فانی لند‌

خیارهای توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند

یک دکترای تخصصی بهداشت گفت: خیارهای توخالی به‌طور کلی برای خوردن بی‌خطر هستند.

الهه عسکری اظهار کرد: خیار یک سبزی مهم است که در سراسر جهان مصرف می‌شود.

وی ادامه داد: قلب توخالی که به آن ترک داخلی یا حفره میوه نیز می‌گویند معمولاً به صورت ترک در مرکز خیار ظاهر می شود، اما ظاهر آن طبیعی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان یادآور شد: قلب توخالی نوعی نقص فیزیولوژیکی است که عملکرد، کیفیت و ارزش اقتصادی خیار را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

عسکری بیان کرد: تشکیل قلب توخالی مربوط به شرایط رشد و ویژگی های ژنتیکی بوده و ممکن است دلیل آن در گونه‌های مختلف یکسان نباشد.

این دکترای تخصصی بهداشت افزود: تشکیل قلب توخالی ممکن است تحت تأثیر محیط کشت و دوره‌های فراوانی آب، بعد از کم آبی باشد.

وی اضافه کرد: در این حالت سلول‌های اطراف مغز سریع‌تر از سلول‌های موجود در فضای داخل مغز رشد می‌کنند، بنابراین قلب توخالی را تشکیل می‌دهند.

او افزود: دما عامل کلیدی دیگری است که باعث ایجاد قلب توخالی می‌شود. دمای پایین، سرعت تقسیم سلولی را پس از میوه‌دهی کاهش می‌دهد و با افزایش دما در مرحله بعدی، پوست به سرعت رشد کرده، درحالیکه تعداد سلول‌های میوه ناکافی است.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: قلب‌های توخالی ممکن است با عناصر معدنی مثل کلسیم، فسفر و بروم نیز در ارتباط باشند.

این دکترای تخصصی بهداشت گفت: زمان برداشت، آفات یا بیماری‌ها و روش‌های کشت نیز ممکن است باعث ایجاد قلب‌های توخالی شوند.

وی افزود: خیارهای توخالی به‌طور کلی برای خوردن بی‌خطر هستند، ممکن است بافت کمی خشک‌تری داشته باشند و برای ترشی کردن ایده‌آل نباشند، زیرا ساختار آنها به اندازه کافی سفت نیست.

منبع خبر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!