فانی لند‌

افزایش ۷.۴ درصدی مصرف بنزین نسبت به پارسال

کرامت ویس‌کرمی اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان ۱۲ آبان ماه میانگین ۱۲۴.۵ میلیون لیتر بنزین در کشور توزیع شده و این میزان در مدت مشابه سال قبل ۱۱۶ میلیون لیتر بوده که ۷.۴ درصد رشد داشته است.

به گزارش ایلنا، وی اظهار داشت: مصرف بنزین در ۱۲ روز آبان امسال ۱۲۲ میلیون لیتر بوده که نسبت به مدت مشابه پارسال که این میزان مصرف ۱۱۳.۷ میلیون لیتر بوده؛ ۷.۴ درصد رشد داشته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با بیان اینکه ما از ابتدای شهریور و همزمان با تحویل دولت چهاردهم ۲۰ درصد افزایش تولید سوخت مایع داشته‌ایم، اظهار داشت: این افزایش تولید در حالی است که میزان توزیع بنزین ۱۳۳ میلیون لیتر در روز بوده است به طوری که در شهریورماه روزانه به طور متوسط ۱۳۳.۲ میلیون لیتر بنزین مصرف شده است.

وی افزود: در شهریور ماه شرایط ۲ درصد افزایش تولید نفت‌گاز را داشتیم. در مهرماه ۶ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل تولید نفتگاز افزایش یافته و در ۱۲ روز آبان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶ درصد افزایش تولید داشته ایم.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با اشاره به روند تولید نفت کوره گفت: تولید نفت کوره در شهریور امسال نسبت به مدت مشابه پارسال ۲ درصد، در مهرماه نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد و در ۱۲ روز آبان نسبت به مدت مشابه پارسال ۵ درصد افزایش یافته است.

وی بیان داشت: تحویل نفت کوره به نیروگاه‌ها در شهریور امسال ۳۲ درصد افزایش یافته است، در مهرماه ۲۷.۵ میلیون لیتر و معادل تحویل مدت مشابه پارسال بوده است و در آبان ماه مصادف با کاهش ۳.۸ درجه‌ای دما ۸۰ درصد افزایش تحویل نفتگاز را داشته‌ایم. 

ویس کرمی میانگین تحویل نفتگاز را از ابتدای شهریور تاکنون ۴۲.۶ میلیون لیتر عنوان کرد و افزود: این میزان نسبت به ۲۳.۷ میلیون لیتر مدت مشابه پارسال افزایش داشته است.

وی ادامه داد: میزان تحویل نفتگاز از ابتدای سال تا ۱۲ آبان ۱۴۰۳، ۲۳ درصد افزایش یافته است.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی میانگین روزانه تحویل نفت گاز در سال ۱۴۰۳ را ۲۵ میلیون لیتر اعلام کرد و افزود: این رقم در مدت مشابه سال قبل ۲۰ میلیون لیتر در روز بوده است.

وی خاطرنشان کرد: میزان نفت کوره تحویلی در کل شهریور نسبت به پارسال ۷۵ درصد و در مهرماه ۸۰ درصد افزایش داشته است.

ویس کرمی همچنین گفت: مجموع سوخت مایع تحویلی به نیروگاه‌ها ۳۸ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داشته است و این در حالی است که دمای حرارت هوا نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۸ درجه کاهش یافته است و این سرمای زودرس منجر به افزایش مصرف سوخت مایع شده است.

ویس کرمی بیان داشت: از ابتدای شهریور همزمان با تحویل دولت چهاردهم ذخایر نفتگاز نیروگاه‌ها نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۳ درصد و میزان ذخایر نفت کوره ۲۳ درصد کاهش داشته است و مجموعا ۳۶ درصد کاهش ذخایر سوخت مایع نیروگاهی را از ابتدای شهریور شاهد بوده‌ایم.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!