آموزش ویدیویی شامی ترش گیلانی؛ اسرار طبخ خوش طعمترین شامی کباب ایران!
راهنماتو- در این ویدئو با طرز تهیه شامی ترش گیلانی آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه خورشت شامی ترش گیلانی:
۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده پرچرب
۱ عدد پیاز رنده شده آب گرفته
۱ قاشق غذاخوری آرد نخودچی
۲ قاشق غذاخوری نعنا و جعفری خرد شده
۳ الی ۴ عددگوجه فرنگی
۲ الی ۳ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری پیازداغ
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۲ عدد نارنج آب گرفته شده
۱/۲ قاشق چایخوری گلپر
روغن به مقدار لازم
نمک فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
نحوه پخت:
گوشت، پیاز، آرد نخود چی، سبزی های خرد شده، نمک و فلفل رو ورز بدین و یک ساعت تو یخچال بهش استراحت بدین. با دستتون بهشون شکل بدین و دو طرفشون رو سرخ کنین و از ماهیتابه درشون بیارین. بعد داخل همون روغن گوجه ها رو سرخ کنین و درشون بیارن. حالا باز تو همون روغن پیازداغ، رب، نمک، فلفل و زردچوبه رو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد. آب اضافه کنین و وقتی جوش اومد شامی هارو تو سس بذارین تا خوب مغز پختو مزه دار بشن و سس هم قوام بیاد. در نهایت آب نارنج، گوجه های سرخ شده و گلپرم بریزین و اجازه بدین خورشت جا بیوفته و بعد با سیب زمینی هایی که سرخ کردین سرو کنین…
آتوسا ابراهیمی