احساس لرز در سرما؛ راهی نوین برای پیشگیری از دیابت و بیماری قلبی

احساس لرز در سرما؛ راهی نوین برای پیشگیری از دیابت و بیماری قلبی

این تحقیق نشان داد که سازگاری با سرما به پایداری سطح قند خون کمک می‌کند، کاهش ۳ درصدی قند خون ناشتا و ۱۱ درصدی غلظت گلوکز در بازه دو ساعته از نتایج کلیدی این پژوهش بود. علاوه‌بر این، تعداد شرکت‌کنندگانی که اختلال تحمل گلوکز داشتند، از ۹ نفر به ۵ نفر کاهش پیدا کرد.

۲۰ آذر ۱۴۰۳

شناسه خبر:

۴۲۸۴۹۱

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها