دستورالعمل تهیه پاستا آرابیتا ؛ غذای محبوب ایتالیایی‌ها

دستورالعمل تهیه پاستا آرابیتا ؛ غذای محبوب ایتالیایی‌ها

پاستا آرابیاتا با سس گوجه فرنگی غنی، سیر معطر، گیاهان و گرمای تند تکه‌های فلفل قرمز خرد شده روی پنه‌های لطیف درست می‌شود. در ایتالیایی، اصطلاح آرابیاتا به معنای «عصبانی» است که نشان دهنده روح تند و آتشین این پاستاست. اگر عاشق غذاهای تند با پایه ماکارونی هستید، پاستا آرابیاتا را از دست ندهید.

۲۴ آذر ۱۴۰۳

شناسه خبر:

۴۲۹۰۰۳

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها