فانی لند‌

راز تهیه شیرینی پنجره ای بدون نشاسته: راهی سریع و آسان برای پخت شیرینی فوق العاده

۲. شیرینی پزی را قالب بزنید

در دومین مرحله از طرز تهیه شیرینی پنجره‌ای بدون نشاسته باید یک تابه گود برای ریختن روغن انتخاب کنید. بهتر است که نیمی از تابه روغن باشد که قالب به خوبی در آن قرار بگیرد. با داغ شدن روغن، یک قالب شیرینی‌پنجره‌ای انتخاب کرده و برای یک دقیقه در تابه بگذارید.

حرارت را کم کنید تا قالب به آرامی داغ شود. حال قالب را در مایه شیرینی بزنید. قالب را در روغن ببرید و کمی تکان دهید تا مایه از آن جدا شود. هر دو طرف آن را برای چند دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. شیرینی‌ها راروی یک دستمال‌کاغذی تمیز یا توری بگذارید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود. در نهایت روی آن‌ها پودرقند پاشیده و با پودر پسته تزئین کنید.

نکات تکمیلی پخت شیرینی پنجره ای بدون نشاسته

شیرینی پنجره‌ای که جزء شیرینی خانگی‌های خوشمزه محسوب می‌شود یکی از راحت‌ترین دستورها را دارد که با کم‌ترین مواد می‌توانید آن را درست کنید تنها کافی است نکات زیر را مدنظر قرار دهید.

قالب شیرینی پنجره ای

در طرز تهیه شیرینی پنجره ای بدون نشاسته، قالب‌ با طرح و اندازه‌های مختلفی در بازار موجود است که به سلیقه خود می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید. باید قالب سرد و خالی را در روغن فرو کرده سپس داخل مایه شیرینی بزنید و هر بار این نکته را مدنظر داشته باشید که در صورت داغ نبودن قالب، مایه به آن می‌چسبد و سخت جدا می‌شود. در آخر فراموش‌تان نشود که قالب را باید به گونه‌ای در مایه فرو ببرید که چیزی حدود «یک میلی‌متر» از لبه قالب را بگیرد.

عطر و طعم شیرینی پنجره ای بدون نشاسته

برای داشتن شیرینی پنجره‌ای خوش‌‌عطر و بو از گلاب و هل در تهیه مایه خمیر می‌توانید استفاده کنید. از سویی دیگر در آخرین مرحله می‌توانید پودر قند را با کمی گلاب و هل مخلوط کرده و روی شیرینی‌ها بپاشید.

جدا نشدن مایه شیرینی از قالب

مایه شیرینی به دلایل مختلفی از قالب جدا نشده و هنگام سرخ شدن در روغن خرد می‌شود که دلایل زیادی مانند داغ نبودن قالب، سرد شدن روغن، ته‌نشین شدن مایه شیرینی، پف کردن شیرینی و چسبیدن به اطراف قالب از مهم‌ترین آن دلایل است. در نهایت شما باید هربار مایه را هم بزنید تا ته‌نشین نشود.

خمیری شدن شیرینی پنجره ای و ترد نشدن

در برخی موارد، غلیظ بودن مایه شیرینی پنجره‌ای، باعث خمیری شدن آن می‌شود. در این صورت، می‌توانید خمیر را با مقداری آب یا شیر (یک قاشق چای‌خوری) رقیق کنید. همچنین می‌توانید نان پنجره‌ای‌های خود را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بگذارید تا ترد شوند.

انواع شیرینی پنجره‌ ای بدون نشاسته

شیرینی پنجره‌ای را به روش‌های مختلف و با طعم‌های گوناگون می‌توانید برای خود و عزیزان‌تان درست کنید. برای این‌ کار شما یکی از روش‌های زیر را به دلخواه و با توجه به ذائقه‌تان می‌توانید امتحان کنید:

۱. شیرینی پنجره‌ای زعفرانی که باید پودر هل و دو قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده را بعد از آرد به مایه شیرینی اضافه کرده و قالب بزنید.

۲. شیرینی پنجره‌ای کرم‌دار که باید کرم پیراشکی درست کرده و میان دو شیرینی پنجره‌ای بگذارید. این مدل شیرینی مناسب پذیرایی در تولد و جشن‌ها است.

۳. شیرینی پنجره‌ای رنگی که باید چند قطره رنگ خوراکی به مایه اضافه کرده و قالب بزنید. شما از سویی دیگر می‌توانید مایه را در سه کاسه جداگانه تقسیم کرده و در آن رنگ خوراکی بریزید. در آخر آن‌ها را به آرامی داخل یک کاسه بزرگ‌تر بریزید و قالب بزنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!