طرز تهیه رب آلبالو، یک چاشنی خاص و خوشمزه برای غذا
فرارو نوشت: رب آلبالو یکی از انواع ربهای میوهای خوشرنگ و خوشطعم است که میتوانید از آن به عنوان یک چاشنی ترش و خوشمزه در انواع غذاها استفاده کنید.
همانطور که میدانید رب یکی از مهمترین چاشنیها برای غذاهای ایرانی است که در بسیاری از خورشتها و غذاها برای مزه دار کردن از آن استفاده میشود. رب گوجه فرنگی، رب انار، رب آلوچه، رب زغال اخته، رب زرشک و… انواع ربهایی هستند که برای تهیه غذا از آن استفاده میشود که پر مصرفترین آنها رب گوجه فرنگی است. آلبالو میوه شگفتانگیزی است که با فرارسیدن فصل بهار و تابستان به بازار میآید و برای تهیه انواع مربا، ترشی، دسر و… یک میوه پرکاربرد است. حتما شگفتزده میشوید اگر بدانید که میتوانید با آلبالو، یک شیشه رب خوشمزه و خانگی درست کنید. رب آلبالو یک چاشنی خوشمزه و خوشرنگ برای انواع غذا است که میتوانید به جای رب انار یا رب آلو در غذا از آن استفاده کنید. اگر دوست دارید این رب خوشمزه را با روشی بسیار آسان و کم هزینه در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم
آلبالو: ۲ کیلو
آب: ۴ لیوان
نمک: ۲ قاشق غذاخوری سرپر
طرز تهیه
برای درست کردن این رب خوشمزه ابتدا آلبالوها را با هسته داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آب را به آن اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید و صبر کنید تا به جوش بیاید. بعد از اینکه آلبالو حدود ۴۰ دقیقه جوشید و روی آلبالوها ترک برداشت، اجاق گاز را خاموش کنید و آلبالوها را آبکش کنید. حالا با کمک یک صافی که سوراخ ریز داشته باشد، آلبالوها را کم کم صاف کنید. به این صورت که یک لیوان آلبالو داخل صافی بریزید و با دست خوب آلبالوها را فشار بدهید و له کنید تا پوست و تخم جدا شود و آب آلبالو از زیر داخل کاسه بریزید. بعد از اینکه کل آلبالوها را به این ترتیب صاف کردید، آب صاف آلبالو را دوباره داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز بگذارید تا کم کم بجوشد و به غلظت برسد. نیم ساعت آخر پخت، نمک را اضافه کنید و زمانی که رب به غلظت دلخواهتان رسید، اجاق گاز را خاموش کنید. اجازه بدهید رب کاملا خنک شود، سپس رب را داخل شیشههای خشک و تمیز بریزید و داخل یخچال نگهداری کنید، نوش جان.
راضیه میرزاحیدری