افزایش مصرف آب شرب کشور به ۹ میلیارد مترمکعب در سال

افزایش مصرف آب شرب کشور به ۹ میلیارد مترمکعب در سال

به گزارش سلام نو به نقل از برنا، علی پوراحمد رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی و شرقی شرکت مدیریت منابع آب ایران در نشست معاونین برنامه‌ریزی این حوضه که به میزبانی شرکت آب منطقه‌ای یزد برگزار شد، گفت: باتوجه به نتایج حاصل از آماربرداری دور سوم، میزان مصرف آب شرب کشور در شرایط فعلی حدود ۹ میلیارد مترمکعب است که ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون مترمکعب آن از منابع آب زیرزمینی تامین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه آب شرب ۱۸ استان کشور بیش از ۶۰ درصد و ۹ استان کشور بیش از ۸۰ درصد به منابع آب زیرزمینی وابسته است، ابراز کرد: این اعداد مسیر حرکت ما را مشخص می‌کند. لذا راهی جز اجرای کامل طرح احیا و تعادل بخشی و همه ملحقات آن وجود ندارد.

پوراحمد به نقش مهم معاونین برنامه ریزی در مدیریت آب اشاره کرد و گفت: شما بعنوان مغز متفکر شرکت های آب منطقه ای باید نقش خود را در تهیه نقشه راه آب استان در همه رئوس بخصوص تدوین و تصویب طرح جامع تامین آب شرب شهرها و روستاهای استان به بهترین شکل ممکن ایفا کنید.

وی با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی به معنای تفکر در خصوص فعالیت های لازم برای رسیدن به هدف مطلوب است، بیان کرد: آینده آب کشور به تفکر و تعقل امروز تصمیم سازان و تصمیم گیران آب کشور وابسته است.

وی ادامه داد: برنامه‌ریزی چیزی جز اندیشیدن از پیش و حرکت در جهت وضعیت مطلوب نیست.

رئیس حوضه آبریز فلات مرکزی در ادامه بر لزوم رجوع و استفاده از قوانین موجود بخصوص قانون برنامه هفتم پیشرفت اشاره و تصریح کرد: با فعال کردن کارگروه استانی سازگاری با کم آبی به ریاست استاندار و عمل به وظایف از سوی همه دستگاه‌های ذیمدخل، امکان مدیریت آب و جلوگیری از افزایش ناترازی میسر خواهد بود.

همچنین “جواد محجوبی” مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد در ادامه این نشست گفت: استان یزد در زمینه تخصیص با چالش های مختلفی روبرو بوده است.

وی افزود: تعداد بخشنامه ها در زمینه تخصیص معاونین برنامه ریزی را با چالش جدی مواجه کرده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای یزد در پایان ابراز کرد: برای مدیریت بهتر منابع آب دستورالعمل جامع و کاملی برای تخصیص تهیه شود.

انتهای پیام/

دانلود آهنگ های آب شرب

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها