ارز آفرینی سالانه حدود دو میلیارد دلاری از صادرات قیر در کشور

به گزارش خبرنگار سرگرمی روز، محمد مهدی حیدری رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی امروز (سه‌شنبه ،۲۴ سرگرمی روز) در نشست خبری شانزدهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین‌آلات با بیان اینکه کیفیت قیر و آسفالت بزرگترین مصرف کننده قیر و آسفالت بسیار مهم است، گفت: اهمیت کیفیت قیر و آسفالت بسیار مهم و استراتژیک است، بنابراین توجه به آن باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد در نتیجه برای اجرای آن برنامه‌های بسیاری را در دستور کار خود قرار داده‌ایم.

وی ادامه داد: دو جداره کردن تانکرهای حمل قیر، نقشه بندی و برای ارزیابی شاخص برودتی با کمک بخش خصوصی و صنعت ۵۰ آزمایشگاه برای تولید کنندگان قیر راه اندازی کره‌ایم.

رئیس مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی تصریح کرد: قیر یک محصول ارز آور است و با توجه به آنکه در بحث صادرات کشور بسیار حائز اهمیت بوده، بنابراین یک الی دو میلیارد دلار ارزش آفرینی می‌کند. همچنین سعی داریم با کمک سایر صنایع میزان مصرف قیر را کم کنیم و بخش صادرات را با استفاده از فناوری‌های روز دنیا رشد چشم گیر داشته باشیم.

حیدری با بیان اینکه توسعه شبکه‌های راهی کشور جز اولویت‌های ما است گفت: با توجه به آنکه ۳۰۰ هزار کیلومتر راه داریم، بنابراین راه‌های نگهداری از آن بسیار مهم و چالشی است در نتیجه بحث بهینه سازی هزینه‌ها، نگهداری و احداث با استفاده از فناوری‌های نوین در بخش قیر و آسفالت حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: بحث اعتبارات با محدودیت مواجه است در نتیجه ادامه رویکردهای سنتی در بخش احداث را اگر ادامه دهیم در حوزه اعتبارت به چالش کشیده می‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در پایان گفت: در قالب تفاهم نامه‌های که منعقد کرده‌ایم، سعی شده که عمر بهره برداری از پروژه‌های عمرانی را ۱۵ تا ۲۰ سال تضمین کنیم و این اقدام را از طریق بی او تی دنبال خواهیم کرد.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها