سرشار از لذت و شیرینی: مصلح خربزه و عسل در دستان شما
مصلح خربزه و عسل ؛ همه چیز درباره مصلح خربزه و عسل همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
مصلح خربزه و عسل
پس از خوردن خربزه و عسل و مخلوط شدن آنها ترکیب های موجود در این دو ماده خوراکی با یکدیگر وارد واکنش شده
و سبب به وجود آمدن یک ماده سفت و سخت می شوند،
هضم این ماده سفت حاصل از ترکیب آنها، برای دستگاه گوارش سخت است
بنابراین مصرف خربزه و عسل با هم ماده دیر هضم و بد هضمی را ایجاد می کند که فرد را دچار دل دردهای شدیدی می کند.
این دل درد ها اغلب سبب مرگ نمی شوند اما طاقت فرسا هستند و در برخی افراد انقباضات قولنجی شدید را سبب می شود.
از نظر طب سنتی اگر چند ماده غذایی با طبع سرد یا طبع گرم را یکجا مصرف کنیم،
باعث برهم خوردن تعادل طبع بدن می شود. زمانی که طبع بدن از تعادل خارج شود،
دچار مشکلاتی خواهد شد. بنابراین توصیه می شود در طول روز به طور متعادل خوراکی هایی با طبع سرد و گرم مصرف کنید.
مصرف همزمان دو خوراکی با طبع سرد، مانند سرکه با برنج، ماست با ترب و ماهی، گوشت مرغ با ماست و ماهی،
شیر با گوشت مرغ و ماهی سبب تولید بلغم و مشکلات گوارشی شده و مضر می باشد و سبب پیسی می شود.
همچنین مصرف غذای شیرین (خربزه) بعد از غذای غلیظ، بی هضم (گوشت) باعث می شود
این غذا در بدن به صورت فاسد در آید و نفخ معده و عوارض گوارشی را در پی داشته باشد.
طب سنتی مصرف خربزه و عسل را منع می کند زیرا مصرف این دو ماده خوراکی گرم با یکدیگر سبب ورم معده،
انسداد در مجاری بدن، بالا رفتن صفرا، حساسیت، آلرژی پوستی و خارش می کند
البته مشکلات پیش آمده برای فرد بستگی به طبع و وضعیت گوارش او دارد.
خرما: خرما طبعی گرم و خشک دارد و میتواند سردی خربزه را متعادل کند.
زنجبیل: زنجبیل طبعی گرم و خشک دارد و به هضم خربزه کمک میکند.
هل: هل طبعی گرم و خشک دارد و میتواند نفخ و دل درد ناشی از خوردن خربزه را کاهش دهد.
نعناع: نعناع طبعی گرم و خشک دارد و میتواند حالت تهوع و اسهال ناشی از خوردن خربزه را درمان کند.
برای ایجاد تعادل در بدن، افرادی که خربزه و عسل میخورند، باید مقداری ماده غذایی با طبع گرم مثل خرما یا چایی نبات بخورند. همچنین در طول روز توصیه میشود تعادل مواد غذایی رعایت شوند یا مواد غذایی با طبع گرم و سرد به طور همزمان ایجاد شوند.
آشنایی با دیگر خواص خربزه
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص خربزه آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خربزه
خربزه گیاهی کوتاه است که ساقه هایش روی زمین است ، میوه خربزه شیرین ، آبدار و بزرگ است.
خربزه به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند هندوانه ، خیار ، کدو سبز ،
کدو حلوایی و طالبی در راسته کدوییان دسته بندی می شود.
خربزه (به انگلیسی persian melon)میوه ای شیرین و آبدار است که طبیعتی گرم و خشک دارد
و سرشار از ویتامین های A ،D و C و قند های طبیعی است که فورا جذب خون شده
و نیرو و فعالیت سلول ها را افزایش داده و خستگی را برطرف می سازد.
خوردن خربزه به هضم غذا کمک کرده و سبب افزایش ادرار می شود.
ﺧﺮﺑﺰه ﮐﺎل ﺣﺎوی ﻣﺰه ﺗﺮﺷﯽ اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﺮﺧﻼف ﺧﺮﺑﺰه رﺳﯿﺪه و ﺷﯿﺮﯾﻦ، ﺗﺮس را در اﻧﺴﺎن ﻣﯽ اﻓﺰاﯾﺪ
و ﺷﺠﺎﻋﺖ را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد، ﺧﺮﺑﺰه ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺗﺮس را از ﺑﯿﻦ ﻣﯽ ﺑﺮد و اﻧﺴﺎن ﺗﺮﺳﻮ را ﺷﺠﺎع و دﻟﯿﺮ ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﺪ.
خربزه (Melon) گیاهی از تیره کدویان با میوههای درشت، شیرین و آبدار است.
این گیاه در مناطقی با آبوهوای گرم و آفتابی کشت میشود و نیاز به فصل رشد طولانی (۸۰ تا ۱۲۰ روز) دارد.
ایران پس از چین و ترکیه، سومین تولیدکننده خربزه در جهان است
که در استانهای خراسان، سمنان، خوزستان بیشترین سطح کشت را دارد.
خربزه برای سلامت مثانه و کلیه ها
خربزه دارای پتاسیم بوده و باعث دفع مواد اضافی بدن و سموم می شود و به فعالیت و شستشوی مثانه و کلیه ها کمک می کند.
خربزه از احتباس ادرار و سنگ مجاری ادرار جلوگیری می کند. دم کرده ی پوست خربزه برای دفع سنگ مثانه موثر است.
خواص خربزه برای خواص ضد سرطانی
خربزه برای جلوگیری از سرطان موثر است چرا که دارای ویتامین سی و بتاکاروتن می باشد که مانع از فعالیت های رادیکال های آزاد می شود.
رادیکال های آزاد برای بدن مضر هستند و باعث آسیب رساندن سلول های بدن می شوند.
خربزه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
مصرف منظم خربزه باعث تقویت سیستم ایمنی بده شده چرا که خربزه دارای ویتامین سی و ویتامین آ می باشد
که با تحریک گلبول های سفید خون به سیستم دفاعی کمک می کند.
ویتامین سی موجود در خربزه دارای آنتی اکسیدان قوی بوده که از بروز بیماری های مزمن و پیری جلوگیری می کند.
خواص خربزه برای کاهش استرس
پتاسیم موجود در خربزه ضربان قلب را نرمال کرده و اکسیژن رسانی به مغز را بیشتر می کند.
سوپراکسید دیسموتاز در خربزه وجود دارد که باعث کاهش فشار خون شده و اعصاب را آرام می کند.
اگر می خواهید از استرس در امان باشید بهتر است خربزه میل کنید.
خربزه برای سیگاری ها
اگر خربزه را به صورت منظم میل کنید ویتامین آ از دست رفته ناشی از سیگار کشیدن جبران می شود و به ترمیم سلول های ریه کمک می کند.
افرادی که در مصرف زیاد دخانیات هستند بهتر است از خربزه استفاده کنند.
خربزه برای افزایش وزن و چاقی
خربزه دارای قند می باشد و بسیار چاق کننده است ، اگر می خواهید وزن خود را کاهش کنید
و دچار اضافه وزن نشوید بهتر است در مصرف خربزه صرفه جویی کنید.
خربزه دارای ویتامین آ می باشد که در ترمیم سلول های بدن نقش دارد.
خواص خربزه برای کاهش مشکلات قاعدگی
ویتامین سی موجود در خربزه باعث تنظیم جریان خون در دوران قاعدگی می شود و کاهش گرفتگی عضلات را به دنبال دارد.
مصرف منظم خربزه باعث می شود تا جریان خون لخته نشده و سایر مشکلات قاعدگی درمان شود.
خواص خربزه برای مردان
بر اساس تحقیقات متعدد، خربزه حاوی اسیدآمینه به نام سیترولین است که میتواند آرژنین را تولید کند.
آرژینین بهعنوان محرک کار میکند و خونرسانی را به اندامهای تناسلی افزایش میدهد.
همچنین به مردان برای ایجاد نعوظ و به زنان به تحریک شدن برای برقراری رابطه جنسی کمک میکند.
ویتامین E نیز در تولید هورمونهای جنسی نقش دارد و تمایل زنان و مردان را برای برقراری رابطه جنسی افزایش میدهد.
خربزه باعث افزایش اسپرم در مردان می شود.
خواص خربزه برای سرماخوردگی
این میوه برای سینه درد و سرماخوردگی بسیار مضر است و باعث تب های صفراوی می شود.
صرف خربزه هنگام سرما خردگی موجب آزاد شدن هیستامین در بدن میشود و شدت سرماخوردگی و آلرژی در بدن را تشدید میکند
خواص خربزه برای کبد چرب
خربزه دفع کننده حرارت کبد بوده و نارسایی کبد را درمان می کند همچنین خربزه درجه قلیایی خون
و سلول های بدن را بالابرده و سموم آن را خنثی و دفع میکند.
مصرف این میوه باعث پاکسازی کبد و کاهش بقایای چربی موجود در آن می شود.
نوشیدن آب خربزه در ساعات بعد از ظهر، به درمان کبد چرب کمک می کند.