طرز تهیه دسر شب یلدا با بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ساده و شیک
دسر شب یلدا با بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی
به طور کلی دسر ها به دلیل ظاهر جذاب و حوس انگیزی که به سفره هایی شما می بخشند در بین مراسم ها و مناسبت های خاص جایگاه ویژه و مهمی دارند، شب یلدا یکی از این مراسم و مناسبت هایی است که می توان سفره آن را به وسیله انواع دسر ها با تزیینات پاییزی یلدایی زیباتر و دلنشین تر کرد.
دسر هایی که پایه مواد اصلی آن ها با بیسکوییت هایی نظیر بیسکوییت ساقه طلایی و یا بیسکوییت پتی بور تهیه می شوند به دلیل طرز تهیه ساده و دسترسی آسان این دسر ها به مواد اولیه آن ها در میان اکثر مردم پر طرفدارتر و محبوب تر شناخته می باشند به همین دلیل ما نیز امروز در فانی لندبه مناسبت فرا رسیدن شب یلدا پستی تحت عنوان طرز تهیه دسر شب یلدا با بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ساده و شیک برای شما تدارک دیده ایم، امیدواریم که شما نیز از این دستور تهیه دسر لذت ببرید.
همچنین بخوانید: طرز تهیه ژله هندوانه ای شب یلدا قالبی با شیر
مواد لازم برای تهیه دسر شب یلدا با بیسکوییت پتی بور و یا ساقه طلایی
شیر 2 لیوان سر پربیسکوییت پتی بور ساده 1 بستهپودر ژلاتین 2 قاشق غذا خوریشکر 5 قاشق غذاخوریموز 2 عددانار دون شده به میزان لازمرنگ خوراکی قرمز و یا صورتی 1 قطرهروغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه دسر شب یلدا با بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ساده و شیک
مرحله اول: آماده سازی شیر
ابتدا قابلمه و یا شیر جوش را برداشته و سپس داخل آن دو لیوان شیری که از قبل تهیهکرده اید را بریزید و بعد آن را روی شعله متوسط و مستقیم گاز قرار داده و فرصت دهید تا شیر به خوبی داغ شود. توجه داشته باشید که نیازی به جوشیده شدن شیر نیست و تنها داغ شدن آن به طوری که اگر کمی انگشت دستان را درون آن فرو کنید گرما و داغی آن را حس کنید کفایت می کند.
مرحله دوم: اضافه کردن شکر و ژلاتین به شیر
در این مرحله پس از داغ شدن شیر نوبت اضافه کردن پودر ژلاتین به آن است به همین دلیل پودر ژلاتین را به شیر داغ اضافه کرده و آن را خیلی خوب هم بزنید به طوری که تمام پودر ژلاتین شما داخل شیر داغ حل شود و به هیچ عنوان گلوله و یا کف قابلمه و یا شیر جوش شما نچسبد.
پس از حل شدن پودر ژلاتین درون شیر نوبت اضافه کردن شکر به آن ها است پس آن را نیز به ترکیب شیر و ژلاتین اضافه کنید و مجدد آن را همداخل ترکیب شیر داغ و ژلاتین به خوبی هم بزنید و مخلوط کنید تا شکر نیز داخل مواد شما به طور کامل حل و مخلوط شود.
همچنین بخوانید: طرز تهیه ژله انار مجلسی دو رنگ برای شب یلدا با بستنی
مرحله سوم: اضافه کردن موز و بیسکوییت پتی بور و یا ساقه طلایی
مخلوط کن و یا غذا ساز مورد نظر خود را برداشته و سپس بیسکوییت پتی بور را باز کنید و داخل مخلوط کن بریزید و به آن ترکیب شیر داغ و شکر و ژلاتین را هم اضافه کنید و بعد موز ها را هم در این مرحله پوست بگیرید و آن ها را نیز حلقه حلقه کرده و به ترکیبات داخل مخلوط کن اضافه کنید و سپس مخلوط کن را با دور تند آن روشن کرده و تمامی مواد را به خوبی با یکدیگر ترکیب و مخلوط کنید تا مایه اولیه دسر شما به صورت یکدست و کرمی شکل تهیه و آماده شود.
توجه داشته باشید در این مرحله ترکیب شیر و شکر و ژلاتینی که به مواد اضافه می کنید نباید به هیچ عنوان از داغی افتاده باشد و باید به همان شکل داغ به ترکیبات اضافه شود. در صورتی که شیر شما مقداری خنک شده بود می توانید مجدد کمی آن را روی حرارت شعله مستقیم گاز قرار دهید تا مجدد گرم و داغ شود و سپس آن را به ترکیبات اضافه کنید.
همچنین توجه داشته باشید که این دستور را میتوانید با بیسکوییت ساقه طلایی ساده هم تهیه کنید و در صورت عدم دسترسی به بیسکوییت پتی بور می توانید از یک بسته بیسکوییت ساقه طلایی نیز استفاده کنید و به جای بیسکوییت پتی بور یک بسته بیکوییت ساقه طلایی در این مرحله به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: اضافه کردن رنگ خوراکی قرمز به مواد
پس از ترکیب و مخلوط شدن یکدست و کامل مواد با یکدیگر در این مرحله می توانید یک قطره رنگ خوراکی قرمز را نیز به ترکیبات داخل مخلوط کن اضافه کنید و آن را هم با دور آهسته و یا متوسط مخلوط کن ترکیب کنید تا مواد دسر شما به رنگ قرمز روشن برسند و سپس مخلوط کن را خاموش کنید.
همچنین بخوانید: تزیین سفره شب یلدا امسال
مرحله پنجم: آماده سازی قالب
قالب مورد نظر خود را برداشته و سپس آن را به وسیله فرچه آشپزی با چند قطره روغن به خوبی چرب کنید.
پس از چرب کردن و آماده کردن قالب مایه دسری که از قبل تهیه کرده اید را داخل قالب مورد نظر خود بریزید و خوب آن را سطح قالب پخش کنید تا زخامت دسر در همه جای قالب مساویی و یک اندازه باشد و برای این کار همچنین می توانید کمی کف قالب را به آرامی و آهسته روی سطح میز کار خود بکوبید تا کامل مایه دسر شما در همه جای قالب یکدست و یک اندازه بوده شود.
مرحله ششم: آماده سازی نهایی دسر
پس از آماده سازی قالب و پر کردن آن با مواد چند دقیقه ای کوتاه به مواد زمان دهید تا به دمای محیط برسند و سپس از رسیدن به دمای محیط قالب را به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر شما به خوبی سفت شود و خودش را بگیرد.
پس از گذشت زمان گفته شده و سفت شدن و آماده شدن دسر آن را از یخچال خارج کنید و بعد روی سطح قالب ظرف سرو مورد نظر برای دسر را قرار دهید و سپس قالب را روی ظرف سرو برگردانید تا دسر شما به صورت کامل از قالب خارج شود و بعد روی آن را با مقداری انار دان شده تزیین کنید تا دسر یلدایی شما با بیسکوییت پتی بور و یا ساقه طلایی آماده شود. نوش جان.
نکات کلیدی در طرز تهیه دسر شب یلدا با بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی
در صورت عدم تمایل می توانید رنگ خوراکی را از این دستور حذف کرده و آن را به شکل ساده و بدون رنگ خوراکی نیز تهیه کنید.در صورت تمایل می توانید از مقداری خامه قنادی فرم گرفته نیز برای تزیین روی سطح دسر خود استفاده کنید.به جای استفاده کردن از یک قالب می توانید این دسر را به صورت لیوانی و یا جدا جدا نیز تهیه کنید.همچنین بخوانید: تزیین کدو تنبل برای شب یلدا
سخن آخر
امیدواریم که از این دستور تهیه که امروز ما در فانی لندتحت عنوان طرز تهیه دسر شب یلدا با بیسکویت پتی بور یا ساقه طلایی ساده و شیک برای شما تهیه کرده ایم مورد لذت برده باشید و در صورت تمایل آن را با دوستان خود نیز به اشتراک بگذارید.