فانی لند‌

آموزش ویدیویی شامی ترش گیلانی؛ اسرار طبخ خوش طعم‌ترین شامی کباب ایران!

راهنماتو- در این ویدئو با طرز تهیه شامی ترش گیلانی آشنا خواهید شد. 

مواد لازم برای تهیه خورشت شامی ترش گیلانی:

۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده پرچرب

۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته

۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی

۲ قاشق غذاخوری نعنا و جعفری خرد شده

۳ الی ۴ عددگوجه فرنگی

۲ الی ۳ عدد سیب زمینی

۲ قاشق غذاخوری پیازداغ

۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی

۲ عدد نارنج آب گرفته شده

۱/۲ قاشق چایخوری گلپر

روغن به مقدار لازم

نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

نحوه پخت:

گوشت، پیاز، آرد نخود چی، سبزی های خرد شده، نمک و فلفل رو ورز بدین و یک ساعت تو یخچال بهش استراحت بدین. با دستتون بهشون شکل بدین و دو طرفشون رو سرخ کنین و از ماهیتابه درشون بیارین. بعد داخل همون روغن گوجه ها رو سرخ کنین و درشون بیارن. حالا باز تو همون روغن پیازداغ، رب، نمک، فلفل و زردچوبه رو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد‌. آب اضافه کنین و وقتی جوش اومد شامی هارو تو سس بذارین تا خوب مغز پختو مزه دار بشن و سس هم قوام بیاد. در نهایت آب نارنج، گوجه های سرخ شده و گلپرم بریزین و اجازه بدین خورشت جا بیوفته و بعد با سیب زمینی هایی که سرخ کردین سرو کنین… 

آتوسا ابراهیمی

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!