فانی لند‌

دستور پخت کوفته سماق خانگی + آموزش قدم به قدم

به گزارش سلام نو، کوفته ها انواع و اقسام مختلقی دارند ولی اگر از طعم تکراری غذا ها خسته شده می توانید با مرغ این کوفته خوشمزه را تهیه کنید و یک سس سماق مخصوص تهیه کنید و روی کوفته ها بریزید و به همراه برنج زعفرانی میل کنید. این غذای خوشمزه برای کرد ها کشور می باشد و برای تنوع در طعم و مزه غذا ها گزینه خوبی می باشد.

مواد لازم برای تهیه سس سماق

سماق درشت ۲ ق غذا خوری

آب جوش به مقدار لازم

رب انار ۲ ق غذا خوری

شکر ۱ ق غذا خوری به دلخواه

مواد لازم

سینه و ران مرغ ۱ عدد از هر کدام

پیاز ۲ عدد

رب گوجه ۲ ق غذا خوری

هویج ۱ عدد

آرد سوخاری ۱ق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

۱مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید سینه و ران مرغ را بدون استخوان کنید و داخل غذاساز یا با کمک چرخ گوشت چرخ کنید. یکی از پیاز ها را پوست بگیرید و رنده بزنید و آب پیاز را بگیرید و به همراه مرغ و ادویه ها آرد سوخاری و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه بزنید و خوب ورز دهید. بعد به شکل کوفته دربیاورید و داخل یک تابه سرخ کنید تا طلایی شود.

۲مرحله دوم: تهیه سس

بعد از تابه خارج کنید و یه دونه پیاز بزرگ خلالی شده را تفت دهید سبک و طلایی که شد هویج رنده شده را اضافه کنید و هویج هم که سبک شد بهش رب گوجه بزنید و رنگ رب که باز شد بهش ترکیب سماق و رب انار و شکر و آب را بهش اضافه کنید.

۳مرحله سوم: تهیه کوفته سماق

بعد به سس آماده شده کوفته ها را اضافه کنید و حدود ۵۰ دقیقه زمان دهید با شعله ی خیلی ملایم بپزه و جا بیفتد و سس غلیظ شود و بعد به همراه کته زعفرانی میل کنید.

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!