اپل برای کاهش هزینه تولید ویژن پرو ارزان تر احتمالاً از نمایشگرهای تاشوی سامسونگ استفاده می کند
گزارشهای اخیر ادعا دارند که اپل نتوانسته است هنوز به راهکاری معقول برای کاهش هزینههای تولید جهت عرضه یک هدست واقعیت ترکیبی ارزانتر دست پیدا کند.
به گزارش تجارت نیوز،
هدست واقعیت ترکیبی اپل ویژن پرو بهدلیل قیمت بسیار بالای خود با فروش کمی همراه بوده است. اما غول فناوری قصد دارد نمونهای ارزانتر از هدست خود را در آینده عرضه کند که اکنون در گزارش جدیدی گفتهشده که اپل میخواهد با استفاده از نمایشگرهای قابل انعطاف سامسونگ، هزینه تولید محصول آینده خود را کاهش دهد.
سامسونگ چگونه میتواند به کاهش قیمت ویژن پرو بعدی کمک کند؟
گزارشهای اخیر ادعا دارند که اپل نتوانسته است هنوز به راهکاری معقول برای کاهش هزینههای تولید جهت عرضه یک هدست واقعیت ترکیبی ارزانتر دست پیدا کند و بههمین دلیل، عرضه نسخه بعدی ویژنپرو احتمالاً تا سال ۲۰۲۷ به تعویق افتادهاست. نشریه TheElec بهتازگی گزارش داده است که اپل میخواهد بهسراغ نمایشگرهای متفاوتی در مقایسه با نسخه فعلی ویژنپرو برود تا بتواند محصول نهایی ارزانتری را در اختیار کاربران خود قرار دهد.
نسل کنونی ویژن پرو از پنلهای OLEDoS برای نمایشگرهای خود بهره میبرد که توسط سونی ساخته شدهاست. یکی از مهمترین ویژگیهای این پنلها، چگالی ۳۳۹۱ پیکسل در اینچ است که مقدار بسیار بالایی در مقایسه با نمایشگرهای بکاررفته در سایر محصولات هوشمند محسوبمیشود. طبیعتاً چنین پنلهایی با فناوری پیشرفته، هزینه بالایی را هم به فرایند تولید تحمیل میکنند که خریدار نهایی باید آن را از جیب بپردازد. بههمین دلیل اپل مجبور خواهد بود که بهسراغ یک فناوری ارزانتر و قابل دسترس برود که درکنار حفظ نسبی کیفیت، بتواند قیمت نهایی را هم پایین بیاورد.
این فناوری با نام W-OLED+CF شناخته میشود و از یک لایه دیود سفید رنگ تشکیل شده که روی آن، فیلترهای رنگی بهمنظور تولید سه رنگ اصلی (سبز، قرمز و آبی) قرار میگیرد. تمامی قطعات روی یک شاسی شیشهای سوار میشوند و برخلاف پنلهای سونی، دیگر خبری از شاسی سیلیکونی نخواهد بود. در گذشته، فیلترهای رنگی روی یک لایه شیشهای مستقل قرار میگرفتند که موجب افزایش ضخامت کلی نمایشگر میشد. اما در سالهای اخیر، اضافه کردن فیلترها به نوارهای نازک TFE رایج شدهاست که روی شیشه اصلی پذیرای دیودها قرار میگیرد و نیاز به استفاده از لایه شیشهای ثانویه را از بین میرود.
سامسونگ از فناوری جدیدتری برای ساخت پنلهای W-OLED+CF بهره میگیرد و بههمین دلیل میتواند شریک تجاری خوبی برای تامین قطعات نسل بعدی ویژن پرو با قیمت ارزانتر باشد. علاوهبراین، کرهایها از چنین پنلهای انعطافپذیری در گوشیهای تاشوی خود استفاده میکنند و بههمین دلیل، از زیرساخت کافی برای تولید انبوه آنها برخوردار هستند.
با این حال، مشکل تامین چگالی پیکسلی بالا هنوز پابرجاست. حتی اگر اپل به نصف مقدار فعلی یعنی ۱۵۰۰ پیکسل در اینچ هم راضی شود، بازهم جدیدترین پنل سامسونگ که در گلکسی زد فلیپ ۶ با چگالی ۴۲۶ پیکسل در اینچ استفادهشده، فاصله زیادی با مقدار مطلوب دارد. احتمال دارد بخش نمایشگر سامسونگ موفق شد تا پنلهای اختصاصی برای هدستهای واقعیت ترکیبی توسعه دهد که نهتنها مشکل اپل را حل میکند؛ بلکه پتانسیل استفاده در هدست آتی این شرکت با همکاری کوالکام را هم خواهد داشت.
منبع :
دیجیاتو