کیک خیس شکلاتی کافی شاپی اصل، فقط با این دستور
نمناک نوشت: کیک خیس شکلاتی به خاطر بافت نرم و لطیف و طعم غلیظ شکلاتیاش معروف است این کیک فوق العاده لذیذ به سبک کافی شاپی را میتوانید به سادگی در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی شاپی
یکی از محبوب ترین کیک های خانگی یا کافی شاپی، کیک خیس شکلاتی است که اغلب بچه ها عاشقش هستند. در ادامه آموزش کیک ساده خانگی و انواع کیک های کافی شاپی در آشپزخانه، امروز رسپی ویژه ای برای علاقه مندان به پخت کیک های خوشمزه داریم.
مواد لازم کیک خیس شکلاتی
مواد لازممقدار لازمشیر یا آب گرم1 لیوانپودر هات چاکلت1 بستهتخم مرغ4 عددشکر 1 لیوانوانیل 1/4 قاشق چایخوریروغن مایع1/2 لیوانپودر کاکائو2 قاشق غذاخوریآرد سفید2 لیوانبیکینگ پودر1 قاشق مربا خوری
مواد لازم برای گاناش کیک خیس
خام صبحانه یا خامه قنادی100 گرمشکلات تخته ای100 گرم
آموزش پخت کیک خیس شکلاتی داخل فر
ابتدا شیر یا آب گرم رو همراه یک بسته پودر هات چاکلت ترکیب و خوب مخلوط کرده و کنار میگذاریم.در یک ظرف مناسب تخم مرغ ها را با شکر و وانیل 5 دقیقه با همزن می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود؛ حتما دورگیری را انجام میدهیم تا در آخر کیک بوی بدی نداشته باشد.در ظرفی دیگر روغن مایع را با پودر کاکائو مخلوط کرده و به مواد اضافه می کنیم و مجددا یک دقیقه هم میزنیم.در این مرحله ترکیب شیر و هات چاکلت را هم اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.آرد و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه با هم ترکیب کرده و سه بار الک می کنیم و سپس کم کم به مواد کیک اضافه میکنیم.قالب میان تهی 25 سانتی خود را با ارده یا روغن جدا کننده چرب میکنیم.سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و حدود 45 الی 50 دقیقه داخل فر 170 درجه که 15 دقیقه از قبل گرم شده است قرار میدهیم.پس از پخت کیک، آن را از فر خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا خنک شده و آماده ریختن گاناش شود.
طرز تهیه گاناش
خام صبحانه یا قنادی را روی حرارت غیر مستقیم گرم کرده و سپس 100 گرم شکلات تخته ای خورد شده داخلش می ریزیم و خوب با هم ترکیب میکنیم تا یک دست شود.بعد از آنکه کاملا یکدست شد و از روی حرارت غیر مستقیم برداشتید و کمی خنک تر شد، میتوانید روی کیک ریخته و سپس سرو کنید.
طناز السادات حسینی فر