اسرائیل ‎جرأت حمله به ایران ندارد

اسرائیل ‎جرأت حمله به ایران ندارد

به گزارش تجارت نیوز،

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی با اشاره به حوادث منطقه، تصریح کرد: اسرائیل جرئت حمله به ایران ندارد.

محسن رضایی در همایش «رزمندگان و گرامیداشت ۱۰۴۸ شهید آمل» با یادآوری خاطره‌ای از سال‌های اول انقلاب، اظهار کرد: در ۶ بهمن ۱۳۶۰ که به تازگی پس از مسئولیت اطلاعات سپاه فرمانده سپاه شده بودم اطلاعاتی از تحرکاتی در کردستان و آذربایجان و تالش تحت عنوان تحرکات اتحادیه کمونیست به دست ما رسید که دامنه آن به جنگل های آمل هم رسیده بود؛ آمل نه تنها شهرستان هزارسنگر بلکه شهرستان سراسر سنگر است و در مقابله با این توطئه اگر مردم در کنار نیروهای سپاه نبودند فاجعه‌ای شکل می‌گرفت چرا که برنامه این بود که از آمل به سمت تهران حرکت کنند و تا در فرمانداری آمل هم رسیدند و زد و خورد شدیدی رخ داد که منجر به شکست آن‌ها شد و مردم نشان دادند که واقعا پای انقلابند و از این امتحان بزرگ و مهم سربلند بیرون آمدند.

 

وی با بیان این‌که «مسئولان می‌آیند و می‌روند؛ مردم هستند که صاحبان اصلی انقلاب و کشورند»، افزود: بیش از ۳۰۰ سال کشور ایران عرصه تاخت و تاز قدرت‌ها بود، زمانی انگلستان و روسیه تزاری و امپراطوری آلمان و فرانسه بر سر گرفتن امتیازات داخل ایران دعوا داشتند. انگلیس ها بانک شاهی و شیلات و دخانیات و… را طلب می‌کردند. فرانسه، آلمان و روسیه نیز هرکدام سهم‌خواهی می‌کردند. پس از جنگ جهانی اول انگلیس که قدرت گرفته بود حاکم شد، در جنگ جهانی دوم با تضعیف انگلیس، آنها و آمریکا در ایران تصمیم‌گیری می‌کردند؛ جنبش تنباکو، ملی شدن صنعت نفت، مشروطه، قیام ۱۵ خرداد و… واکنش مردم به این فجایع بود اما متاسفانه به شدت سرکوب می‌شد و اگر نهضتی انجام می گرفت با یک کودتا نهضت را از بین می‌بردند.

رضایی تاکید کرد: امام با آسیب شناسی این وقایع کاری تاریخی کرد و راه آواربرداری ۳۰۰ ساله از دوش ایران را هم نشان داد وگام‌های اول آن را برداشت. همچون قیام‌های گذشته نهضت انقلاب اسلامی نیز دچار مقابله دشمن و ائتلاف آمریکا برای عدم تحقق انقلاب شد که تلاش دشمنان شکست خورد. آمریکا و اعوان و انصارش به جای اصلاح روابط با ایران در فرصت پیش‌آمده اول انقلاب دشمنی و توطئه را بیشتر کردند.

فرمانده اسبق سپاه یادآور شد: دومین ائتلاف با شوروی‌ها و تحمیل جنگ ۸ ساله بود. آن‌ها پس از استقرار نظام، جنگ را تنها راه نابودی جمهوری اسلامی می‌دانستند و اما ملت غیور از این آزمون بزرگ سربلند بیرون آمد. اکنون نیز پس از آن شکست‌ها ائتلاف اقتصادی و در واقع جنگ اقتصادی علیه کشور ما راه انداخته‌اند و این تحریم‌ها نیز در قالب همان ائتلاف است. قدرت‌ها هیچگاه تحمل استقلال و پیشرفت ایران را ندارند چراکه اولا ایران دارای موقعیت ژئوپولتیک و به گفته خودشان پل پیروزی و چهارراه اقتصادی جهان است، ثانیا منابع عظیم و ثروت کشور است و جای تاسف است که ما چرا از این فرصت‌ها استفاده مطلوب نمی‌کنیم.

وی اظهار کرد: این انقلاب برای پایان دادن به درد تاریخی غارتگری منابعمان توسط قدرت‌ها انجام شد و در گام‌های ابتدایی که انقلاب و دفاع مقدس بود سربلند بیرون آمدیم؛ ما در دفاع مقدس اقتدار خود را باز یافتیم و صاحب سازمان رزمی و تیپ و لشکر شدیم و این در حالی است که پیش از انقلاب ۵۰ هزار مستشار آمریکایی در کشورمان بود و این را بدانید که اقتدار اگر نباشد بلافاصله به ما هجوم می‌آورند.

رضایی با بیان این‌که «ائتلاف سوم غرب به رهبری آمریکا برای جلوگیری از پیشرفت ایران است»، ادامه داد: از بیرون جلوی صادرات و فروش نفت ما را گرفتند که حجم ارز در کشور کم شود و قیمت آن بالا برود و درآمد دولت را کاهش دادند تا دولت کسری بودجه بگیرد و تورم حاصل شود و ارزش پول ملی ما کم شود. در داخل نیز عده‌ای به تحریم خارجی کمک کردند از جمله، نفوذی‌های فرهنگی که دائم سراب غرب را تبلیغ می‌کنند و برعلیه توافقات ما با شرقی‌ها و معاهده‌هایی چون بریکس و شانگهای سم پاشی می‌کنند و در واقع آنان لیبرال‌های فرهنگی هستند. دوم نفوذی‌های جاسوسی و اطلاعاتی خارجی هستند که در ترور دانشمندان ما نقش داشتند و بعد هم معلوم است امکاناتی داشته‌اند که فرار کرده‌اند. سوم کم‌کاری‌ها، کارشکنی‌ها وتردیدسازی‌هاست و حال آنکه تحریم در دفاع مقدس عامل پیشرفت عظیم نظامی ما بود.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی با اشاره به حوادث منطقه تصریح کرد: اسرائیل جرئت حمله به ایران را ندارد.

وی گفت: مقام معظم رهبری به دنبال وحدت در داخل کشور و تشکیل امت اسلامی است و این دو، ستون مهم آینده کشورند و البته وحدت به معنی حضور نفوذی‌ها نیست. خیمه ولایت به‌عنوان اجماع ملی، باید محوریت باشد تا انقلاب سوم، یعنی انقلاب شکوفایی اقتصاد و صنعت ایران نیز به مقصود برسد.

منبع :

جماران

به اشتراک گذاری

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها