ساندویچ مرغ و اسفناج؛ ساندویچ خوشمزه و مقوی

ساندویچ مرغ و اسفناج؛ ساندویچ خوشمزه و مقوی

فراروـ ساندویچ ازجمله غذا‌های محبوب دنیاست که در آن مواد غذایی مانند گوشت یا مرغ، سبزیجات، پنیر و… بین دو لایه نان قرار می‌گیرد. «جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ» این غذا را در قرن هجدهم میلادی اختراع کرد. ساندویچ به عنوان یک غذای آماده و ساده که تنوع زیادی دارد و به‌راحتی قابل تهیه کردن است، طرفداران زیادی دارد. ساندویچ غذایی است که در سفر، پیکنیک، پارک، شهربازی و… به‌راحتی قابل حمل و استفاده است. ساندویچ‌ها در دو نوع گرم و سرد و در انواع مرغ، گوشت، سبزیجات، شامی و کوکو، همبرگر، کباب و… تهیه می‌شوند. ساندویچ مرغ و اسفناج نوعی ساندویچ بسیار خوشمزه و مقوی است که از ترکیب مرغ با اسفناج، قارچ، پنیر خامه‌ای و… تهیه می‌شود و برای کودکان و دانش آموزان هم بسیار مناسب است. شما می‌توانید این ساندویچ خوشمزه را در مدت زمان کوتاهی در منزل تهیه کنید، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه ساندویچ مرغ و اسفناج خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم

سینه مرغ: ۱ عدد
اسفناج خرد شده: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: ۲ حبه
قارچ: ۷ عدد
گردو: ۴ عدد
پنیر خامه‌ای: ۱۰۰ گرم
نمک، فلفل و پاپریکا: به میزان لازم
نان باگت: به تعداد لازم
پنیر ورقه‌ای گودا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

ساندویچ مرغ و اسفناج؛ ساندویچ خوشمزه و مقوی

برای درست کردن این ساندویچ خوشمزه ابتدا پیاز را به صورت نگینی خرد یا رنده کنید و همراه با کمی روغن داخل یک ماهی تابه مناسب بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا پیاز نرم و طلایی شود. حالا سینه مرغ خرد شده را همراه با سیر رنده شده به پیازداغ اضافه کنید. نمک، فلفل و پاپریکا را روی مرغ بریزید و مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت بدهید. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت را کم کنید تا مرغ کم کم آب بیندازد و بپزد. حالا اجاق گاز را خاموش کنید و مواد را از داخل ماهی تابه خالی کنید. اسفناج و قارچ خرد شده را داخل ماهی تابه بریزید و اجازه بدهید قارچ و اسفناج با هم تفت بخورند و نرم شوند. بعد از اینکه قارچ و اسفناج نرم شد و آب اضافه‌اش کشیده شد، پنیر خامه‌ای را اضافه کنید و مواد را هم بزنید و گردوی خرد شده را هم به مواد اضافه کنید. ۵ دقیقه بعد مرغ تفت داده شده را به ترکیب بالا اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بعد اجاق گاز را خاموش کنید. حالا نان باگت را از وسط برش بزنید و مواد را لای نان بگذارید و یک ورق پنیر گودا روی مواد بگذارید و نان را ببندید. حالا ساندویچ مرغ و اسفناج خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان.

نکات مهم
ـ قارچ طبع گرمی دارد و سرشار از پروتئین، ویتامین، مواد معدنی، آمینو اسید، فیبر، مس، آهن، آنتی اکسیدان، آمینو اسید و… است؛ همچنین در پیش‌گیری از سرطان سینه و پروستات موثر است و سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. هنگام خرید قارچ به این نکته توجه داشته باشید که قارچ تازه حتماً نباید سفید و شفاف باشد. یکی از راه‌های تشخیص قارچ سالم این است که قارچ باید تا حدودی سنگین باشد. اگر قارچ سبک و توخالی باشد، سالم نیست. کلاهک قارچ سالم نباید شکاف داشته باشد؛ همچنین بهتر است قارچ‌هایی را که روی پوست آنها لکه قهوه‌ای دارند، خریداری نکنید و اگر خریداری کردید، حتماً به صورت پخته آن را مصرف کنید.

ـ همان‌طور که می‌دانید اسفناج سبزی بسیار پرخاصیتی است که سرشار از ویتامین‌ها و مواد مغذی‌ای است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن جلوگیری از سرطان، سلامت پوست و مو و استحکام استخوان‌ها مفید است. این سبزی مغذی می‌تواند بهترین دارو برای درمان یبوست به‌ویژه در افراد میان‌سال و کهن‌سال باشد. در شستن اسفناج باید به این نکات توجه داشته باشید که اسفناج حاوی شن‌ریزه است؛ بنابراین آن را چند دقیقه در آب ولرم خیس کنید تا شن‌های آن ته‌نشین شود و در آخر به‌تدریج از اسفناج‌های رویی بردارید و با آب سرد آب‌کشی کنید تا شن‌های ته‌نشین شده دوباره به اسفناج‌ها نچسبند. هرگز اسفناج را پس از خرد کردن نشویید تا مواد مغذی آن خارج نشود. اسفناج را به مقدار مورد نیاز بپزید و هیچ‌وقت آن را به صورت پخته شده نگهداری نکنید. هنگام خرید اسفناج برگ‏های لطیف و تازه آن را انتخاب کنید. برگ‏های درشت و تیره‌رنگ به ته چین شما زیبایی نمی‏دهد؛ همچنین اسفناج را باید در اندازه‏های چهار سانتی‏متری خرد کنید. در‌صورتی‏که اسفناج ریزتر خرد شود، له و بد شکل خواهد شد.

ـ پنیر گودا یکی از انواع پنیرهاست که معمولاً به صورت ورق‌های نازک زرد رنگ است و بافت نرمی دارد. این پنیر برای اولین بار در روستای گودا در جنوب کشور هلند تولید شد. این پنیر سرشار از کلسیم، فسفر، ویتامین و پروتئین است. پنیر گودا طعمی شبیه به خامه دارد و برای استفاده در ساندویچ، ماکارانی، لازانیا و انواع سس و دیپ کاربرد دارد. هنگام خرید پنیر گودا به این نکته توجه داشته باشید که هرقدر زمان بیشتری از تولید آن گذشته باشد، طعم پنیر تندتر خواهد شد و مزه‌ای شبیه کارامل به خود می‌گیرد. همچنین هنگام خرید پنیر گودا به مواد اضافه شده در آن مانند ادویه‌ها که پشت بسته درج شده است، توجه کنید.

منبع خبر

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها