیهای حضرت امالبنین (س) و جایگاه والایی که ایشان در بین زنان جهان اسلام دارند، افزود: شجاعت و دلاوری، ادب و متانت، هنر و ادبیات، ایثارگری و احترام به حقوق دیگران و ولایتمداری از ویژگیهای حضرت امالبنین (س) است.
حجتالاسلام موسویمقدم عنوان کرد: حضرت امالبنین (س) در مقام مادری و همسرداری نیز از جایگاه بزرگی برخوردار بودند و نسبت به تعلیم و تربیت فرزندان خود توجه بسیاری داشتند که به مقام و جایگاه والایی دست پیدا کردند و به عنوان الگویی برای مادران و همسران شهدا هستند.
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به جایگاه حضرت امالبنین (س) گفت: ایشان چهار فرزند خود را تقدیم اسلام کردند و بعد از واقعه کربلا به روشنگری پرداختند و مسیر سیدالشهدا (ع) را با وجود سختیها ادامه دادند و ما نیز باید راه امالبنین (س) و حضرت زینب (س) را ادامه دهیم.
در پایان این مراسم از جمعی از مادران و همسران شهدا با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، نماینده ولی فقیه در بنیاد و معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور تقدیر و تجلیل به عمل آمد.