فانی لند‌

شرکت Ubisoft به نقض حقوق حریم خصوصی متهم شد

دو گیمر آمریکایی یک دادخواست گروهی (Class Action) علیه شرکت Ubisoft به دلیل ادعای به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی شناسایی (PII) کاربران فروشگاه آنلاین خود با Meta ثبت کرده‌اند.

این دادخواست در تاریخ ۳ اکتبر ۲۰۲۴ در دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده برای ناحیه شمالی کالیفرنیا ارائه شده است. شاکیان این پرونده را «به نمایندگی از خود و تمام افرادی که در وضعیت مشابهی قرار دارند» ثبت کرده‌اند.

در این شکایت، شاکیان ادعا کرده‌اند که هنگام خرید بازی از استور Ubisoft یا دسترسی به آن به عنوان مشترک +Ubisoft و در حین ورود با حساب کاربری فیسبوک، اطلاعات شخصی آنها «توسط پیکسل ردیابی Meta Platforms» که توسط یوبی‌سافت استفاده می‌شود، جمع‌آوری می‌شود و سپس به متا منتقل می‌گردد. این فرایند باعث می‌شود اطلاعات شناسایی کاربران در معرض دید افراد با سطح مهارت‌های فنی ابتدایی قرار گیرد.

شکایت همچنین اشاره می‌کند که قانون حفاظت از حریم خصوصی ویدئو «Video Privacy Protection Act» از به اشتراک‌گذاری اطلاعات شخصی کاربران توسط ارائه‌دهندگان خدمات ویدئویی، از جمله یوبی‌سافت، جلوگیری می‌کند. شاکیان ادعا می‌کنند که این شرکت به‌طور عمدی از پیکسل متا استفاده کرده است که فعالیت‌های کاربران را در وب‌سایت ردیابی کرده و این اطلاعات را به فیسبوک ارسال می‌کند تا داده‌های بازاریابی ارزشمندی جمع‌آوری کند.

علاوه بر این، دادخواست تأکید می‌کند که این ابزار متا نمی‌تواند بدون «دانش و همکاری» مالک وب‌سایت در این مورد یوبی‌سافت، در یک وب‌سایت قرار گیرد. به همین ترتیب، شاکیان بیان کرده‌اند که یوبی‌سافت هیچ‌گونه رضایت‌نامه‌ای از کاربران برای ردیابی، به اشتراک‌گذاری و مبادله اطلاعات شخصی آنها دریافت نکرده است.

آن‌ها همچنین به نقض حقوق حریم خصوصی خود اشاره و تأکید کرده‌اند که این وضعیت تهدیدی برای آنها ایجاد کرده است. بنابراین، دادخواست خواستار احکام موقتی، اولیه و دائمی برای محافظت از اطلاعات شخصی آنها در برابر افشای آینده بدون اطلاع و رضایت کافی است. این پرونده می‌تواند پیامدهای مهمی برای شرکت یوبی‌سافت و سیاست‌های حریم خصوصی آن داشته باشد.

برای مطالعه بیشتر در مورد شرایط کنونی شرکت یوبی‌سافت، مقاله چرا یوبی‌سافت در بدترین وضعیت ممکن قرار دارد؟ را در سایت ویجیاتو بخوانید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!