فانی لند‌

کشف جذابیت‌های دسر ترکیه‌ای: تاتلی نارنگی و لیدی فینگر – طرز تهیه‌ای شیک و خوشمزه برای مهمانی‌ها

تاتلی نارنگی یکی از انواع دسر خوشمزه ترکیه ای است که می توانید در مهمانی های شب یلدا سرو کنید. در صورتی که لیدی فینگر در دسترس ندارید می توانید لایه زیرین را بیسکویت پتی بور بگذارید.

مواد لازم برای تهیه تاتلی نارنگی

شیر۱ لیترنشاسته ذرت۲ قاشق غذاخوریآرد۲ قاشق غذاخوریشکر۱ لیوانوانیل شکری۱ پاکت (۵ گرم و یا وانیل ایرانی کمی)آب نارنگی (برای خیس کردن بیسکوییت لیدی فینگر)۱ لیوانآب نارنگی تازه (برای روی تاتلی)۳ لیوانشکر (برای روی تاتلی)۱ لیواننشاسته ذرت (برای روی تاتلی)۳ قاشق غذاخوریبیسکویت لیدی فینگر (یا پتی بور)۱ پاکتآماده سازی:۳۰ دقیقهزمان پخت:۳۰ دقیقهمجموع زمان پخت:۶۰ دقیقه

طرز تهیه تاتلی نارنگی 

ابتدا بیسکوییت های لیدی فینگر را دانه دانه داخل آب نارنگی بزنید.

سپس داخل ظرف پیرکس سایز متوسط یا هر قالب دیگری بچینید.

شیر ، شکر ، آرد و نشاسته را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

روی اجاق با شعله ملایم، در حالی که دایم  هم می زنید تا وقتی که غلیظ شود بپزید.

سپس اجاق را خاموش کرده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.

محلبی پخته شده را روی بیسکوییت ها بریزید و کنار بذارید تا سرد شود.

آب نارنگی، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی هم بزنید.

روی اجاق با حرارت کم در حالیکه مدام هم میزنید تا وقتی که غلیظ شود بپزید و به صورت گرم روی محلبی بریزید و صاف کنید.

بعد از اینکه ولرم شد داخل یخچال بگذارید تا سرد شود.

بعد از اینکه کاملا سرد شد تزیین کرده سرو کنید.

فیلم تهیه محلبی نارنگی

منبع:turkyemekler@

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!