15 تا از بهترین انیمیشن ها برای کودکان که از دیدنشان سیر نمیشوید
انیمیشنها دنیایی سرشار از خیالپردازی، ماجراجویی و درسهای زندگی را برای کودکان به ارمغان میآورند. این آثار هنری نه تنها سرگرمکننده هستند، بلکه میتوانند ابزاری قدرتمند برای آموزش و پرورش خلاقیت کودکان باشند. اگر به دنبال بهترین انیمیشن برای کودکان هستید، در ادامه با ما همراه باشید.
بهترین انیمیشن برای کودکان
۱. درون و بیرون (Inside Out)
سال ساخت: ۲۰۱۵
گروه سنی مناسب: ۶ تا ۱۲ سال
این انیمیشن خلاقانه به درون ذهن یک دختر ۱۱ ساله به نام رایلی سفر میکند و احساسات اصلی او (شادی، غم، ترس، خشم و انزجار) را به تصویر میکشد. وقتی خانواده رایلی به شهر جدیدی نقل مکان میکنند، این احساسات باید با هم کار کنند تا به او کمک کنند با تغییرات کنار بیاید.
۲. چگونه اژدهای خود را تربیت کنیم (How to Train Your Dragon)
سال ساخت: ۲۰۱۰
گروه سنی مناسب: ۷ تا ۱۲ سال
داستان هیکاپ، پسر نوجوان وایکینگی که برخلاف سنت قبیلهاش، با یک اژدهای زخمی دوست میشود. او باید راهی برای ایجاد صلح بین وایکینگها و اژدهایان پیدا کند.
۳. شیر شاه (The Lion King)
سال ساخت: ۱۹۹۴ تا
گروه سنی مناسب: ۶ تا ۱۲ سال
«شیر شاه» یکی از بهترین انیمیشن ها برای کودکان است و داستان سیمبا، شاهزاده جوانی است که پس از مرگ غمانگیز پدرش، مجبور به ترک خانه میشود. او باید با کمک دوستانش، هویت واقعی خود را بازیابد و برای گرفتن حق خود به عنوان پادشاه مبارزه کند.
۴. داستان اسباببازی (Toy Story)
سال ساخت: ۱۹۹۵
گروه سنی مناسب: ۵ تا ۱۲ سال
داستان گروهی از اسباببازیها در اتاق خواب پسری به نام اندی است. وودی، کابوی محبوب اندی، با ورود باز لایتیر، اسباببازی فضانورد جدید، احساس میکند جایگاهش به خطر افتاده است.
۵. در جستجوی نمو (Finding Nemo)
سال ساخت: ۲۰۰۳
گروه سنی مناسب: ۵ تا ۱۰ سال
ماجرای مارلین، ماهی دلقک پدر، که به دنبال فرزندش نمو میگردد که توسط غواصان ربوده شده است. در این سفر، او با ماهی فراموشکاری به نام دوری آشنا میشود.
۶. فروزن (Frozen)
سال ساخت: ۲۰۱۳
گروه سنی مناسب: ۵ تا ۱۲ سال
داستان دو خواهر، السا و آنا است که السا دارای قدرتهای جادویی برای کنترل یخ و برف است، اما از این قدرت میترسد. وقتی السا به کوهستان فرار میکند، آنا به دنبال او میرود تا او را برگرداند.
۷. موانا (Moana)
سال ساخت: ۲۰۱۶
گروه سنی مناسب: ۶ تا ۱۲ سال
داستان دختری شجاع از جزایر پلینزی که برای نجات مردمش به سفری دریایی میرود. او با کمک نیمهخدایی به نام مائویی، باید قلب خدای طبیعت را بازگرداند تا جزیرهاش را نجات دهد.
۸. راتاتویی (Ratatouille)
سال ساخت: ۲۰۰۷
گروه سنی مناسب: ۷ تا ۱۲ سال
داستان رمی، موش باهوشی که رویای آشپز شدن در پاریس را دارد. او با کمک لینگوینی، پسر جوانی که در رستوران کار میکند، تلاش میکند تا به رویای خود برسد.
۹. زوتوپیا (Zootopia)
سال ساخت: ۲۰۱۶
گروه سنی مناسب: ۶ تا ۱۲ سال
داستان جودی هاپس، خرگوش جوانی که آرزو دارد اولین افسر پلیس خرگوش در شهر زوتوپیا شود. او با روباه زرنگی به نام نیک وایلد همکاری میکند تا یک پرونده پیچیده را حل کند.
۱۰. کوکو (Coco)
سال ساخت: ۲۰۱۷
گروه سنی مناسب: ۷ تا ۱۲ سال
داستان میگل، پسر جوانی که عاشق موسیقی است اما خانوادهاش موسیقی را ممنوع کردهاند. او به طور اتفاقی وارد دنیای مردگان میشود و باید راز خانوادگی خود را کشف کند.
۱۱. شرک (Shrek)
سال ساخت: ۲۰۰۱
گروه سنی مناسب: ۶ تا ۱۲ سال
داستان شرک، غول سبز بداخلاقی که مجبور میشود برای نجات باتلاقش، شاهزاده خانمی را نجات دهد. در این ماجراجویی، او با الاغی پرحرف و شاهزاده خانمی غیرمعمولی آشنا میشود.
۱۲. من نفرتانگیز (Despicable Me)
سال ساخت: ۲۰۱۰
گروه سنی مناسب: ۶ تا ۱۲ سال
داستان گرو، شرور بدجنسی که قصد دزدیدن ماه را دارد. اما زندگی او با ورود سه دختر یتیم کاملاً تغییر میکند و او کمکم یاد میگیرد که پدر خوبی باشد.
۱۳. زندگی مخفی حیوانات خانگی (The Secret Life of Pets)
سال ساخت: ۲۰۱۶
گروه سنی مناسب: ۵ تا ۱۰ سال
داستان مکس، سگ خانگی که زندگی راحتش با ورود سگ جدیدی به نام دوک به هم میریزد. آنها باید اختلافاتشان را کنار بگذارند تا از دست گروهی از حیوانات خانگی رها شده نجات پیدا کنند.
۱۴. ۶ ابرقهرمان (Big Hero 6)
سال ساخت: ۲۰۱۴
گروه سنی مناسب: ۷ تا ۱۲ سال
داستان هیرو هامادا، نابغه رباتیک که با کمک ربات مراقب سلامتی به نام بیمکس و دوستانش، تیمی از ابرقهرمانان را تشکیل میدهد تا شهرشان را از یک تهدید مرموز نجات دهند.
۱۵. رالف خرابکار (Wreck-It Ralph)
سال ساخت: ۲۰۱۲
گروه سنی مناسب: ۶ تا ۱۲ سال
داستان رالف، شخصیت منفی یک بازی ویدیویی که از نقش خود خسته شده و میخواهد قهرمان باشد. او به بازیهای دیگر سفر میکند تا مدال قهرمانی به دست آورد، اما در این مسیر با چالشهای غیرمنتظرهای روبرو میشود.
بهترین کارتون برای کودکان
این انیمیشنها نه تنها سرگرمکننده هستند، بلکه درسهای ارزشمندی درباره دوستی، شجاعت، عشق و خودشناسی به کودکان میآموزند. هر کدام از این آثار با داستانهای جذاب و شخصیتهای به یادماندنی خود، میتوانند الهامبخش کودکان باشند و به رشد عاطفی و اجتماعی آنها کمک کنند. والدین میتوانند با تماشای این انیمیشنها در کنار فرزندانشان، فرصتهای ارزشمندی برای گفتگو درباره مفاهیم مهم زندگی ایجاد کنند. به نظر شما بهترین کارتون برای بچه ها چیست؟