دلمه بادمجان خشک شده و خاصیت دلمه بادمجان خشک برای سرماخوردگی
دلمه بادمجان خشک شده ؛ خاصیت دلمه بادمجان خشک برای سرماخوردگی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام بشرده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.َ
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام بردهش شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
دلمه بادمجان خشک شده
دلمه بادمجان خشک، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در بسیاری از نقاط کشور، به خصوص در فصل پاییز و زمستان پخته میشود. این غذا، با استفاده از بادمجانهای خشک شده، برنج، گوشت چرخکرده و سبزیجات معطر تهیه میشود و طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد.
روش اول: دلمه بادمجان خشک سنتی
مواد لازم:
۱۲ عدد بادمجان خشک
۱ پیمانه برنج
۳۰۰ گرم گوشت چرخکرده
۲ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۲ عدد گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
روغن زیتون به مقدار لازم
مراحل پخت:
بادمجانهای خشک را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شوند.
برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شیشهای شوند.
سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
گوشت چرخکرده را به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
گوجه فرنگیها را رنده کنید و به همراه رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، نعناع خشک و جعفری خشک به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید.
برنج را آبکش کنید و به مواد داخل تابه اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود.
بادمجانهای خیس شده را از آب خارج کنید و شکافی در امتداد طول آنها ایجاد کنید.
با استفاده از یک قاشق، مواد را داخل بادمجانها بریزید، به طوری که حدود ۲/۳ از حجم بادمجان پر شود.
در یک قابلمه، مقداری آب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
دلمهها را به صورت مرتب در قابلمه بچینید.
به اندازهای آب به قابلمه اضافه کنید که روی دلمهها را بپوشاند.
در قابلمه را ببندید و به مدت ۱ تا ۲ ساعت روی حرارت ملایم بپزید تا دلمهها پخته و سس غلیظ شود.
دلمه بادمجان خشک را به همراه سس آن سرو کنید و از طعم بینظیر آن لذت ببرید.
روش دوم: دلمه بادمجان خشک بدون گوشت
مواد لازم:
۱۲ عدد بادمجان خشک
۱ پیمانه برنج
۲ عدد پیاز
۳ حبه سیر
۴ عدد گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۱ قاشق غذاخوری نخود فرنگی
۱ قاشق غذاخوری لوبیا سبز
۱ قاشق غذاخوری کشمش
۱ قاشق غذاخوری گردو
۱ قاشق غذاخوری نعناع خشک
۱ قاشق غذاخوری جعفری خشک
۱ قاشق چایخوری زردچوبه
۱/۲ قاشق چایخوری نمک
۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه
روغن زیتون به مقدار لازم
مراحل پخت:
بادمجانهای خشک را به مدت ۳۰ دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شوند.
برنج را بشویید و به مدت ۳۰ دقیقه در آب و نمک خیس کنید.
پیازها را نگینی خرد کنید و در روغن زیتون تفت دهید تا نرم و شیشهای شوند.
سیر را رنده کنید و به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
گوجه فرنگیها را رنده کنید و به همراه رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، نعناع خشک
آشنایی با دیگر خواص بادمجان
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص بادمجان آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با بادمجان
بادمجان یکی از معروف ترین صیفی جات است که در تمامی طول سال آن را می بینید.
بادمجان در خانواده ای قرار می گیرد که گوجه فرنگی و فلفل شیرین و سیب زمینی اعضای دیگر این خانواده هستند.
بادمجان که به آن بادنجان و کهپرک هم گفته می شود از تیره بادمجانیان است.
این گیاه سرشار از آهن و منیزیم و فسفر و فولات و … است.
در تحقیقات جدید مشخص شده است که کلاهک بادمجان برای درمان دیابت بسیار مفید است.
خواص بادمجان برای بهبود عملکرد مغز
بادمجان یکی از گیاهان شناخته شده ای است که به دلیل وجود مواد مغذی غنی به فعالیت های شناختی و سلامت کلی روان کمک بسیار شایانی می کند. بادمجان علاوه بر اینکه با رادیکال های آزاد مخرب مبارزه می کند باعث سم زدایی مغز نیز می شود.
یکی دیگر از خاصیت های خوب بادمجان برای مغز این است که باعث می شود خونرسانی به مغز افزایش یابد و به طور خلاصه باعث افزایش جریان خون به سمت مغز می شود. بادمجان با خونرسانی خوب به مغز باعث می شود اکسیژن بیشتری به مغز برید.
این عمل باعث می شود قدرت مغز به جهت تحریک مسیرهای عصبی برای تقویت و توسعه قدرت تفکر بیشتر شود. ضمن اینکه بادمجان به عنوان تقویت کننده مغز نیز شناخته می شود و برای همین به ن لقب غذای مغز را نیز داده اند.
بادمجان برای درمان کم خونی
در بادمجان آهن و مس به مقدار زیاد وجود دارد و باعث افزایش تولید گلبول های قرمز خون شده و به درمان آنمی و کم خونی ناشی از فقر آهن کمک می کند. بادمجان باعث جلوگیری از علائم کم خونی مانند سردرد ، خستگی ، ضعف و افسردگی می شود.
بادمجان برای بهبود نقرس
نقرس به دلیل بالا بودن اسید اوریک خون ایجاد می شود. بالا بودن این ماده در خون باعث می شود تا شما دچار بیماری نقرس شوید. بادمجان دارای مقدار مناسبی از پورین می باشد که برای درمان نقرس موثر است.
خواص بادمجان برای کاهش کلسترول خون
فیبر موجود در بادمجان باعث کاهش کلسترول بد خون شده و افزایش کلسترول خوب خون را به دنبال دارد و به این ترتیب از حملات قلبی ، سکته قلبی و آترواسکلروزیس پیشگیری می کند.
بادمجان باعث کاهش فشار خون شده و برای سلامت قلب و عروق موثر است.
بادمجان برای درمان یبوست
فیبر موجود در بادمجان باعث بهبود حرکات روده شده و به جذب بهتر مواد غذایی کمک می کند و برای درمان یبوست و بواسیر موثر است.
بادمجان برای درمان افسردگی
کمبود سروتونین در بدن باعث ایجاد استرس ، اضطراب و افسردگی می شود. بادمجان به دلیل داشتن ماده به نام اسکوپولیتین باعث تنظیم میزان سروتونین خون شده و به درمان افسردگی کمک می کند.
خواص بادمجان برای سلامت و تقویت استخوان
یکی از خاصیت های مهم بادمجان برای سلامت استخوان می باشد. بادمجان برای کسانی که در معرض تحلیل استخوان هستند مفید است. ترکیبات پلی فنلی موجود در بادمجان باعث می شود تا از تحلیل رفتن استخوان ها پیشگیری کند.
این ترکیبات با کاهش علائم پوکی استخوان باعث محکم شدن استخوان ها شده و افزایش تراکم مواد معدنی استخوان ها را به دنبال دارد. علاوه بر موارد گفته شده بادمجان دارای مقدار قابل توجهی از آهن و کلسیم می باشد که به سلامت کلی استخوان ها کمک می کند.
پتاسیم موجود در بادمجان به جذب کلسیم کمک کرده و سبب می شود تا استخوان های بدن شما در امان باشند.
خواص بادمجان برای قناری
در مورد خواص بادمجان برای قناری چیزی دیده نمی شود ولی می توانیم به مواد مغذای برای پرنده اشاره کنیم.
کاهو تامین کننده کلسیم و آهن و اشتها آور و ضد یبوست می باشد.
برگ کاهو طبیعتی سرد دارد و مصرف آن در دوران پرریزی بسیار مفید می باشد.
برای هر قناری ۲ تا ۳ سانتی کافی می باشد
اسفناج یکی از بهترین سبزیجات برای پرنده زینتی شماست.
اسفناج با داشتن انواع ویتامین ها از جمله ویتامین ب ، ریبوفلاوین ، نیاسین ، ویتامین K ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و کربوهیدارتها نقش بسیار مهمی در سلامتی و بهبود رنگ پرهای پرنده زینتی دارد.
استفاده از این سبزی در فصل مربوط به آن در جیره غذایی پرنده بسیار مفید میباشد.
گشنیز طبیعتی سرد داشته و حاوی ویتامین های C و A و املاح معدنی می باشد برای هر قناری یک تا دو ساقه متوسط کافی می باشد.
شاهی طبیعتی گرم دارد و حاوی ویتامین C، کلسیم و ید بوده و ضد آسم می باشد.
خواص بادمجان و کدو
کدو سرشار از «لوتئین» و «زآگزانتین» است.
این دو ماده جزو کاروتنوئیدهای اصلی موجود در عدسی و منطقهی ماکولای چشم هستند.
محققان پژوهشی را به مدت ده سال روی بیش از ۳۵۰۰۰ زن انجام دادند.
نتایج به دست آمده نشان میدهد خانمهایی که از طریق مواد غذایی میزان زیادی از این دو رنگدانهی ضروری (لوتئین و زآگزانتین) را دریافت میکنند یعنی ۶۷۱۶ گرم در روز، در مقایسه با زنهایی که سهمشان از این دو رنگدانه کمتر از ۱۱۷۷ در روز است به میزان ۱۸ درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری آب مروارید قرار میگیرند.
باید بدانید که یک عدد کدوی متوسط حاوی ۴۱۶۵ گرم از این دو رنگدانهی مفید است.
پس اگر به سلامت چشمهایتان میاندیشید از هر فرصتی برای مصرف کدو استفاده کنید.
بادمجان را با پوست بپزید تا از یک آنتی اکسیدان بسیار قوی به نام «ناسونین» بهرهمند شوید.
محققان روی رشد سلولهای سرطانی حیوانات آزمایشگاهی و همچنین انسان مطالعاتی انجام دادند و متوجه شدند آنتی اکسیدان ناسونین اجازه نمیدهد رگهای خونی جدیدی تشکیل شود و تومورهای خوشخیم را به تومورهای بدخیم تبدیل کند.
یک عدد کدوی متوسط حاوی ۳۳ درصد نیاز روزانهی ما به ویتامین B6 میباشد.
این ویتامین به ساخت و تولید هموگلوبین کمک میکند. هموگلوبینها پروتئینهایی هستند که به رساندن اکسیژن موجود در گلبولهای قرمز خون به بافتهای بدن شرکت دارند.
کمبود ویتامین B6 میتواند باعث بروز کم خونی شود.
از آنجایی که این ویتامین محلول در آب است و میزان اضافی آن از طریق ادرار دفع میشود لازم است که به طور منظم به فکر جذب آن باشید. کدو یکی از گزینه های خوب برای تأمین این ویتامین بدن است.
خواص بادمجان و گوجه
بادمجان و گوجه فرنگی یکی از بهترین روش های طبیعی برای درمان منافذ باز پوست صورت می باشد.
بادمجان و گوجه فرنگی حاوی مقادیر بالای ویتامین C است که به پاکسازی پوست صورت کمک می کند و باعث روشن تر و درخشان تر شدن رنگ پوست می شود.
بادمجان و گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی به دلیل مقادیر بالای ویتامین C باعث افزایش تولید کلاژن در پوست می شوند و به کاهش چین و چروک پوست و جوان سازی پوست صورت کمک می کنند.
همچنین استفاده از ماسک گوجه فرنگی برای دور چشم به کاهش چین و چروک دور چشم کمک می کند.
با توجه به مطالعات مختلف، گوجه فرنگی و بادمجان حاوی آنتی اکسیدانی به نام لیکوپن است که به عنوان یک ضد آفتاب طبیعی عمل کرده و پوست را در برابر اشعه های UV محافظت می کند.
بادمجان و گوجه فرنگی حاوی مقادیر بالای آب بوده و به عنوان یک آبرسان و مرطوب کننده پوست صورت عمل می کند.
استفاده از بادمجان و گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی در قسمت هایی از بدن که دچار آفتاب سوختگی می شود به درمان آفتاب سوختگی و سوزش پوست کمک می کند.
بادمجان برای سگ
مطالعات نشان می دهد که گوجه فرنگی، بادمجان، تخم مرغ و انواع ادویه ها می تواند برای حیوان حساسیت زا باشد.