راهنمای کامل برای تشخیص محل درد کبد: از کجا آغاز می‌شود و به کجا می‌رسد؟

راهنمای کامل برای تشخیص محل درد کبد: از کجا آغاز می‌شود و به کجا می‌رسد؟

نمناک نوشت: درد کبد یک مشکل جدی و بسیار خطرناک است که خطرناک بودن این درد از روی نشانه ها و محل درد تغییر خواهد کرد پس بهتر است این نشانه هارا بشناسید و دنبال کنید.

درد کبد کجاست؟

کبد یکی از بزرگترین و مهمترین عضوهای بدن است و نقش‌های متعددی در عملکرد بدن دارد. این عضو در ناحیه بالایی شکم، زیر قفسه سینه و در سمت راست شکم قرار گرفته است. کبد سالم در پاکسازی خون و بدن و سوخت و ساز بدن نقش دارد. کبد در صورت آسیب دیدن می تواند خود را ترمیم کند. اگر کبد نتواند وظیفه خود را به درستی انجام دهد، می تواند منجر به بروز یک وضعیت جدی و خطرناک شود.

درد کبد چگونه است؟

در پاسخ به سوال درد کبد چگونه است، باید بگوییم درد کبد در بیشتر بیماران با یک ریتم مداوم و ضربان‌دار در ناحیه سمت راست بالای شکم توصیف می‌شود.

درد کبد از کجا شروع میشود؟

درد کبد می تواند انواع مختلفی داشته باشد. بیشتر افراد درد کبد را به صورت احساس کسل کننده و ضربان دار در قسمت فوقانی شکم احساس می کنند. گاهی این درد با تورم همراه است و گاهی افراد احساس درد کبدی را در پشت یا تیغه راست شانه خود احساس می کنند. این درد می تواند منجر به کمردرد هم گردد. درد کبد گاهی با درد شانه راست، شکم یا کلیه اشتباه گرفته می شود. درد کبد همچنین می تواند مانند احساس چاقویی باشد که نفس شما را می گیرد.

درد کبد به کجا میزنه؟

علایم درد کبد و نشانه های کبد خراب می‌تواند غیرمستقیم باشد و چون خود کبد گیرنده‌های درد ندارد، بنابراین در نواحی اطراف آن یا حتی پشت و شانه احساس می شود. با مشاهده علائم کبد درد چون دل درد، درد کبد پشت کمر و…حتما به متخصص مراجعه کنید.

درد کبد چرب چگونه است؟

درد یا ناراحتی شکم یکی از شایع‌ترین علائم مرتبط با بیماری شدید کبد چرب است. درد کبد چرب مبهم و دائمی است و در سمت راست بالای شکم، جایی که کبد قرار دارد، توصیف می‌شود و با احساس پری یا نفخ همراه است. درد می‌تواند خفیف تا شدید باشد و پس از خوردن یک وعده غذایی چرب یا سنگین بدتر می‌شود.

درد کبد نشانه چیست؟

بیش از 100 نوع بیماری کبد می تواند منجر به درد کبد شود. موارد زیر نمونه هایی از این بیماری ها می باشد:

کلانژیت:این عارضه ممکن است به دلیل سنگ ها، تومور، لخته های خون و یا برگشت باکتری ها ایجاد شود.

هپاتیت:شایع ترین انواع هپاتیت ویروسی هپاتیت آ، هپاتیت بی، و هپاتیت سی هستند.

دمل کبد:آبسه کبد، یک کیسه پر از مایع آلوده یا چرک است که در کبد شکل می گیرد.

سیروز:سیروز، جای زخم برگشت ناپذیر کبد است که جای بافت کبد سالم را می گیرد و می تواند شروع به مسدود کردن جریان خون از طریق کبد کند.

سندرم باد-کیاری :این یک بیماری نادر کبد است که در آن لخته خونی مانع خروج خون از کبد می شود.

عفونت کبد:انگل‌ها و ویروس‌ها موجب ایجاد عفونت شده و التهاب ایجاد می‌کنند که موجب اختلال در عملکرد کبد می‌شوند.

تومور و غدد سرطانی کبد:گاهی وجود توده در کبد، کم کاری کبد و تومورهای سرطانی عامل ایجاد انواع بیماری‌های کبدی هستند.

راضیه میرزاحیدری

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها