استارتاپی با هدف هوشمندسازی ذخیرهسازی انرژی برای کسبوکارها
به گزارش تجارت نیوز،
استوریو استارتاپی فرانسوی است که در سال ۲۰۲۳ با هدف ارائه راهحلهای هوشمند برای ذخیره انرژی تأسیس شد. این شرکت، تمرکز خود را بر مشتریان تجاری و صنعتی گذاشته و اخیراً با جمعآوری ۵ میلیون یورو سرمایه اولیه، اولین مشتری خود را نیز جذب کرده است.
ایده اصلی استوریو این است که هر پنل خورشیدی باید به یک باتری متصل شود تا بهرهوری آن افزایش یابد. کسبوکارهایی که زمان یا تخصص لازم برای مدیریت این سیستمها را ندارند، میتوانند از خدمات استوریو بهره ببرند.
هدف استوریو کاهش هزینههای انرژی برای کسبوکارها
استوریو، خود تولیدکننده یا فروشنده باتری نیست. در عوض، با انجام شبیهسازیهای فنی و مالی، با تأمینکنندگان باتری و شرکتهای مهندسی همکاری میکند تا پروژههای مشتریانش به سیستمهای ذخیرهسازی انرژی تبدیل شود. این راهحلها، بهخصوص استفاده از نرمافزار مدیریت هوشمند باتریهای استوریو، در بهینهسازی مصرف انرژی خورشیدی به کسبوکارها کمک میکند.
پس از نصب، استوریو این باتریها را از راه دور مدیریت میکند. نرمافزار استوریو اجازه بهینهسازی ذخیره و مصرف انرژی براساس قیمت بازار و نیازهای مشتری را میدهد.
ژان-ایو استفان، مدیرعامل و همبنیانگذار استوریو گفت: «ما میخواهیم که کسبوکارها از انرژی تولیدی خود حداکثر استفاده را ببرند و هزینههای خود را کاهش دهند.»
ذخیره انرژی در ساعات غیرپیک و کاهش هزینهها در اوج مصرف
استوریو حتی به مشتریانش این امکان را میدهد که در ساعات غیرپیک باتریهای خود را از شبکه شارژ و در زمانهای اوج مصرف، از انرژی ذخیرهشده استفاده کنند. در مواقعی، حتی میتواند سودآورتر باشد که انرژی به شبکه فروخته شود تا برای استفادههای داخلی آن را به کار گیرند.
نهادهای انرژی فرانسه باتریهای استوریو را تأیید کردهاند و این شرکت میتواند از طریق برگرداندن انرژی ذخیرهشده به شبکه، به تثبیت شبکه برق کمک کند. این قابلیت بخش مهمی از مدل تجاری استوریو است.
به گفته استفان، در حالی که عمر باتریها میتواند تا ۱۵ سال برسد، مشتریان استوریو میتوانند ظرف پنج تا شش سال سرمایهگذاری خود را بازگردانند.
استوریو با جذب سرمایه تازه، آماده برای فتح بازارهای اروپایی
استوریو با جذب سرمایه از Lowercarbon Capital و دیگر سرمایهگذاران برجسته، در حال برنامهریزی برای رشد و گسترش بیشتر است و شاید به زودی بتواند به سایر کشورهای اروپایی هم وارد شود.
اخبار حوزه استارتاپ و فناوری اطلاعات را در صفحه استارتاپ تجارتنیوز بخوانید.
به اشتراک گذاری