بهترین خوراکیهایی که بعد از ۳۰ سالگی باید مصرف کنیم!
اطلاعات آنلاین نوشت: بعد از دهه ۳۰ زندگی همه انسانها برای سلامتی باید یک سری رفتارها و رژیمهای غذایی را رعایت کنند تا از سلامت جسمی خوبی برخوردار باشند.
هافینگتون پست، هر دهه از زندگی ما کمی متفاوت است. اکثر افراد در دهه بیست زندگی خود نیاز به هیچ رژیم خاصی ندارند و معمولاً پزشکان برای آنها توصیهای ندارند تا بدن سالمی داشته باشند ولی بعد از دهه 30 زندگی همه انسانها برای سلامتی باید یک سری رفتارها و رژیمهای غذایی را رعایت کنند تا از سلامت جسمی خوبی برخوردار باشند.
به عقیده کیمبرلی گومر، متخصص تغذیه و مدیر سابق مرکز طول عمر پریتیکین انگلیس، برخی از غذاها میتوانند با افزایش سن برای تامین انرژی مفید باشند و در عین حال به سلامت جسمی ضرری وارد نکنند.
به گفته گومر عامل اصلی در همه بیماری ها، چه بیماری قلبی، سرطان، دیابت، چاقی یا زوال عقل، می تواند ریشه در التهاب داشته باشد. به نظر میرسد که نحوه واکنش التهاب در بدن ما با افزایش سن تشدید میشود و باعث ایجاد بیماری و ناراحتی میشود. خوردن یک رژیم غذایی ضد التهابی، همراه با حذف غذاهای التهاب زا، کلید حفظ سلامت جسمی و روانی شگفت انگیز با افزایش سن است.
گومر میگوید: اگر به دنبال غذای خاصی هستید که بتواند سلامتی ما را در افزایش سن تضمین کند، پروتئین چرب با کیفیت بالا مثل ماهی سالمون است.
ماهی های چرب، مانند سالمون، غنی از EPA (ایکوزاپنتانوئیک اسید) و DHA (دوکوزاهگزانوئیک اسید) هستند که اسیدهای چرب غیراشباع امگا 3 با زنجیره بلند هستند که برای طول عمر و عملکرد بهبود مغز مفید هستند.
افراد مسن باید حداقل دو بار در هفته اینها را در رژیم غذایی خود بگنجانند تا دریافت امگا 3 را افزایش دهند که از سلامت مغز حمایت می کند و التهاب را کاهش می دهد.
گومر میگوید: با افزایش سن، به طور طبیعی ماهیچهها را از دست میدهیم و کمبود تحرک روی سلولهای مغز نیز تاثیر دارد و باید پروتئینهای مفیدی جذب کنیم. اگر ماهی سالمون مورد علاقه شما نیست، سایر منابع پروتئینی با کیفیت بالا میتوانند شامل مرغ بدون پوست و تخم مرغ باشند.
مصرف آنتیاکسیدانها برای سلامت مغز بسیار ضروری است که باید با مصرف یتامین های گروه B مانند اسید فولیک، نیاسین، ریبوفلاوین و ویتامین B6 تامین شوند ولی میوه انار نیز منبع غنی از آنتیاکسیدانهاست.
راضیه میرزاحیدری