فانی لند‌

رازهای طلایی برای تهیه سالاد سیب زمینی لذیذ: دستورالعمل‌های خاص و خوشمزه

همشهری آنلاین نوشت: اگر شما هم علاقه دارید که با دستور تهیه تعدادی از سالاد‌های سیب‌زمینی آشنا شوید و سفره‌ای زیبا برای خود و مهمانان‌تان بچینید با فاطمه باقری، مدرس آشپزی همراه شوید.

سالاد سیب‌زمینی ساده

مدت زمان پخت: ۵۰دقیقه

تعداد نفرات: ۵

مناسب: کودکان و بزرگسالان

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۴عدد درشت

کره: ۱۰۰گرم

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

سس مایونز: نصف پیمانه

خردل: به میزان لازم

شوید تازه: ۲قاشق غذاخوری

پیاز قرمز: یک عدد متوسط

کرفس خردشده: به میزان لازم

دستور پخت:

۱- سیب‌زمینی‌ها را به همراه ۲قاشق غذاخوری نمک در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بگذارید تا آب به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سیب‌زمینی‌ها به‌مدت ۱۰ تا ۱۵دقیقه دیگر بپزند و کاملا نرم شوند. سپس سیب‌زمینی‌ها را در ظرفی مناسب ریخته و با یک حوله آشپزخانه تمیز بپوشانید و بعد آن‌ها را به‌مدت۱۵ تا ۲۰دقیقه بخارپز کنید.

۲- حین پخت سیب‌زمینی‌ها، در یک کاسه کوچک، سس مایونز، کره، خردل، شوید، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل را با هم ترکیب کنید و کنار بگذارید.

۳- وقتی سیب‌زمینی‌ها به اندازه کافی خنک شدند، آن‌ها را به ۴قسمت برش بزنید و درکاسه‌ای بزرگ بریزید. کرفس و پیاز قرمز، ۲قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید و هم بزنید. چند ساعت در آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید تا خنک و قابل استفاده شود.

نکته:

تکنیک جوشاندن و سپس بخارپز کردن سیب‌زمینی باعث می‌شود تا تردترین و نرم‌ترین سیب‌زمینی را داشته باشیم.

سالاد سیب‌زمینی ترش

مدت زمان پخت: ۴۵دقیقه

تعداد نفرات: ۴

مناسب: بزرگسالان

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۵عدد درشت

ترشی: به میزان لازم

روغن زیتون: به میزان لازم

پونه کوهی خشک و آویشن خشک: ۳قاشق غذاخوری

تکه‌های فلفل قرمز، نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور پخت:

۱- سیب‌زمینی‌ها را در اندازه‌های کوچک برش بزنید. سپس در یک قابلمه متوسط با آب ترشی دلخواهآغشته کنید و بگذارید تا خوب پخته وکاملا نرم شود.

۲. سیب‌زمینی‌ها را پس از پخت از آب خارج کرده و اجازه دهید تا خنک شوند.

۳- در یک کاسه بزرگ، ترشی، روغن زیتون، پونه کوهی خشک، آویشن خشک، تکه‌های فلفل قرمز و نمک و فلفل را هم بزنید تا طعم‌دار شوند.

۳- سیب‌زمینی‌های خنک شده را به همراه مقداری فلفل قرمز به کاسه اضافه کنید. آن‌ها را خوب هم بزنید تا سس به‌طور مساوی ظرف را بپوشاند.

نکته:

در تهیه این سالاد می‌توان از گیاهان و سبزیجات تازه هم استفاده کرد. این سالاد سیب‌زمینی با گیاهان تازه خوشمزه‌تر خواهد شد.

سالاد سیب‌زمینی با مرغ

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد نفرات: ۳نفر

مناسب: کودکان، بزرگسالان

مواد لازم:

سینه مرغ: یک عدد

هویج: ۲ عدد

سیب‌زمینی: ۳ عدد

ذرت: نصف پیمانه

خیارشور: ۴ عدد

شوید خشک‌شده: ۲قاشق غذاخوری

سس مایونز، سس خردل، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل: به میزان لازم

دستور پخت:

۱- گوشت مرغ را پخته و ریش ریش کنید.

۲- سیب‌زمینی‌ها را با مقداری آب بپزید. سپس به شکل مکعبی خرد یا کاملا له کنید.

۳. هویج‌ها را پوست گرفته و به قطعات یک دست و ریز برش دهید. با مقداری آب بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند.

۴. مرغ، سیب‌زمینی و هویچ پخته شده را در ظرف مناسب بریزید.

۵. خیارشور را ریز خرد کرده و همراه با ذرت، سس مایونز، سس خردل، ماست، آبلیمو، نمک و فلفل مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس سالاد را در یخچال بگذارید تا خنک شود.

نکته:

اگرچه این سالاد با مرغ آبپز شده تهیه می‌شود، اما شما می‌توانید به دلخواه مرغ را مزه‌دار و گریل کنید و به‌صورت برش خورده روی سالاد قرار دهید.

سالاد سیب‌زمینی با سس شوید و سیر

مدت زمان پخت: یک ساعت

تعداد نفرات: ۴نفر

مناسب: کودکان و بزرگسالان

مواد لازم:

سیب‌زمینی: ۴عدد درشت

روغن زیتون: ۲قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مواد لازم برای سس شوید و سیر:

آب لیمو: یک قاشق غذاخوری

شوید خشک: یک قاشق چایخوری

سیر: ۳حبه

آب: یک فنجان

نمک: به میزان لازم

دستور پخت:

۱- سیب‌زمینی‌ها را به قطعات کوچک تقسیم کرده و با روغن زیتون چرب کنید. سپس نمک و فلفل بپاشید و در طبقه وسط فر با دمای۲۰۴درجه سانتی‌گراد به‌مدت ۳۰-۴۰دقیقه قرار دهید تا طلایی رنگ شود.

۲- تا زمان پخت سیب‌زمینی‌ها، سس شوید و سیر را درست کنید. آب لیمو، آب، مقداری کمی نمک، شوید و سیر خرد شده را داخل ظرفی بزرگ ریخته و هم بزنید.

۳- سیب‌زمینی‌ها را پس از پخت از فر خارج کرده و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه خنک شوند. با خنک شدن مواد، سس شوید و سیر را به سیب‌زمینی اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.

نکته:

طعم سس این سالاد به ذائقه شما بستگی دارد و درصورت تمایل می‌توانید مواد آن را کم یا زیاد کنید.

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!