زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا
یک متخصص بیماریهای عفونی درباره افزایش موارد ابتلا به آنفلوآنزا با فصل سرما و همچنین زمان طلایی تزریق واکسن آنفلوآنزا توضیح داد. او گفت: تزریق واکسن میتواند از برخی بیماریهای عفونی جلوگیری کند؛ هنگامی که واکسن برای یک بیماری در دسترس است به طور حتم باید نسبت به تزریق آن بویژه برای گروههای پرخطر اقدام کرد.
به گزارش تجارت نیوز،
مینو محرز با بیان اینکه برخی بیماریهای عفونی قابلیت پیشگیری دارند، اظهار کرد: تزریق واکسن میتواند از برخی بیماریهای عفونی جلوگیری کند؛ هنگامی که واکسن برای یک بیماری در دسترس است به طور حتم باید نسبت به تزریق آن بویژه برای گروههای پرخطر اقدام کرد.
وی با بیان اینکه در آستانه فصل سرد سال قرار داریم، گفت: به واسطه بازگشایی مدارس و دانشگاهها، میزان تجمعها بیشتر میشود و احتمال انتقال بیماری در فصل سرد سال نیز افزایش مییابد. این بازه زمانی، بهترین زمان برای تزریق واکسن است.
این متخصص بیماریهای عفونی درباره گروههای پرخطر برای تزریق واکسن توضیح داد: تمام افراد میتوانند نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند. اما برخی گروههای پرخطر مانند بیماران قلبیعروقی، افراد دارای بیماری زمینهای، بیماران کلیوی، افراد مبتلا به دیابت، بیماران شیمیدرمانی، افراد با سن بالا و زنان باردار میبایست نسبت به تزریق واکسن اقدام کنند.
محرز درباره افراد حساس به واکسن آنفلوانزا نیز گفت: واکسن آنفلوآنزا به طور معمول از تخممرغ درست میشود، بنابراین افرادی که نسبت به تخممرغ حساسیت دارند نسبت به واکسن آنفلوآنزا نیز حساسیت خواهند داشت. واکسن آنفلوآنزا را میتوان پس از شش ماهگی تزریق کرد.
میزان مراجعه افراد مبتلا به آنفلوآنزا به پزشک
این متخصص بیماریهای عفونی درباره میزان مراجعه افراد مبتلا به آنفلوآنزا به پزشک نیز گفت: افراد محدودی به دلیل ابتلا به آنفلوآنزا به پزشک مراجعه میکنند و برخی نیز مبتلا به کووید هستند. به دلیل سفرها و تجمعات اخیر، برخی افراد به آنفلوآنزا مبتلا شدهاند؛ این احتمال وجود دارد که یک فرد به کشوری سفر کرده باشد که در آن کشور زمستان باشد. احتمال اپیدمی آنفلوانزا با سرد شدن هوا وجود دارد؛ بازهم تاکید میکنم که اواخر شهریور ماه بهترین زمان برای تزریق واکسن است که فرد تا پایان زمستان و اوایل فصل بهار در برابر آنفلوانزا مصون باشد.
محرز در بخش دیگری از صحبتهایش به اظهاراتی علیه واکسن، اشاره کرد و با بیان اینکه جمعیت «ضد واکسن» در حال افزایش است، گفت: این درحالیست که براساس علم پزشکی و قوانین موجود، تزریق واکسن توصیه میشود. هنگامی که با تزریق واکسن میتوان از ابتلا به بیماری پیشگیری کرد تزریق واکسن یک امر ضروری میشود. بنابراین هنگامی که تزریق واکسن میتواند از ابتلا به یک بیماری مرگبار جلوگیری کند، چرا باید از تزریق آن امتناع کرد؟؛ در پاسخ به این پرسش باید گفت متاسفانه تعداد افراد ضدواکسن در حال افزایش است و این ایده میتواند به فرد، خانواده وی و جامعه آسیب وارد کند.
منبع :
ايسنا
به اشتراک گذاری
اخبار مرتبط