تبلیغات آنلاین مواد غذایی و نوشیدنی‌ها به دنبال کودکان و نوجوانان

تبلیغات آنلاین مواد غذایی و نوشیدنی‌ها به دنبال کودکان و نوجوانان

فرارو، فکر می‌کنید هر دفعه‌ای که کودکان از دستگاه‌های دیجیتالی استفاده می‌کنند به چه میزان در معرض تبلیغات وسوسه انگیز غذای‌های هیجان انگیز قرار می‌گیرند؟ می‌دانید که کودکان اغلب در هنگام تماشای تلویزیون، در معرض تبلیغات مهیج قرار می‌گیرند، از آنجایی که بسیاری از آن‌ها معمولا در حال بازی با iPads و گوشی‌های هوشمند و دیگر وسیله‌های الکترونیکی هستند، تبلیغات نیز در آنجا حضور دارند.

به گزارش فرارو، امروزه، کودکان از دستگاه‌های دیجیتالی بیش از همیشه استفاده می‌کنند، هم برای اهداف آموزشی، سرگرم کننده و انجام تحقیقات تحصیلی، تماشای فیلم و کارتون و یا حتی جهت بر قراری ارتباطات دوستانه از طریق رسانه‌های اجتماعی. درست همانند بسیاری از تبلیغ کنندگان که در حین پخش برنامه‌های تلویزیونی کودکان در حال فروش آگهی‌های تبلیغاتی و هدف قرار دادن کودکان هستند، هدف اکثر بازار یاب‌ها نیز کودکانی که فعالیت‌های پیوسته در رسانه‌های اجتماعی دارند می‌باشند و غذا‌های پر چرب و نمک تحریک کننده را تبلیغ می‌کنند.

تبلیغات آنلاین فست فود‌ها به دنبال کودکان و نوجوانان

برای رسیدگی به این مشکل رو به رشد، سازمان جهانی بهداشت (WHO) در ماه نوامبر سال ۲۰۱۶ مقاله‌ای با عنوان ” مبارزه با بازاریابی مواد غذایی برای کودکان در دنیای دیجیتال” منتشر کرد. این گزارش توسط محققان موسسه روانشناسی، بهداشت و جامعه دانشگاه لیور پول تهیه شده بود با همکاری دانشگاه باز انگلستان، سازمان بهداشت جهانی، دانشگاه ملبورن و دانشگاه فلیندرز، از قانون گذاران در خواست افزایش نظارت بر تبلیغات رسانه‌های دیجیتالی را داشتند که کودکان مورد هدف قرار می‌دهند و تبلیغات غذا‌های ناسالم را تبلیغ می‌کنند. گزارش سازمان بهداشت جهانی به بررسی روند استفاده کودکان از رسانه‌های دیجیتال، روش‌های بازاریابی در رسانه‌های دیجیتال و میزان تاثیر آن بر کودکان مناطق اروپایی پرداخته است. در اینجا برخی از نتایج بیان شده است:

فقدان مقررات موثر برای رسانه‌های دیجیتال در بسیاری از کشور‌ها به کودکان اجازه می‌دهد تا به تبلیغات بسیار محرمانه در سایت‌ها و رسانه‌های اجتماعی، آگهی‌ها (بازی‌هایی به طور خاص برای تبلیغ نام تجاری یا یک محصول طراحی شده اند) و سایر فضای سایبری که کودکان به طور مرتب از آن استفاده می‌کنند و در معرض آن قرار می‌دهند.
تبلیغات بسیار موثر هستند. بر اساس گزارش، “شواهد بی طرفانه نشان می‌دهند که چاقی کودکان تحت تاثیر بازاریابی مواد غذایی و نوشیدنی‌های اشباع شده با نمک و / قند‌های آزاد (HFSS) هستند، و توصیه‌های اصلی کمیسیون پایان دادن به چاقی دوران کودکی است و کاهش چنین بازاریابی. “شواهد جامعی وجود دارند که بازار یابی مواد غذایی بر گزینه‌های انتخابی کودکان و همچنین رژیم غذایی آن‌ها تاثیر می‌گذارد. تبلیغات مواد غذایی نا سالم نقش مهمی در افزایش خطر ابتلا به چاقی کودکان دارد.
 کودکان در فضای مختلف تبلیغات رسانه‌های دیجیتال و پیام‌های بازرگانی بسیاری می‌بینند، از قبیل: آگهی‌های بازرگانی در تلویزیون و یا تبلیغات چاپی. طبق یافته‌های مرکز WHO، برند‌ها و بازار یاب‌های گوناگون گزارش می‌دهند که بازاریابی دیجیتالی، رسانه‌های سنتی و پیام‌ها را تقویت می‌کند. اکثر کودکان به برند‌ها علاقه زیادی نشان می‌دهند به خصوص پیام‌هایی که نگرش مثبت بیشتری نسبت به یک برند دارند.
کودکان هدف اصلی این کمپین‌ها هستند. این کمپین‌های تبلیغاتی طراحی شده اند تا کودکان را از نظر احساسی جذب و سر گرم کنند و در نهایت برای کسب این تجربیات به ظاهر لذت بخش آن را با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارند.
حریم خصوصی کودکان در معرض خطر است. بازاریابان اطلاعات شخصی کاربران را از اینترنت جمع آوری می‌کنند و از این داده‌ها برای ارسال تبلیغات شخصی به مخاطبان استفاده می‌کنند. برای حفاظت از کودکان در مقابل این نوع تبلیغات، مقررات موثری وجود ندارد.

والدین باید چه کنند؟

به کودکان آموزش دهید چگونه در برابر این تبلیغات هوشمندانه تصمیم بگیرند! در مورد اینکه چگونه تبلیغات ایجاد می‌شوند، تیم‌هایی برای جذب خریداران چنین تبلیغات مهیجی را به وجود می‌آورند تا محصولی را به فروش برسانند بگویید. در مورد تغذیه سالم صحبت کنید و توضیح دهید که غذا‌هایی که چربی زیاد، نمک و قند بالایی دارند می‌توانند بسیار آسیب زننده باشند و خطر احتمال ابتلا به دیابت، بیماری‌های قلبی و چاقی را افزایش دهند.
تبلیغات آنلاین مواد غذایی و نوشیدنی‌ها به دنبال کودکان و نوجوانان
منبع: verywellfamily
ترجمه: وب سایت فرادید

منبع خبر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها