فانی لند‌

زندگی، عکس‌ها و بیوگرافی هادی حجازی فر(تصاویر)‌

بیوگرافی هادی حجازی فر یکی از زندگینامه‌های جالب بازیگران مرد ایرانی است. این بازیگر با استعداد در فرصت کمی توانست جای خودش را در دل مردم ایران باز کند. همچنین هادی حجازی فر با استعداد زیادی که دارد توانست بین کارگردان‌ها و تهیه‌کنندگان نیز خودش را نشان دهد و از آن پس بود که سیل پیشنهادات کاری برای او سرازیر شد.

این بازیگر مرد ایرانی را در فیلم‌هایی که مربوط به انقلاب و جنگ تحمیلی و … است، بیشتر دیده‌ایم؛ اما حضور او در سریال‌های کمدی و طنز صدا سیما هم جالب است، مثل سریال عید سال ۹۹ در شبکه ۳ و سریال زیرخاکی که از شبکه ۱ پخش شد. با هم سری به دنیا و زندگینامه هادی حجازی فر می‌زنیم.

هادی حجازی فر کیست؟

هادی حجازی فر بازیگر سریال و فیلم سینمایی است که دستی هم در کارگردانی تئاتر دارد. او متولد ۳۱ خرداد ۱۳۵۵ است و در شهر خوی آذربایجان غربی به دنیا آمده است. پس بی‌دلیل نیست که در فیلم و سریال‌ها با زبان شیوای آذری هم صحبت می‌کند و آن را به نوعی امضا برای خودش تبدیل کرده. او یکبار به خبرنگاری که به ساخت فیلم «آتابای» به زبان ترکی اعتراض داشت پاسخ تامل برانگیز و البته همراه با عصبانیتی داد تا از زبان حدود نیمی از جمعیت ایران که ترکی است دفاع کرده باشد.

پدر هادی حجازی فر به بازیگر و کارگردان شدن او کمک زیادی کرد. وی وقتی هادی ۱۵ ساله بود رئیس آموزش و پرورش نقده و میاندوآب بود و به هادی کمک کرد از سالن‌های تئاتری این استان برای تمرین استفاده کند و هادی هم در پاسخ این خوبی و کمک پدر، با نمایش فریاد تا نهایت در جشنواره کشور انتخاب شد.

تحصیلات هادی حجازی فر بازیگر اصلی فیلم ایستاده در غبار

جالب است بدانید طبق گفته‌ی هادی حجازی فر او از کودکی علاقه‌ای به درس و درس خواندن نداشته، اما دست آخر توانست راه علاقه‌اش به دنیای بی‌نظیر هنر و بازیگری را باز کند و برای ادامه‌ تحصیل در دانشگاه وارد دانشگاه تهران شود. او در دانشگاه تهران در  رشته نمایش عروسکی  فارغ‌التحصیل شد. همانطور که گفتیم او به درس اهمیت نمیداد و بیشتر وقتش به تمرین تئاتر و نمایش می‌گذشت. تا جایی که به جای شرکت در کلاس‌های درس مدرسه در گروه‌های نمایش و تئاتر اسم می‌نوشت و در این حرفه کوشش می‌کرد و شاید حالا مزد زحمات آن موقعش را می‌گیرد. 

شروع کار هنری هادی حجازی فر

تا اینجا دیدیم که هادی حجازی فر از زمان مدرسه و کودکی فعال بود و در تمام نمایش‌های مدرسه‌ای شرکت می‌کرد تا جایی که با نمایش «فریاد تا نهایت» در جشنواره کشور انتخاب شد. بعد از فارغ‌التحصیلی از رشته نمایش عروسکی در هدف و علاقه‌اش خللی ایجاد نشد و کماکان به راهش ادامه داد.

او در سال‌های ۹۵ – ۹۶ کم کم شهرت و محبوبیتش را شروع کرد و خود را به عنوان یک بازیگر و کارگردان سر زبان‌ها انداخت. از آن موقع تا کنون نام این بازیگر مرد ایرانی را می‌توان در فیلم‌های پر سر و صدایی مثل : ایستاده در غبار، ماجرای نیمروز، لاتاری ، به وقت شام، آتابای و منطقه پرواز ممنوع دید.

اما نقطه‌ی پیک شهرت و استعداد او را بازی در فیلم در غبار ایستاده می‌دانند. به محض اینکه او را در نقش احمد متوسلیان بازی دادند، اسم و چهره‌اش در ذهن تمام ایرانیان و بالاخص کارگردانان و فعالان سینمای ایران ماندگار شد.

به گفته‌ی خود هادی انتخاب او برای این نقش بسیار چالش برانگیز بوده، تا جایی که در مصاحبه‌ای می‌گوید: «ابراهیم امینی یک عکس از من را به مهدویان (کارگردان) نشان می‌دهد و او هم می‌گوید که این اصلا شبیه نیست. ایشان از من خواستند که بروم و تست بدهم. من هم گفتم که نه من اصلا شبیه نیستم. امینی از یک طرف به من اصرار می‌کرد و از طرف دیگر به آقای مهدویان. چون امینی در دانشگاه تربیت مدرس، مقطع ارشد بود و هم کار از من دیده بود و هم دو سه بار دعوای من در واحد اداری دانشگاه را دیده بود، پیش خودش تصور کرد که اینها ترکیب خوبی برای حاج احمد است.»

هادی حجازی و بهنوش طباطبایی

درخشش دیگر هادی حجازی فر، مربوط به ایفای نقش او در ماجرای نیمروز است. او در این فیلم در نقش مبارزی علیه نیرو‌های منافق نظام بازی کرد و بافاصله به یک چهره شناخته شده از سمت بینندگان فیلم و سریال ایرانی تبدیل شد. پس از آن با بازی در فیلم لاتاری هم جای پای خودش را محکم کرد. هادی حجازی فر در مصاحبه‌ای راجع به نقشش در فیلم لاتاری می‌گوید: «یک جورهایی خیالم راحت است، استانداردی را رعایت کردم و دوست دارم که بگویند در آنها خوب بوده ام.»

همسر و فرزند هادی حجازی فر

این بازیگر سرشناس و محبوب متاهل است و به همراه همسر و فرزندش زندگی می‌کند. پسر او هامون نام دارد.

کارنامه هنری هادی حجازی فر

سینما:

بی همه چیز (1399)
آتابای ( ۱۳۹۸ )
دوزیست ( ۱۳۹۸ )
منطقه پرواز ممنوع ( ۱۳۹۸ )
ماجرای نیمروز: ردخون ( ۱۳۹۷)
ژن خوک ( ۱۳۹۷)
لاتاری ( ۱۳۹۶ )
به وقت شام ( ۱۳۹۶ )
کاتیوشا ( ۱۳۹۶ )
شاه کُش ( ۱۳۹۶ )
آستیگمات ( ۱۳۹۶ )
دارکوب ( ۱۳۹۶ )
آرا ( ۱۳۹۶ )
گیلدا ( ۱۳۹۵ )
ماجرای نیمروز ( ۱۳۹۵ )
نسبت خونی ( ۱۳۹۵ )
ایستاده در غبار ( ۱۳۹۴ )
مزرعه پدری ( ۱۳۸۳ )

سریال: 

زیرخاکی( ۱۳۹۹ )
دوپینگ ( ۱۳۹۹ )
نفس ( ۱۳۹۶ )
کرکره ( ۱۳۹۳ )
پوست شیر (1402)
سرگیجه (1402)
داریوش (1403)

تئاتر: 

هوس و هفت دقیقه ( ۱۳۹۸ )
تایم لپس ( ۱۳۹۸ )
پروانه الجزایری  ( ۱۳۹۸ )
پرواز شماره ۷۴۵  ( ۱۳۹۶)
ملاقات با بانوی سالخورده ( ۱۳۹۳)
رومئو و ژولیت ( ۱۳۸۸)
جایی دیگر (۱۳۸۶ )
پرزنت (۱۳۸۴ )

جوایز و افتخارات

هجدهمین جشن سینمایی حافظ (دنیای تصویر) (تندیس بهترین بازیگر مرد)
نوزدهمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران (نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد)
یازدهمین جشن منتقدان و نویسندگان سینمایی ایران (جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل مرد)
سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر (نامزد سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد)
سی و سومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران (نامزد جایزه بهترین بازیگر نقش اول مرد)
هجدهمین دوره جشن بزرگ سینمای ایران (نامزد تندیس زرین بهترین بازیگر نقش اول مرد)

منبع: ستاره

 

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!