فانی لند‌

دستور تهیه مربا انگور، مربای جذاب کودکان

شیرینی طبیعی انگور باعث شده تا اکثرا این میوه که ملکه میوه ها نیز لقب گرفته است را در تهیه مارمالاد، مربا و خوراکی جات دیگر، بدون نیاز به شکر فراوان به کار ببرند. علاوه بر این از انگور در تهیه خورش ها و ترشی ها نیز استفاده می شود. کشمش به انگور خشک شده گفته می شود که به اندازه انگور شیرین است و اکثرا همراه با آجیل ها و یا همراه با پلوهای شیرین به کار می رود.

انگور با توجه به گونه ای که دارد در رنگ های سبز، زرد و قرمز یافت می شود. تمامی این انگورها را با توجه به میل و سلیقه خود می توانید در پخت مربا به کار بگیرید. البته بهتر است که در پخت این مربا، از انگور بدون دانه استفاده کنید تا مربا به پخت کمتری احتیاج داشته باشد و دیگر نیازی نباشد که دانه های آن را جدا کنید. مربا انگور باید قوام و غلظت کافی داشته باشد.

زمانی که مربا شروع به خنک شدن می کند غلظتش افزایش پیدا می کند؛ پس مناسب این است که قبل از خنک شدن مربا آن را کمی رقیق تر از روی حرارت بردارید. از انواع مرباهای مشابه می توان به مربا زردآلو، مربا توت فرنگی ، مربا لیمو شیرین و مربا گلابی اشاره کرد.

مواد لازم :

انگور:500 گرم

شکر: 500 گرم

وانیل: یک قاشق چای خوری

آبلیمو: یک قاشق سوپ خوری

آب: سه پیمانه

مراحل تهیه :

گام 1 ابتدا باید شربت مربا را تهیه کنید.

گام 2 برای این کار لازم است آب و شکر را داخل قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا حدود ده دقیقه به جوش بیایند.

گام 3 زمانی که شربت به جوش آمد، حرارت را کم کرده و قابلمه را در دمای محیط بگذارید تا کمی خنک تر شود؛

گام 4 سپس صافی فلزی آماده کنید و شربت را از صافی رد کنید.

گام 5 شربتی که از صافی رد کرده اید را مجددا روی حرارت قرار دهید و این بار بگذارید مقداری غلظت پیدا کند.

گام 6 تا زمانی که شربت قوام پیدا می کند انگورها را آماده کنید و بعد آن را به شربت اضافه کنید.

گام 7 اجازه دهید به مدت 20 الی 30 دقیق انگورها همراه با شربت حرارت ببینند و نرم شوند.

گام 8 قبل از خاموش کردن گاز و زمانی که مربا پخته شد، وانیل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید.

گام 9 اجازه دهید مربا خنک شود سپس آن را درون ظرف های شیشه ای در یخچال نگهداری کنید.

نکته : اگر انگور هنگام تهیه مربا جوشانده شود حرام است و مصرف آن جایز نیست ، مگر آنکه با ادامه جوشاندن دو سوم حجم آن کم شود ، در این صورت مصرف آن اشکالی ندارد .

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!