راز تهیه کشک مایع از ماست به روش قدیمی در یک ویدئو
دلگرم نوشت: با یک روش آسان کشک خونگی سالم و خوشمزه درست کن. اونم فقط با ماست.
مواد لازم: دو کیلو ماست پر چرب رو داخل قابلمه بریزین بهتره چربی ماست بالای سه در صد باشه . روی حرارت متوسط اجازه بدین به جوش بیاد. بعد حرارت رو کمتر کنید. موقع جوشیدن حرارت نه خیلی زیاد باشه که آبش سریع تبخیر بشه و نه اونقدری کم باشه که از قل زدن بیفته دو قاشق پر بهش نمک اضافه کنید تا کشکتون برای نگهداری خراب نشه ماست به حالت بریده در میاد و رنگش کم کم تغییر می کنه.
ده دقیقه آخر که جوشهای بزرگ زد سریع تر هم بزنید تا ته نگیره و آبش تبخیر بشه. حرارت رو خاموش کنید و وقتی خنک شد داخل مخلوط کن یکدست کنین . اگه خیلی سفت بود میتونین با دو سه قاشق آب جوشیده ی سرد رقیق ترش کنین . داخل فریزر تا شش ماه میتونید نگهداری کنید. این کشک خونگی طعمش محشره و اینکه خودتون درست کردین حس خوبی بهتون میده . در صورتی که از ماست معمولی استفاده میکنید. باید ابتدا آن را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا ترش شده و مناسب تهیه کشک شود. برای تسریع ترش شدن ماست میتوانید یک قاشق فلزی داخل ماست قرار دهید.این بالا بردن کیفیت کار حتماً از ماستهای محلی استفاده کنید. اگر ماست شما از ابتدا ترش نیست و میخواهید ماست را در محلی تخمیر و ترش قرار دهید، ظرف را کاملاً نبندید تا ترک نگیرد.با جوشیدن و تفت دادن بیشتر کشک و تغییر رنگ بیشتر میتولید بجای کشک به قره قوروت خیلی خوشمزه تهیه کنید. نوش جان
راضیه میرزاحیدری