راز پخت نان اسفناج و بادمجان: جایگزینی خارقالعاده و نوآورانه به جای پیتزا! (ویدئو)
راهنماتو- در این ویدئو شما با طرز تهیه یک جایگزین ساده و متفاوت برای پیتزا یعنی نان اسفناج و بادمجان آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه نان اسفناج و بادمجان:
یک عدد نان
۳۰۰ گرم اسفناج
۲ عدد بادمجان
۲ قاشق غذاخوری پیاز داغ
۲ قاشق غذاخوری پنیر خامه ای
۱ قاشق غذاخوری کشک
پنیر پیتزا به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
تلخی بادمجون هارو بگیرین و سرخشون کنین.
بعد سرخ شدن و گرفتن روغنشون خردشون کنین.
اسفناج هارو بپزین و با پیاز داغ و نمک و فلفل تفت بدین.
تو یه کاسه بادمجون سرخ شده، مخلوط اسفناج و پیاز، کشک و پنیر خامه ای رو مخلوط کنین.
یه نون رو از وسط نصف کنین، خمیرشو فشرده کنین و مخلوط رو روی نون بمالین و سطحش رو با پنیر پیتزا بپوشونین.
نون رو برای نیم ساعت تو فری که از قبل روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده بذارین تا نون برشته و پنیر ها هم طلایی بشن… این مقدار نان اسفناج و بادمجان برای ۲ نفر کافیه.