برترین بازیهایی که باید برای نینتندو سوییچ ۲ پورت شوند
کنسول جدید نینتندو بالاخره بعد از مدتها انتظار معرفی شد و علاوه بر هواداران همیشگی این شرکت، گیمرهای زیادی را نیز هیجانزده کرد. در حالی که هنوز اطلاعات خاصی از سختافزار نینتندو سوییچ ۲ موجود نیست، اما با حضور رقبای قدرتمندی مانند استیم دک، بسیاری انتظار دستگاهی را دارند که قدرت اجرای بهترین بازیهای روز از لحاظ گرافیکی را داشته باشد. در چند سال اخیر پورت آثاری مانند Mortal Kombat 1 برای سوییچ، تبدیل به شوخیای بزرگ میان کاربران فضای مجازی شده بود و به شدت سن بالای این کنسول را نشان میداد. با توجه به این مسائل ویجیاتو لیستی از برترین بازیهایی که باید برای نینتندو سوییچ 2 پورت شوند را قرار داده است. همچنین پیشنهاد میشود تا مطلب «هر آنچه از کنسول نینتندو سوییچ ۲ میدانیم» را هم بخوانید.
بازی GTA V
Grand Theft Auto V از زمان انتشار اصلی در سال ۲۰۱۳ برای تمامی کنسولهای دو نسل بعد نیز منتشر شده است. نینتندو تنها شرکتی به حساب میآید که از عدم حضور این اثر در فروشگاه خود رنج میبرد. بازیای فوقالعاده که حالا با معرفی GTA VI و البته سن بالا دیگر نیاز به داشتن سختافزاری قدرتمند هم ندارد. در حالی که انتشار نسخهی جدید برای نینتندو سوییچ ۲ به لطف وسواس زیاد راکستار کمی غیرممکن به نظر میرسد، امیدواریم که حداقل GTA V برای این کنسول منتشر شود. البته که همراه با این عرضه، GTA Online و قابلیت کراسپلی آن با دیگر بازیکنان اهمیت فراوانی دارد.
بازی Cyberpunk 2077
شاید بسیاری از ما حتی با وجود بهروزرسانیهای فراوان، همچنان دل خوشی از CDPR و البته سایبرپانک ۲۰۷۷ نداشته باشیم. با این وجود نمیتوان این حقیقت که این بازی تبدیل به یکی از بنچمارکهای گرافیکی صنعت شده را کتمان کرد. جزئیات بالای نایت سیتی به علاوه طراحی دقیق اسلحهها، فضای داخلی ماشینها و… همگی سایبرپانک را به دور از مسائلی مانند گیمپلی، تبدیل به اثری بینظیر میکنند. داشتن چنین اثری در کنسولی دستی مانند نینتندو سوییچ ۲ میتواند تجربهای کاملا جدید را ارائه دهد. فراموش نکنید که رقبای کنسول همگی توانایی اجرای این بازی با نرخ فریم و گرافیکی خوب را دارند.
بازی Baldur’s Gate 3
میتوانیم تا ساعتها در مورد خوب بودن بالدورز گیت ۳ از هر نظر صحبت کنیم. چنین بازی بینقصی واقعا یک در میلیون است و با توجه به شرایط کنونی صنعت ویدیوگیم، ارزش بسیار بالایی دارد. مهمترین نکتهای که باعث میشود خواهان حضور این اثر در کنسول جدید نینتندو باشیم، عشق و علاقهی مثالزدنی سازندگان به مهیا کردن تجربهای خوب برای بازیکن به حساب میآید. بالدورز گیت ۳ که در سال ۲۰۲۳ برنده جایزه بهترین بازی سال نیز شد، همواره به نظر کاربران خود گوش داده و بارها شاهد صحبتهای عوامل مختلف شاغل در لاریان مبنی بر حمایت از بازیکنان بودهایم. همکاری دو استودیویی که حداقل نسبت به بقیه، محبت بیشتری به ما دارند، میتواند نتیجهای جادویی داشته باشد.
بازی Elden Ring
یک برندهی دیگر جایزهی بازی سال در مراسم گیمآواردز (و البته بسیاری از منابع دیگر) که به قول ایلان ماسک، انگار آدم فضاییها آن را طراحی کردهاند. گرافیک بالا، جزئیات دیوانهوار، داستانی بینظیر و مهمتر از همه، بستهی الحاقیای فوقالعاده، همگی از عواملی هستند که باعث میشوند ما خواهان پورت الدن رینگ برای نینتندو سوییچ ۲ باشیم. فرامسافتور اصلا با سختافزار نینتندو غریبه نیست و در گذشته نسخهی ریمستر شدهی اولین دارک سولز را برای سوییچ منتشر کرده است. توانایی قدم زدن در Lands Between در کنسولی دستی، نعمت بزرگی به نظر میآید که تا آن را تجربه نکنید، به قدرت چنین اتفاقی پی نخواهید برد. هرچه نباشد، الدن رینگ همین الان هم از برترین بازیهای استیمدک به حساب میآید.
بازی Red Dead Redemption 2
در مورد یکی از بازیهای لیست تا به اینجا گفتهایم که یک در میلیون است، در مورد Red Dead Redemption 2 باید بگوییم که حتی اگر خود راکستار هم تلاش کند، نمیتواند مانند آن را تولید کند. به دور از عوامل مختلفی که باعث جذابیت حضور این بازی در سوییچ ۲ میشوند، دقت به جزئیات مثال زدنی آن مهمترین ویژگی به حساب میآید. با وجود آن که حدود ۷ سال از انتشار دومین (یا به نوعی سومین) نسخهی سری رد دد ردمپشن گذشته، هنوز هیچ بازی دیگری حداقل از لحاظ جزئیات به آن نزدیک نشده است. گریهی گرگی که همدم خود را از دست داده، مراحل فرعیای که تاثیرشان به وضوح در جهان دیده میشوند و… همگی تنها گوشهای از جذابیتهای این بازی هستند. با توجه به این مسائل، نینتندو سوییچ ۲ محض موفقیت خود هم که شده، باید Red Dead Redemption 2 را داشته باشد.
بازی Death Stranding
Death Stranding از آن دست بازیهایی به حساب میآید که دو دستگی بزرگی در هر جمعی به وجود میآورند. در حالی که بسیاری آن را شبیهساز پیادهروی خطاب میکنند، بسیاری از داستانگویی فوقالعادهی آن صحبت میکنند. با این وجود، احتمالا همگی میتوانیم بر زیبایی بصری بازی توافق کنیم. آخرین ساختهی هیدئو کوجیما، گرافیک خوبی دارد که طراحی محیط در نقش مکمل آن ظاهر میشود. آمریکایی از هم جدا شده که طبیعت خوش رنگ و لعاب و البته به شدت ترسناکی را دارد. علاوه بر فاکتور زیبایی، دث استرندینگ نیز مانند رد دد ردمپشن ۲ دقت فراوانی به جزئیات دارد. دیدن این اثر در کنسول نینتندو سوییچ ۲ به خصوص با علاقهی فراوان کوجیما مبنی بر قرار دادن محتوای اضافه در ساختههای خود برای کنسولهای دستی، میتواند بسیار جذاب باشد.
بازی Final Fantasy VII Rebirth
یک بازی کلاسیک و به یادماندنی که به دور از گرافیک، یکی از خاصترین تجربهها به حساب میآید. گیمپلی جذاب، جلوههای بصری فوقالعاده و موسیقی متنی که تا مدتها در یاد بازیکن میماند همگی باعث اهمیت دیدن این اثر در جدیدترین کنسول نینتندو میشوند. Final Fantasy VII شکلهای متعددی دارد، به غیر از نسخه اصلی و Rebirth، شاهد یک بازسازی کامل برای کنسولهای PS4 و PS5 نیز بودهایم. از آنجا که اسکوئر انیکس دیگر به سیاست انحصار اعتقادی ندارد و ضررهای مالی زیادی بابت این موضوع دیده، شاید روزی تصمیم بگیرد که ریمیکهای فاینال فانتزی را برای کنسول نینتندو سوییچ 2 هم منتشر کند.
بازیهای Resident Evil Remake
بازسازیهای سری رزیدنت اویل بسیار موفق بودهاند و روح تازهای را به شرکت کپکام بخشیدهاند. حتی ریمیک قسمت سوم که نسبت به باقی بازسازیها کمتر مورد استقبال قرار گرفت، از لحاظ بصری قدرت فراوانی داشت. رزیدنت اویل ۴ اصلی در کنسول نینتندو سوییچ به تنهایی تجربهای بینظیر است، حالا توانایی بازی کردن بازسازی آن با گرافیکی بهروزرسانی شده در سوییچ ۲ را تصور کنید. البته که به دور از به رخ کشیدن قدرت کنسول، این بازسازیها گیمپلی فوقالعاده و المان ترس منحصر به فردی دارند که ارزش آنها چند پله بالا میبرد. نینتندو سوییچ ۲ باید کتابخانهای بزرگی از بازیها را به ما پیشنهاد بدهد و حضور چند اثر کلاسیک مانند نسخههای مختلف رزیدنت اویل، اهمیت فراوانی دارد.
بازی Fallout 4
با توجه به سابقهی بتسدا مبنی بر عرضهی عناوین خود برای هر دستگاهی در دنیا، احتمال دیدن اثری فوقالعاده مانند فالاوت ۴ در سوییچ ۲، بسیار بالا است. در سالهای گذشته خبرهای فراوانی پیرامون انتشار فالاوت ۷۶ برای کنسول دستی نینتندو شنیده میشد اما در نهایت به علت کمبودهای فراوان این اتفاق به عمل نرسید. چهارمین نسخه از سری فالاوت در مقایسه با نسخههای پیشین آنقدر در بین هواداران محبوب نیست اما به هر حال تبدیل به یکی از آثار کلاسیک نسل هشتم شده است. گیمپلی جذاب، گرافیکی نسبتا خوب (به خصوص به لطف مادها) و البته داستانی جالب همگی حضور این اثر در جدیدترین محصول نینتندو را الزامی میکنند. اخیرا هم شایعاتی مطرح شده بود که بتسدا عرضه فالاوت 4 را برای کنسول سوییچ در نظر داشته اما این ایده به سرانجام نرسیده است.
بازی Sekiro: Shadows Die Twice
یکی دیگر از شاهکارهای فرامسافتور که در قامت یک پروژه فرعی ساخته و سپس در سال ۲۰۱۹ برندهی جایزهی بهترین بازی سال شد. شاید سکیرو در مقایسه با بسیاری از نامهای این لیست از لحاظ گرافیکی حرف اول را نزند، اما بدون شک منحصر به فردترین اثر تاریخ صنعت بازیهای ویدیویی با فضای سامورایی به حساب میآید. این بازی همچنین متفاوتترین گیمپلی را نسبت به باقی عناوین فرامسافتور دارد و مکانیکهای آن کمک فراوانی به بهتر شدن الدن رینگ و تولید نسخهی جدید آن یعنی نایترین، کردهاند. توانایی دیدن سیستم حرکتی این بازی در کنسولی همراه میتواند به صورت کامل تجربهی جدیدی را خلق کند.
در نهایت نیز با وجود جذاب بودن تمامی گزینههای لیست، تنها انتشار آنها نمیتواند مخاطبان را راضی کند. ما در دورانی هستیم که داشتن گرافیکی مناسب و ۶۰ فریم، حداقل الزامات هستند و کنسول نینتندو باید توانایی اجرای این آثار را به بهترین شکل ممکن داشته باشد. شرایط بسیار فرق کرده و چند بازی اختصاصی با کیفیت به کنسول شما نسبت به باقی رقبا، برتری آنچنانی نمیدهد.