فانی لند‌

طرز تهیه جامبوشلز سرد یک پیش غذای خوشمزه و آسان

دلگرم نوشت: جامبو شلز سرد یک پیش غذای محبوب و خنک است که با استفاده از ماکارونی جامبو و مواد مختلفی مانند سالاد الویه، مرغ ریش ریش شده، یا میگو تهیه می‌شود. این غذا به دلیل ظاهر جذاب و طعم دلپذیرش، برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها بسیار مناسب است.

جامبوشلز یکی از فینگر فود های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که به راحتی و در مدت زمان کمی می اتوانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید به همین خاطر، در این مقاله طرز تهیه جامبو شلز را به راحتی می توانید تهیه کنید.

مواد لازم برای تهیه جامبو شلز سرد (به عنوان مثال با سالاد الویه):

جامبو شلز: به مقدار دلخواهسالاد الویه: آماده یا خانگیهویج رنده شدهنخود فرنگیخیارشور خرد شدهشوید خرد شدهسس مایونز (اختیاری)نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه جامبو شلز سرد:

پخت جامبو شلز: جامبو شلز را طبق دستورالعمل روی بسته بندی بپزید و آبکش کنید. برای جلوگیری از چسبیدن به هم، می‌توانید کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید.

آماده کردن سالاد الویه: اگر از سالاد الویه آماده استفاده می‌کنید، آن را به اندازه دلخواه آماده کنید. در غیر این صورت، سالاد الویه را با مواد مورد علاقه خود تهیه کنید.

مخلوط کردن مواد: جامبو شلز پخته شده را با سالاد الویه، هویج رنده شده، نخود فرنگی، خیارشور خرد شده و شوید خرد شده مخلوط کنید. در صورت تمایل، می‌توانید کمی سس مایونز به مخلوط اضافه کنید تا طعم آن غنی‌تر شود.

تزئین و سرو: مخلوط را در ظرف سرو مورد نظر ریخته و با برگ‌های نعناع یا گشنیز تزئین کنید. جامبو شلز سرد را می‌توانید به صورت سرد سرو کنید.

نکات مهم:

برای تهیه جامبو شلز سرد، می‌توانید از هر نوع سالادی که دوست دارید استفاده کنید. مثلاً می‌توانید از سالاد مرغ، سالاد تن ماهی یا سالاد میگو استفاده کنید.

برای جذاب‌تر شدن ظاهر غذا، می‌توانید جامبو شلزها را به صورت لایه لایه در ظرف بچینید.

برای یک طعم متفاوت، می‌توانید به مخلوط خود کمی پنیر رنده شده یا آجیل خرد شده اضافه کنید.

جامبو شلز سرد را می‌توانید به عنوان یک غذای کامل یا یک پیش غذا سرو کنید.

نکته: این فقط یک نمونه از طرز تهیه جامبو شلز سرد است. شما می‌توانید با توجه به سلیقه خود، مواد مختلفی را به این غذا اضافه کنید و یک غذای جدید و خوشمزه خلق کنید.

نوش جان!

راضیه میرزاحیدری

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!