دستور پخت آش آلوی لذیذ: تجربهای خوشمزه با غذایی گیاهی و مغذی
نمناک نوشت: آش آلو و عدس غذای محلی معروف استان قم است که با مواد در دسترسی آماده می شود و طرز تهیه ساده ای دارد.
طرز تهیه آش آلو با رشته
خوردن آش آلو برای پاسکازی و سبک تر شدن دستگاه گوارش، بسیار توصیه می شود برای همین و بدلیل اهمیتی که طرز تهیه آش آلو در طب سنتی دارد، انواع و اقسام آن را در لیست غذاهای ایرانی میتوان یافت.
مواد لازم آش آلو با حبوبات
مواد لازممقدارنخود پخته1/3 پیمانهلوبیا چیتی پخته1/3 پیمانهعدس خام1/3 پیمانهآلو بخارا1/2 پیمانهرشته آشبه مقدار لازمپیاز خرد شده1 عددروغن به مقدار لازمزردچوبهیک قاشق چایخوریرب2 قاشق غذاخورینعنا خشک1 قاشق غذاخوری
دستور تهیه آش آلو و عدس
با مقداری روغن، پیاز خرد شده را تفت دهید تا کاملا سبک شود.زردچوبه، رب و نعنا خشک را به ترتیب و با کمی فاصله اضافه کرده و هر کدام را کمی تفت دهید.نخود ولوبیا چیتی پخته شده را به همراه عدس خام اضافه کنید.حالا نوبت افزودن آلو بخاراست.به ترکیب مواد آش، آب اضافه کرده و اجازه دهید 1 ساعت پخته و خوب جا بیفتد.بعد از اینکه مواد بخوبی باهم طبخ شدند، رشته آش را به مقدار دلخواه اضافه کنید.در مرحله آخر و زمانیکه رشته نرم شد، نمک را اضافه کرده و آماده سرو کنید.آش را با پیاز داغ و نعنا داغ مخلوط کرده و نوش جان کنید.
نکات تکمیلی در مورد آش آلو و عدس
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
آش آلو و عدس را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .
راضیه میرزاحیدری