فانی لند‌

طرز تهیه کاسرول صبحانه مراکشی

بیتوته نوشت: کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی خوشمزه و رنگارنگ از تخم مرغ، سبزیجات، پنیر و ادویه‌های معطر است که به عنوان یک غذای دلچسب و مقوی برای شروع روز، به خصوص در آخر هفته‌ها، سرو می‌شود.

مراحل پخت کاسرول صبحانه مراکشی

کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی رنگارنگ و خوشمزه از تخم مرغ، نان، پنیر و سبزیجات است که با ادویه‌های مراکشی طعمی منحصر به فرد پیدا می‌کند. این غذا نه تنها برای صبحانه، بلکه برای ناهار و شام نیز مناسب است.

طرز تهیه کاسرول صبحانه بدون گلوتن مراکشی :

 کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی خوشمزه و رنگارنگ از تخم مرغ، سبزیجات، پنیر و ادویه‌های معطر است که به عنوان یک غذای دلچسب و مقوی برای شروع روز، به خصوص در آخر هفته‌ها، سرو می‌شود.

طرز تهیه کاسرول صبحانه بدون گلوتن مراکشی :

مواد لازم :

 بیکن بدون شکر3 برش سیب زمینی شیرین، بریده شده به مکعب های 1 سانتی2 و نیم فنجان (300 گرم)پیاز، تقریباً خرد شده1/2 فنجان زیره آسیاب شده1 قاشق چایخوری نمک دریا3/4 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی1/8 قاشق چایخوریفلفل دلمه ای آسیاب شده1/4 قاشق چایخوریرب گوجه فرنگی2 قاشق چایخوریگوجه فرنگی برشته شده خرد شده400 گرمتخم مرغ بزرگ4 عددگشنیز برای تزئینبه مقدار لازم

طرز تهیه کاسرول صبحانه مراکشی :

فر را از قبل با دمای 200 درجه سلسیوس گرم کنید و یک تابه 20*20 سانتی را با روغن زیتون چرب کنید.

یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و بیکن را تفت بدهید تا ترد شود، حدود 2 تا 4 دقیقه در هر طرف آن را تفت بدهید. بیکن ها را به یک بشقاب با حوله کاغذی منتقل کنید تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. آن را کنار بگذارید.

روغن داخل تابه را دور نریزید. سیب زمینی و پیاز را با باقی مانده روغن بیکن به تابه اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که تازه نرم و طلایی شوند.

زیره، نمک، دارچین، پاپریکا دودی و فلفل دلمه ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا روی سیب زمینی ها پوشانده شود. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اطراف آن را هم بزنید و تفت بدهید، مرتباً هم بزنید تا سیب زمینی ها بیشتر نرم شوند، اما له نشوند. آنها را به کف ظرف پخت چرب شده منتقل کنید و آن ها را به طور یکنواخت در یک لایه پخش کنید.

در یک کاسه بزرگ، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و کمی نمک دریایی به آن اضافه کنید. بیکن پخته شده را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله آن ها را روی سیب زمینی شیرین بریزید و آن را پخش کنید تا همه سیب زمینی ها پوشانده شوند.

حدود 30 تا 35 دقیقه تا زمانی که روی آن سفت شود داخل فر 200 درجه سلسیوس بپزید. در پایان گریل روی فر را روشن کنید تا روی آن طلایی شود.

با گشنیز تزئین کنید و بخورید!

نکاتی برای درست کردن کاسرول صبحانه مراکشی :

• سیب زمینی ها را زیاد نپزید زیرا زمانی که در فر قرار می دهید به پختن ادامه می دهند و له می شوند!

• برای مغز پخت شدن مواد می توانید روی آن را فویل بکشید و در پایان فویل را بردارید و گریل روی فر را روشن کنید.

• می توانید از انواع سبزیجات دلخواه خود مانند کدو سبز، نخود فرنگی یا ذرت نیز در این کاسرول استفاده کنید.

• کاسرول صبحانه مراکشی را می توان از شب قبل آماده کرد و صبح روز بعد در فر گرم کرد.

در پایان :

کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی رنگارنگ و خوشمزه از تخم مرغ، نان، پنیر، سبزیجات و ادویه‌های معطر است که به عنوان یک غذای کامل و مغذی برای شروع روز، به خصوص در آخر هفته‌ها، سرو می‌شود. این غذا به دلیل تنوع مواد اولیه و سهولت پخت، به انتخابی محبوب برای خانواده‌ها و دوستداران طعم‌های جدید تبدیل شده است.

طناز السادات حسینی فر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!