خواص آلو خیکی و آشنایی با خاصیت خوردن آلو خیکی
خواص آلو خیکی ؛ آشنایی با خاصیت خوردن آلو خیکی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
خواص آلو خیکی
آلو خیکی، نوعی آلو خشک با ظاهری چروکیده و طعمی ترش و شیرین است. این آلو نیز مانند آلو قجری، سرشار از فیبر و آنتیاکسیدان است و به همین دلیل در بهبود گوارش، رفع یبوست و پیشگیری از بیماریهای مزمن موثر است. آلو خیکی به دلیل داشتن ویتامین C، در تقویت سیستم ایمنی بدن نیز نقش دارد. همچنین، این میوه خشک منبع خوبی از پتاسیم است که به تنظیم فشار خون کمک میکند. مصرف آلو خیکی به دلیل داشتن کالری کم و فیبر بالا میتواند در کنترل وزن و کاهش اشتها نیز موثر باشد.
آشنایی با دیگر خواص آلو
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص آلو آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با آلو
آلو میوه ای بسیار خوشمزه و متنوع است که از نظر گیاهشناسی به یک زیر سرده از سرده پرونوس متعلق است.
پرونوس شامل درخت های آلو و گیلاس و هلو و زردآلو و بادام می شود.
این میوه ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و شامل فسفر و منگنز و منیزیم و مس و پتاسیم است.
این میوه سرشار از ویتامین A و ویتامین C و ویتامین K است.
این میوه تابستانی است و سرشار از فیبر و برای لاغری مفید است.
این میوه در رنگ های زرد و مشکی و قرمز دیده می شود و طعم های متفاوتی دارد از ترش و شیرین و ملس.
تقریبا تاکنون ۲۰۰۰ نوع آلو در دنیا شناخته شده است.
خواص آلو برای رفع استرس
آلو به دلیل داشتن ترکیبات مختلف نقش مهمی در رفع استرس و اضطراب داشته و به سلامت روانی فرد کمک می کند.
خواص آلو برای کاهش فشار خون
این میوه دارای پتاسیم است که مانع از لخته شدن خون و تشکیل پلاک در عروق خونی شده و خطر بروز بیماریهای مختلف قلبی مانند فشار خون بالا ، سکته مغزی و آترواسکلروز را کاهش میدهد.
همچنین فیبر موجود در این میوه به کاهش کلسترول بد خون کمک کرده و ویتامین ب۶ موجود در آن با جلوگیری از زیاد شدن سطح هموسیستئین بدن احتمال بیماریهای قلبی را کاهش میدهد.
خواص آلو برای تقویت سیستم ایمنی
ویتامین سی موجود در این میوه از بدن انسان در برابر التهابهای مختلف و انواع عفونتها و بیماریهای مختلف محافظت کرده و برای افرادی که بهصورت مکرر دچار بیماریهای عفونی مانند سرماخوردگی ، آنفلوآنزا یا بیماریهای دیگر می شوند بسیار مفید می باشد.
این میوه دارای لکتین فراوان بوده که با ویروسهای عامل آنفلوآنزا مقابله می کند.
خواص آلو برای سلامت چشم
آلو به دلیل داشتن ویتامین و بتاکاروتن باعث می شود تا سلامت چشم تضمینشده و کاهش خطر ابتلا به بیماری دژنراسیون ماکولا را به دنبال دارد. پس بهتر است برای سلامت چشم ها آلو مصرف کنید.
خواص آلو برای سلامت قلب
آلو باعث جریان خون بهتر در بدن شده و به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی که دارد از آسیب استرس اکسیداتیو جلوگیری کرده و برای سلامت قلب بسیار مفید می باشد. مواد مغذی که در این میوه وجود دارد از بروز بیماری های قلبی مختلف مانند حمله قلبی و آترواسکروز پیشگیری می کند.
خواص آلو برای سرطان
آلو به دلیل خاصیت آنتیاکسیدانی که دارد باعث مهار استرس اکسیداتیو شده و فعالیت رادیکالهای آزاد موجود در بدن را خنثی کرده که این امر باعث کاهش ابتلا به بیماری سرطان مانند سرطان سینه و کبد می شود.
خواص آلو و خاکشیر
خاکشیر و آلو یک شربت است که کار اصلی آن این است که شما کتر احساس تشنگی کنید و در روهای ماه مبارک رمضان کاربرد زیادی دارد.
برای تهیه این شربت کافی است که خاکشیر را بشورید و چند ساعت در آب بخیسانید.آلو بخارا و یا آلوچه را نیز در آب بخوابانید تا به اصطلاح لعاب بیندازد.
سپس یک پارچ آب بردارید و مقداری آب و آبلیمو و شکر با هم مخلوط کنید و سپس خاکشیر و آلو بخارا را نیز به آن اضافه کنید.
اجازه دهید چند ساعت در یخچال بماند که هم لعاب خاکشیر بیشتر شود و هم خنک تر شود.
خواص آلو و خرما
این جوشانده یکی از بهترین درمان های خانگی برای درمان بیماری یبوست است.
برای تهیه این جوشانده کافس است که دو لیوان آب گرم و ۱۵۰ گرم آلو و ۱۵۰ گرم خرما تهیه کنید.
ابتدا آب گرم را در ظرفی ریخته و اجازه بدهید تا به جوش بیاید و بعد از آن آلو و خرما را اضافه کنید.
اجازه دهید تا ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بجوشد و بعد سرد شود.
بعد از بیداری روزی یک قاشق کوچک از این آب را بخورید.