فانی لند‌

پاداش مدال آوران کره شمالی در المپیک چیست؟- روزیاتو

ورزشکاران کره شمالی که در المپیک مدال می آورند، آپارتمان‌های لوکس، ماشین‌ و حتی یخچال‌ به عنوان پاداش دریافت می کنند.

در سال‌های گذشته، گزارشاتی از مجازات‌های سخت کسانی که در رقابت های المپیک عملکرد ضعیفی دارند، منتشر شده است. اما در مقابل، مدال آوران می‌توانند انتظار داشته باشند که هنگام بازگشت با تجلیل و تشریفات ویژه ای مواجه شوند.

در سال ۲۰۱۳، برخی از ورزشکاران برجسته کره شمالی به خاطر موفقیتشان در المپیک لندن ۲۰۱۲ مورد تقدیر قرار گرفتند.

طبق گزارش ها، به چندین ورزشکار خانه‌هایی لوکس در کنار رودخانه پوتونگ در پیونگ‌یانگ به عنوان پاداش داده شد.

کره شمالی به ورزشکارانی که عملکرد خوبی داشتند، ماشین‌های لوکس و حتی یخچال به عنوان پاداش می داد. این در حالی است که کسانی که شکست می‌خوردند، با کار اجباری مجازات می‌شدند.

از جمله ورزشکاران برنده مدال طلا کره شمالی در المپیک لندن ۲۰۱۲، اوم یون-چول، آن کوم-آئه و کیم اون-گوک بودند.

اوم، قهرمان وزنه‌برداری، گفت که موفقیتش را مدیون لطف کیم جونگ اون می داند.

ما ورزشکاران توانستیم با کسب مدال‌های طلا در بازی‌های بین‌المللی، باعث عزت و افتخار کره شویم؛ به لطف کیم جونگ اون که همیشه ما را در هر مسابقه‌ای هدایت می‌کرد و به ما قدرت و شجاعت می‌داد.

کیم کوم-گوک، دونده استقامت نیز یک آپارتمان لوکس دریافت کرد و به خاطر این لطف به گریه افتاد.

ورزشکاران کره شمالی در بازی‌های پاریس نتوانستند به موفقیت‌های المپیک لندن با کسب سه مدال طلا دست یابند. اما ممکن است که با کسب چهار مدال توسط ورزشکاران این کشور، پاداش‌های لوکسی هنگام بازگشت به خانه در انتظارشان باشد.

کاروان کوچک کره شمالی در پاریس دو مدال نقره (تنیس روی میز و شیرجه) و دو مدال برنز (شیرجه و بوکس) کسب کرد.

استقبال باشکوه از ورزشکارانی که موفق به کسب مدال شدند، در تضاد با مجازات‌های گزارش‌شده برای کسانی است که شکست می‌خورند، است.

مشهورترین مورد مجازات ورزشکاران کره شمالی مربوط به تیم ملی فوتبال این کشور است که پس از رسیدن این تیم به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ۱۹۶۶ در انگلستان رخ داد.

برخی گزارش‌ها حاکی است که تعدادی از اعضای تیم ملی فوتبال کره‌شمالی بعد از آن که نتوانستند برتری ۳ بر صفر خود مقابل پرتغال را حفظ کنند، به اردوگاه‌های کار اجباری فرستاده شدند.

پناهنده کانگ چول-هوان ادعا کرده که در زندان یودوک با آنها ملاقات کرده و این موضوع را در کتاب خود به نام «آکواریوم‌های پیونگ‌یانگ» نوشته است.

به گفته کیم هیونگ-سو که در سال ۲۰۰۹ از کره شمالی فرار کرد، ورزشکاران و مربیان در صورت ناامید کردن رهبرشان به ماه‌ها کار اجباری محکوم می‌شوند.

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!