اسماعیل هنیه و مردی که ۱۵ سال سایه به سایه او حرکت کرد؛ وسیم ابوشعبان که بود؟

اسماعیل هنیه و مردی که ۱۵ سال سایه به سایه او حرکت کرد؛ وسیم ابوشعبان که بود؟

سال ۲۰۰۹ وسیم جمال ابو شعبان همکاری خود با اسماعیل هنیه را آغاز کرد. این همکاری بسیار طولانی‌تر از چیزی که آنها فکر می‌کردند شد. وسیم قبل از آشنایی با هنیه در گردان‌های القسام فعال بود و فرمانده گروهان محل تولدش یعنی تل الهوی بود.

به گزارش تجارت نیوز،

۱۰ مرداد ماه که در ساعات ابتدایی بامداد خبر شهادت اسماعیل هنیه را می خواندیم تنها یک پیوست در کنار اسم او آمده بود: «محافظش!»؛ «وسیم ابوشعبان» محافظ شهید هنیه که بود؟

او پدر دو دختر و دو پسر بود و از ۲۰۰۹ با هنیه کار می کرد

«۷ اکتبر این روزها برای ما آشنا به نظر می‌رسد. ۷ اکتبر در نگاه ما زادروز یک حماسه است از ملت مسلمان نوار غزه.  برای «وسیم ابوشعبان» اما این روز از کودکی معنای متفاوتی داشت. ۱۹۸۸  وسیم جمال ابوشعبان در این روز در نوار غزه متولد شد. زندگی او در یک سرزمین محصور و مظلوم آغاز شد.  نفس‌های او به سینه می‌آمد و می‌رفت تا راهی برای رهایی از این قفس محصور  پیدا کند. راهی که شاید خودش پایان آن را ندید اما به مدد الهی فرزندانش یا فرزندان فرزندانش آن را خواهند دید.

وسیم در نوار غزه قد کشید، درس خواند و از دانشگاه اسلامی غزه لیسانس فقه و حقوق گرفت. در دوران دانشجویی خود ازدواج کرد و صاحب دو دختر و دو پسر شد. فرزندانی که بیشتر از میدان جنگ پدرشان را در حال جهاد در میدان عبادت و در مساجد و روی سجاده می‌دیدند.

وسیم فعالیت خود در جنبش حماس را با همکاری و دوستی با شهید سعید صیام آغاز کرد. کسی که وزیر کشور سابق دولت منتخب فلسطین بود. سال ۲۰۰۹ در یک حمله هوایی سعید صیام به شهادت رسید و وسیم جمال ابو شعبان همکاری خود با اسماعیل هنیه را آغاز کرد. این همکاری بسیار طولانی‌تر از چیزی که آن‌ها فکر می‌کردند شد. وسیم قبل از آشنایی با هنیه در گردان‌های القسام فعال بود و فرمانده گروهان محل تولدش یعنی تل الهوی بود.

او در گردان قسام و تشکیلات حماس انسانی نخبه به حساب می‌آمد. از سال ۲۰۱۹ به خاطر مشکلات هنیه، رویای آزادی فلسطین را همراه با او در خارج از این کشور پیگیری کرد. سالها سایه به سایه‌ هنیه زندگی کرد و در نیمه شب تاریک سیزدهم جولای ۲۰۲۴، بعد از مراسم تحلیف رئیس جمهور ایران در تهران در کنار او به شهادت رسید. ۷ اکتبر این روزها برای ما آشنا به نظر می‌رسد.

منبع :

نورنیوز

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها