بررسی قطعی برق و گاز در دستورکار مجلس

بررسی قطعی برق و گاز در دستورکار مجلس

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس درباره دلایل قطعی مکرر برق صنایع گفت: حتما قصوری رخ داده و برخی نهادها و دستگاه‌ها وظایف خود را انجام نداده‌اند که امروز با این شرایط مواجه هستیم با این حال مجلس در کنار مردم و صنعتگران است و حتما وزیر نیرو و وزیر نفت را مواخذه خواهد کرد. 

به گزارش ایلنا، مصطفی پوردهقان، عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی بر حل مشکل قطعی برق واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: بررسی دلایل کمبود برق و قطعی مکرر برق صنایع نه تنها در دستور کار کمیسیون صنایع مجلس بلکه مورد عنایت ویژه تمام کمیسیون‌ها است، این موضوع در دستور کار جلسه غیرعلنی مجلس در روز یکشنبه دوم دی بوده و روز سه‌شنبه ۴ دی هم مجلس وزرای نیرو، اقتصاد و نفت را خواهد خواست تا هم درباره چالش‌های ارزی که معیشت مردم را تحت تاثیر قرار داده و هم موضوع کمبود برق و گاز توضیح دهند. 

وی افزود: قطعی مکرر برق کاهش تولید و کاهش فرصت‌های اشتغال را دربرخواهد داشت با این حال پیامدهای آن تنها به موضوعات اقتصادی محدود نمی‌شود و تبعات اجتماعی و امنیتی نیز در پی خواهد داشت. 

پوردهقان در پاسخ به اینکه چه عواملی شرایط کنونی را برای صنایع ایران رقم زده توضیح داد: حتما قصوری رخ داده و برخی نهادها و دستگاه‌ها وظایف خود را انجام نداده‌اند که امروز با این شرایط مواجه هستیم با این حال مجلس در کنار مردم و صنعتگران است و حتما وزیر نیرو و وزیر نفت را مواخذه خواهد کرد. 

نماینده اردکان خاطرنشان کرد: برخی می‌خواهند از نابه‌سامانی‌ها بهره‌برداری سیاسی و دولت را تخریب کنند اما مجلس به دنبال این است که دریابد مشکل از کجاست تا کارایی دولت و مجلس ارتقا یابد، اگر برای حل مشکل انرژی نیاز به تامین سرمایه باشد دولت و مجلس باید با هماهنگی این سرمایه را تامین کنند و اگر مشکل برآمده از قصور مدیریتی است نیاز به ورود قوه قضائیه است. 

وی تصریح کرد: در سال‌های گذشته بر جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی خارجی موردنیاز برای تولید برق همت لازم نشده است، فناوری‌های جدید نیروگاهی به کار گرفته نشده و در احداث نیروگاه‌های خورشیدی کم‌کاری شده و پتانسیل این انرژی برای تولید برق نادیده گرفته شده است، با این حال مشکل فقط تولید انرژی نیست و علاوه بر افزایش تولید به‌روزرسانی سیستم توزیع برق کشور نیز باید مورد توجه قرار گیرد، این سیستم فرسوده است و به هدررفت برق می‌انجامد. 

این نماینده مجلس اظهار کرد: از آنجا که در پایان برنامه هفتم توسعه تولید برق باید به ۱۲۵هزار مگاوات برسد ایجاد بستر لازم برای تحقق این امر اهمیت چشمگیری دارد.

منبع خبر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها