فانی لند‌

رازهای پخت مرغ سوخاری پولکی؛ طعم رستورانی در خانه – مجله تصویر زندگی

در بخش طرز تهیه انواع غذا با مرغ با یک دستور خوشمزه دیگه در خدمت شما هستیم. مرغ سوخاری پولکی غذایی خوشمزه و مجلسی با طعم به یاد ماندنی و لذیذه. در این روش سوخاری کردن خواهید دید که چطور بدون استفاده از پودر سوخاری میشه فیله هایی به این زیبایی پخت.

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری پولکی

فیله مرغبه مقدار لازمنمک، فلفل، پودر پاپریکابه مقدار لازمسیر خرد شدهبه مقدار لازمآرد سه صفر (به این دلیل که بعد از سرخ شدن نرم باشه)به مقدار لازمپودر زنجبیلبه مقدار لازمپودر سیربه مقدار لازمعصاره مرغبه مقدار لازمآماده سازی:۶۰ دقیقهزمان پخت:۳۰ دقیقهمجموع زمان پخت:۹۰ دقیقه

طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی 

در این طرز تهیه مرغ سوخاری ابتدا باید فیله های مرغ را با نمک و فلفل و پودر پاپریکا و سیر مزه دار کرد و برای حداقل سه ساعت و حداکثر یک شب استراحت داد.

بعد از اون آرد سفید سه صفر یا نول داخل کاسه ریخته و با پودر زنجبیل و سیر و عصاره مرغ مزه دار میکنیم.

سپس فیله ها را با استفاده از انبر (( تاکید میکنم اصلا از دست استفاده نکنید چون خمیری میشه و مرغ حالت پولکی نمیگیره)) از داخل مواد درآورده داخل آرد زده و کامل با آرد کاور می کنیم.

بعد داخل آب می زنیم برای بار دوم اینکار را انجام میدیم با استفاده از انبر و باز داخل آب زده و با آرد کامل کاور می کنیم.

حالا با حرکت دورانی دست مرغ را بین دو دست می چرخونیم. می بینیم که آرد از آب جدا میشه و حالت پولکی به خودش میگیره.

باید بلافاصله فیله را سرخ کنید، چون اگه اول درست کنید و بعد سرخ کنید سفت مبشه.

طرز تهیه مرغ کنتاکی پولکی

آموزش پخت مرغ پولکی مجلسی توسط خانم میری در برنامه کاشانه مهر.

مواد لازم

فیله مرغ : چهار تکهعصاره مرغ : یک عددپودر فلفل چیلی : یک قاشق چایخوریپودر زنجبیل : یک قاشق چایخوریآب ولرم : نصف فنجانفلفل سفید : یک قاشق چایخوریپودر سیر : یک قاشق مرباخوریپودر پابریکا :  یک قاشق مرباخورینمک : به میزان لازمآرد : به میزان لازم (تقریبا ۲ تا ۳ پیمانه)مقداری آب سرد (ترجیحا با تکه های یخ)

 

طرز تهیه فیله مرغ سوخاری پولکی 

پودر پابریکا، فلفل سیاه، فلفل سفید، پودر چیلی و کمی نمک را با آب ولرم یا گرم مخلوط می کنیم.

فیله ها را در این مخلوط قرار داده و رویش را می پوشانیم و در یخچال میگذاریم.

مرغ ها را یک شب ، حداقل ۷-۸ ساعت در مواد می خوابانیم تا مزه دار شود.

پودر زنجبیل، نمک، پودر سیر و عصاره مرغ را به آرد اضافه می کنیم.

فیله را از مواد خارج کرده و داخل آرد میگذاریم، دورانی می چرخانیم تا کاملا به آرد آغشته شود.

فیله را کمی می تکانیم تا آرد اضافی اش برود و داخل آب یخ می گذاریم.

یکبار دیگر مرغ را در آرد و آب یخ می گذاریم.

وقتی کاملا به آرد آغشته شد، فیله را بین کف دو دست چرخانده و در روغن داغ سرخ می کنیم.

فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی خانگی

فیلم طرز پخت فیله مرغ پولکی 

طرز تهیه مرغ سوخاری پولک دار توسط خانم حیدری در بخش آشپزی برنامه کاشانه مهر از شبکه فارس

برچسب ها

,

مطالب مشابه را ببینید!