(تصویر) اوشین واقعی و همسر ثروتمندش این شکلی بودن!
مجله گفتنی نوشت: تصویری که در ادامه مشاهده می کنید، متعلق به کاتسو وادا یا به قول برخی واتسو کادا تاجر ژاپنی (1906-1993) و همسرش ریوهی وادا است که سریال سالهای دور از خانه و شخصیت اوشین را با الهام از زندگی این زن ساخته اند.
اوشین واقعی و همسر ثروتمندش: با بازپخش سریال سالهای دور از خانه یا همان اوشین از شبکه تماشا، بار دیگر جستجوهای مختلف کاربران فضای مجازی با موضوعاتی همچون اوشین کیست و اوشین واقعی که بود، شدت گرفت.
اوشین واقعی و همسر ثروتمندش
تصویری که در ادامه مشاهده می کنید، متعلق به کاتسو وادا یا به قول برخی واتسو کادا تاجر ژاپنی (1906-1993) و همسرش ریوهی وادا است که سریال سالهای دور از خانه و شخصیت اوشین را با الهام از زندگی این زن ساخته اند.
اوشین واقعی و همسر ثروتمندش
عاقبت پسر اوشین واقعی و همسر ثروتمندش:
کازوو وادا، پسر واقعی اوشین یک تاجر ژاپنی، مؤسس و رئیس مؤثر سوپرمارکتها و فروشگاههای زنجیرهای چندملیتی Yaohan بود که در دهه 1950 مدیریت فروشگاه کوچک موادغذایی والدینش را بدست گرفت و چهار دهه عمرش را صرف رشد آن و تبدیلش به یک شرکت جهانی با فروش سالانه 500 میلیارد ین کرد.
پسر اوشین در دورانی طلایی به ثروت بی اندازه ای دست یافت ولی در طول بحران مالی آسیا در سال 1997 قادر به تحمل زیان و بار بدهی سنگین خود نبود و اعلام ورشکستگی کرد و ادامه عمرش را به ارائه مشاوره به کارآفرینان جوان اختصاص داد.
چرا سریال «اوشین» در دهه ۱۳۶۰ محبوب شد؟
ایستادگی در برابر سختیها و استقامت در راه زندگی از عوامل محبوبیت سریال اوشین نه فقط در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دنیا بود.
«اوشین» حتی برای کسانی که آن را نادیدهاند نام آشنایی است. این سریال ژاپنی با نام اصلی «سالهای دور از خانه» در دهه کمسریال ۱۳۶۰ یکی از محبوبترین سریالهایی بود که از تلویزیون پخش میشد و تماشاگران فراوانی داشت. این سریال از جمعه ۲۹ تیرماه ساعت ۲۰:۳۰ جایگزین سریال «جواهری در قصر» شد. این سریال چرا در دهه ۱۳۶۰ محبوب بود؟
۱. در دهه ۱۳۶۰ پخش فیلم و سریال از تلویزیون امسال حالا رونق نداشت و اساسا سرگرمیهای زیادی در دسترس مردم نبود. در این وضعیت اگر سریالی کمی جذابیت داشت به راحتی در جذاب مخاطب موفق عمل میکرد.
اوشین تانوکورا در پیری خاطرات زندگی سختش را از کودکی تا بزرگسالی تعریف میکند و این خط داستانی و این الگوی روایتی به اندازه کافی به ایجاد موقعیتهای جذاب راه میدهد.
۲. موضوع خانوادگی سریال به محبوب شدن آن در میان مردم کمک بسیاری کرد. در دهه ۱۳۶۰ فیلم و سریال و حتی کارتونهای کودکان باید پیام واضحی میداشتند و این پیام بدون مشکل توسط مخاطبان دریافت میشد.
«سالهای دور از خانه» یا «اوشین» از این بابت هم سریالی مطلوب بود. شخصیت اصلی سریال، اوشین، در موقعیتهای مختلف بهترین رفتار را از خودش نشان میداد و به نوعی به بیننده میآموخت در زندگی و در مقابل سختیها چطور باید رفتار کند.
۳. در دهه ۱۳۶۰ که زندگی در ایران با جنگ و کمبودهای ناشی از آن برای عموم مردم همراه بود، مسئولان وقت بر ساده زیستی و دور از تجمل و ساختن با حداقلها تاکید زیادی داشتن و جامعه را به این سمت سوق میدادند.
«اوشین» هم سریالی بود که این مفاهیم را تبلیغ و ترویج میکرد و از این حیث با ارزشهای رسمی جامعه و حتی تصور کلی مردم از شیوه زندگی سالم همسویی داشت. ایستادگی در برابر سختیها و استقامت در راه زندگی از عوامل محبوبیت این سریال نه فقط در ایران بلکه در بسیاری از کشورهای دنیا بود.
راضیه میرزاحیدری