دستور تهیه بستنی خشک بادامزمینی برای شب چله
بستنی خشک که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است، در خانه هم امکانپذیراست فقط کافی به روشی که در ادامه میخوانید، عمل کنید:
آمادهسازی:۳ساعت
مدت پخت:۲۴ساعت
تعداد: ۴نفر
مواد لازم:
شیر پرچرب:۶فنجان
شکر:۸قاشق غذاخوری
کره:۳قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: یکچهارم قاشق چایخوری
مغز پسته:نصف فنجان
زرده تخممرغ: ۴ عدد
پودر ثعلب: ۲ قاشق چایخوری سر پر
وانیل: یک قاشق چایخوری
روش تهیه
۱-سفیده و زرده تخممرغها از هم جدا کنید. زردهها را با یک لیوان شکر ترکیب کنید. سپس ۵ دقیقه با همزن بزنید. حین همزدن شیر را قاشق قاشق اضافه کنید تا زرده لخته نشود و ریختن شیر را تا زمان رسیدن مواد به غلظت ماست ادامه دهید. بقیه شیر را هم برای مراحل بعدی نگه دارید.
۲.ثعلب را با ۲ قاشق چایخوری شکر ترکیب کنید سپس باقی شیر را اضافه کرده و هم بزنید. در ادامه ترکیب شکر و زرده را به مواد بیفزایید در ادامه خامه را به مواد اضافه کنید.
۳.مواد را ۸ دقیقه روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید سپس از صافی ریز عبور دهید و داخل فریزر قرار دهید.
۴.بستنی را از فریزر بیرون آورده و ظرف را روی یک کاسه یخ قرار دهید و ۵ دقیقه هم بزنید. دوباره در فریزر بگذارید. این کار را ۵بار تکرار کنید تا مواد بستنی به شکل جامد درآید.
۵-قالبی را انتخاب کنید و بستنی را در قطعات دلخواه داخل قالب بچینید. بستنیهای برشخورده را حدود ۲۴ ساعت باید در یخچال قرار دهید.
نکته: استفاده از شیر پرچرب برای تهیه این بستنی مناسبتر است.