فانی لند‌

آیا شستن میوه‌ها آفت کش‌ها را از بین می‌برد؟

شواهد اخیر نشان می دهد که شستن میوه ها قبل از خوردن، مواد شیمیایی سمی مختلفی را که معمولاً در کشاورزی استفاده می شود، از بین نمی برد.

این مقاله که در مجله Nano Letters در انجمن شیمی آمریکا منتشر شده است، در بحبوحه بحث‌های جاری در مورد میزان آلودگی آفت‌کش‌ها در غذا و خطرات بالقوه سلامتی مرتبط با رژیم غذایی ثابت که شامل باقیمانده‌های آفت‌کش است، منتشر شده است.

آیا شستن میوه کافی است؟

در ماه مه، Consumer Reports اعلام کرد که بر اساس تجزیه و تحلیل داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، 20 درصد از 59 دسته مختلف میوه‌ها و سبزیجات حاوی بقایای آفت‌کش‌ها در سطوحی هستند که خطر قابل‌توجهی دارند. مصرف کنندگان برای آن

هدف اصلی مقاله جدید به اشتراک گذاشتن جزئیات فنی فرآیندی است که نویسندگان برای شناسایی آثار آفت کش ها در مواد غذایی ایجاد کرده اند. به گفته نویسندگان، یافته های اصلی در مورد ناکارآمدی شستشوی میوه برای مصرف کنندگانی که ممکن است به شیوه های ناکافی ایمنی مواد غذایی تکیه کنند، مهم است.

به گزارش گاردین، شستن میوه نمی تواند آفت کش ها را به طور کامل از بین ببرد. به عنوان مثال، هنگامی که آنها از این تکنیک برای مطالعه یک سیب استفاده کردند، محققان گفتند که نتایج تصویربرداری ثابت کرد که آفت کش ها به عمق بافت میوه نفوذ می کنند.

با استفاده از فناوری توسعه‌یافته، نویسندگان گفتند که وقتی پوست سیب به همراه بخشی از لایه پالپ جدا می‌شود، آلودگی آفت‌کش‌ها کاهش می‌یابد.

دانگدونگ یی، استاد دانشکده شیمی چین در دانشگاه کشاورزی آنهویی، گفت: «این مقاله که در خط کلی ایمنی مواد غذایی است، سعی در ارائه راهنمایی های بهداشتی به مصرف کنندگان دارد. به جای ایجاد هشدار غیر ضروری، تحقیقات نشان می دهد که بر خلاف روش شستشوی اغلب توصیه می شود که پوست کندن میوه می تواند به طور موثر تقریباً تمام باقی مانده آفت کش ها را از بین ببرد.

مایکل هانسن، دانشمند ارشد در Consumer Reports می‌گوید: «این فناوری جدید می‌تواند به دانشگاهیان و دانشمندان کمک کند تا درک بهتری از نحوه گیر کردن آفت‌کش‌ها در مواد غذایی و نحوه محافظت بهتر از مصرف‌کنندگان داشته باشند».

خطرات سلامتی ناشی از آفت کش ها در چندین مقاله ثبت شده است، اما بیشتر آنها به جای رژیم غذایی با قرار گرفتن در معرض شغلی سروکار دارند. وزارت کشاورزی ایالات متحده و سازمان غذا و داروی آمریکا معتقدند که باقی مانده آفت کش ها در مواد غذایی اگر در محدوده قانونی باشند، به طور کلی خطری برای سلامتی ندارند.

هر دو آژانس ده‌ها سال است که سطوح باقیمانده آفت‌کش‌ها را در مواد غذایی نظارت می‌کنند و هر سال یافته‌های خود را گزارش می‌دهند.

در جدیدترین گزارش از برنامه داده های آفت کش USDA، 99 درصد غذاهای آزمایش شده دارای بقایایی بودند که در محدوده قانونی بودند و بنابراین برای مصرف کنندگان خطری برای سلامتی نداشتند و ایمن بودند.

اما برخی از سازمان های مصرف کننده مانند Consumer Reports معتقدند که محدودیت های قانونی برای باقی مانده آفت کش ها بسیار بالاست.

وزارت کشاورزی ایالات متحده گزارش داد که بیش از 72 درصد از بیش از 10000 نمونه غذا دارای بقایای آفت کش قابل تشخیص هستند.

مقاله جدید نشان می دهد که شستشو به تنهایی برای حذف آفت کش ها از میوه ها کافی نیست و پوست کندن ممکن است راه حل موثرتری باشد. با این حال، انتخاب محصولات ارگانیک و کاهش مصرف محصولات پرخطر نیز می تواند به کاهش قرار گرفتن در معرض آفت کش ها کمک کند. مصرف کنندگان باید از این مسائل آگاه باشند و در مورد خرید و مصرف مواد غذایی آگاهانه تصمیم گیری کنند.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!