سرشار از نارنجی: برای کنترل دیابت، سیب پخته غذایی کاملاً اساسی است
سیب پخته برای دیابت ؛ خاصیت خوردن سیب پخته برای افراد دیابتی همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
سیب پخته برای دیابت
پلی فنول های موجود در این میوه به صورت مستقیم میتوانند باعث کاهش میزان قند خون شده و برای کسانی که میخواهند بیماری دیابت را کنترل کنند بسیار مناسب است.
یکی دیگر از خواص سیب پخته و فواید آن، ایجاد لطافت و زیبایی پوست است. به این منظور میتوانید سیب را بپزید و سپس آن را له و با شیر مخلوط کنید و این مخلوط را بهصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه صورت خود را با آب ولرم بشویید. از سیب پخته میتوانید برای درمان سرفه خشک استفاده کنید زیرا به نرم شدن گلو و رفع التهاب آن کمک میکند. همچنین برای بهبود گرفتگی صدا مفید است.
تحقیقات نشان داده است که سیب آب پز به دفع چربیهای اضافه از سیستم بدن، هضم غذا و همچنین سیرشدن کمک میکند. پکتین موجود در سیب به کاهش جذب چربی از طریق سلولها کمک میکند. خوردن سیب به صورت خام و آب پز بسیار مقوی است، همچنین باعث جلوگیری از تجمع چربی بیش از حد که باعث چاقی میشود.سیب پخته تقویت کننده معده و کبد و دفع کننده سودا و سموم بدن است.
یکی از خوراکی های مفید در درمان اسهال و تقویت معده سیب پخته است. مصرف سیب پخته برای افرادی که دارای معده ضعیف هستند و برای کودکان مفید است و به هضم بهتر غذا و بهبود اشتها کمک میکند. همچنین سیب پخته برای بهبود ورم معده نیز سودمند است.سیب پخته یا کمپوت سیب نیز تقویت کننده کبد است و به دفع سموم بدن کمک میکند و مانع تشکیل و تجمع اسید اوریک در بدن میشود. به همین دلیل مصرف آن برای مبتلایان به درد مفاصل و نقرس نیز مفید است.
کودکان و نوزادان به مواد غذایی حاوی فیبر و مغذی، احتیاج دارند. سیب پخته یکی از بهترین غذاها برای کودک است و باعث اصلاح اشتها، رفع لاغری و افزایش توان بدن کودک در مقابله با بیماریها میشود. همچنین از آنجایی که سیب دارای مقدار زیادی کلسیم است و کلسیم موجود در آن به بدن کمک میکند که کلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب کند، باعث تقویت استخوانها و رشد بهتر کودک میشود.
سیب را به چهار قسمت تقسیم و دانههای آن را خارج میکنیم. میوه و حتی پوست سیب را با یک تکه چوب دارچین در داخل قوری میاندازیم و به آن آب اضافه میکنیم؛ این دمنوش لازم است که حدود سی دقیقه یا بیشتر دم بکشد تا سیب کاملا پخته شود. اگر دمنوش سیب و دارچین را با پوست سیب درست کنید، مدت زمان آماده شدن آن کوتاهتر میشود.دمنوش سیب و دارچین عطر و طعم بسیار دلنشینی دارد و تأثیر بسزایی در رفع خستگی و ریکاوری بدن یا همان بازیابی انرژی دارد.
شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صداست. برای تهیه شربت سیب یک کیلو سیب را شسته و با پوست قطعه قطعه کنید و در یک لیتر آب بپزید سپس آن را با پارچه نازکی صاف کنید و چند حبه قند به آن اضافه کنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید. روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
آشنایی با دیگر خواص سیب
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص سیب آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با خواص سیب
سیب یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین میوه هاست، بیش از ۷۵۰۰ گونه از این میوه ی خوشمزه در طبیعت وجود دارد و به رنگ های سیب قرمز، سیب سبز و سیب زرد یافت می شود.در مورد خواص سیب یک عبارت معروف وجود دارد: «خوردن روزانه یک سیب ما را از دکتر بینیاز میکند».
کمک به گوارش، جلوگیری از بروز مشکلاتی مانند اختلالات معده، سنگ کیسهی صفرا، یبوست، اختلالات کبد، کمخونی، دیابت، بیماریهای قلبی، روماتیسم، اختلالات چشم، انواع سرطان و نقرس از فواید سیب است. سیب در رفع ضعف و درمان دیسانتری (اسهال همراه با خون) نیز مؤثر است. همچنین از ابتلا به پارکینسون و آلزایمر جلوگیری میکند. کمک به سلامت دندان و پوست نیز از دیگر فواید این میوهی کمنظیر است.
یکی از مشهورترین و سالمترین میوههای روی زمین محسوب میشود. منشأ سیب آسیای مرکزی است. سیب مقدار زیادی فیبر، ویتامین C و آنتیاکسیدانهای مختلف دارد. این میوه بسیار سیرکننده است و کالری کمی دارد. بنابراین یک گزینهی عالی بهعنوان میان وعده به شمار میرود. مطالعات نشان میدهند که خوردن سیب برای سلامتی بدن فواید زیادی دارد. میتوانید با سیب خام اسموتی و آبمیوه درست کنید.
خواص سیب برای مردان
یک سیب بزرگ ،۱۰٫۳ میلیگرم ویتامین C دارد که به ترتیب ۱۴% و ۱۱% از میزان مورد نیاز روزانه ویتامین C برای زنان و مردان را تامین می کند.یک سیب بزرگ حدود ۱۲۰ واحد بین المللی ویتامین A است که تقریبا ۵ و ۴ % میزان دریافت روزانه ویتامین A برای زنان و مردان را تشکیل می دهد.
خواص سیب برای ریه
دستگاه تنفسی نسبت به التهابات بسیار حساس است و بسیاری از مشکلات تنفسی بهطور مستقیم از التهاب غشای سلولهای موجود در دستگاه تنفسی ناشی میشوند. شاید آسم جدیترین مشکل تنفسی است که در موارد شدید میتواند منجر به مرگ فرد شود. سیب رفتار ضدالتهابی چشمگیری از خود نشان میدهد و از داروهای طبیعی درمان آسم به شمار میرود. با این اوصاف هنوز هم نحوهی عملکرد سیب در درمان این بیماری ناشناخته است.
نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است. سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد.علاوه بر میوه سیب، پوست این میوه نیز برای سلامت بدن بسیار مفید است. پوست سیب حاوی فلاونوئیدی به نام کورستین می باشد که دارای خاصیت ضد التهابی بوده و برای درمان و جلوگیری از بیماری آسم بسیار مفید می باشد.
خواص سیب در شب
خوردن هر نوع ماده غذایی سنگین، چرب و تند قبل از خواب منجر به بروز مشکلاتی مانند اختلالات خواب در طول شب یا بی خوابی می شود. اما تعدادی از موادغذایی از جمله سیب سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول، ویتامین ها و موادمعدنی بوده که فاقد چربی است و علاوه بر رفع گرسنگی آخر شب می تواند به کیفیت خواب نیز کمک کند.
خواص سیب در بدنسازی
خوردن سیب در هفته مانع از تحلیل عضلات، کاهش جذب کلسترول و همچنین مانع تشکیل چربی در بدن میشود. این مهمترین دلیلی است که ورزشکاران به خصوص بدنسازان باید خوردن آن را جدی بگیرند.خواص سیب برای سلامتی بسیار زیاد است. عضله سازی تا کنترل وزن تنها برخی از خواص این میوه جادویی است. تحقیقات نشان میدهدکه اسید اورسولیک میتواند مانع از تحلیل رفتن عضلات در بدن شود هر چند این مطالعات بر روی موشها انجام شده است اما اثرات آن بر عضله سازی غیرقابل انکار است.
خواص سیب در صبح ناشتا
پیامبر خدا (ص) فرموده اند: سیب را ناشتا بخورید چون تمیزکننده معده است. در کل توصیه شده میوهها بین وعده مصرف شوند نه همراه غذا و فقط در بعضی از آنها خوردن ناشتا توصیه میشود. بعنوان مثال خربزه و هندوانه اصلا نباید ناشتا مصرف شوند.سیب حاوی کلاژن و الاستین بوده که پوست شما را نرم و چاق نگه می دارند. – سیب های قرمز و سیب های زرد و قرمز یکی از بهترین گزینه های می باشند. میوه سیب به عنوان یک روشن کننده پوست صورت عمل می کند و می تواند به روشن و درخشان تر شدن پوست صورت کمک کند.سیب دارای خواص ضد باکتریایی بوده و به درمان آکنه، جوش صورت و جای جوش کمک می کند.
خواص سیب و دارچین
چای و دمنوش سیب و دارچین برای کاهش وزن مفید می باشد. آب را بجوشانید، سیب های شسته شده و خرد شده را به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ تا ۷ دقیقه بجوشد، آن را از روی حرارت بردارید مقداری دارچین و عسل به آن اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه بماند تا دم بکشد.
خواص سیب و عسل
سرماخوردگی شدید: سیب و عسل میل کنید، تا سه روز رفع میشود. ترکیب سیب و عسل، نوعی آنتی بیوتیک است.در درمان اسهال مصرف شربت خاکشیر و عسل، آب سیب و عسل، آب هویج با عسل توصیه شده است. توجه : قبل از استفاده از ماسک یک آزمون در یک منطقه کوچک از صورت یا گردن خود انجام دهید و در صورت نداشتن واکنش های پوستی مصرف کنید. ماسک سیب درختی و عسل برای پوست صورت یک سیب را رنده کنید و با عسل مخلوط کنید آن را بر روی پوست صورت بمالید و بگذارید ۱۰ تا ۲۰ دقیقه بماند سپس با آب سرد بشویید.
کافی است که یک کیلو سیب و دو لیوان عرق بیدمشک خالص و پنج قاشق غذاخوری عسل و دو قاشق گلاب داشته باشیم تا یک معجون خیلی خوب درست کنیم. ابتدا سیب ها را شسته و رنده کنید و باقی مواد را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید و در یک ظرف غیر فلزی یک روز در یخچال بگذارید تا رنگ آن کدر شود و روزانه دو استکان مصرف شود. بهتر است که از سیب گلاب استفاده کنید.بهتر است به عنوان عصرانه و یا شامی مورد مصرف قرار گیرد. برای تقویت قلب و کبد خوب است و برای رفع کم خونی مفید است و از بین برنده تپش قلب است. این ترکیب مقوی قلب و مغز است و باعث لطافت روح می شود. خوردن این فالوده تسکین دهنده درد سینه است. مصرف این فالوده برای رفع اسهال و دل پیچه و استفراغ خوب است. برای از بین بردن وسواس و استرس و اضطراب مفید است.
خواص سیب و گلاب
بعضی از افراد با خوردن سیب دچار نفخ میشوند، برای جلوگیری از نفخ توصیه میکنیم سیب زرد بزرگی را پوست بگیرید، رنده و با ۲ قاشق غذاخوری گلاب مخلوط کنید تا خاصیت نفاخی آن از بین برود.طرز تهیه فالوده سیب : مواد لازم سیب زرد یا سیب گلاب ۲ عدد عسل ۱ قاشق غذاخوری گلاب ۱ قاشق غذاخوری زعفران آب کرده کمی دستور تهیه سیبها را بشویید، پوست آنها را بگیرید و سپس رنده کنید.
سیب رنده شده را در کاسهای بریزید، ۱ قاشق غذاخوری عسل و ۱ قاشق غذاخوری گلاب به آن اضافه کنید و هم بزنید تا عسل حل شود. در انتها مقداری زعفران آب کرده و در حدی که رنگ فالوده سیب را کمی تغییر دهد، به آن اضافه کنید. مخلوط را هم بزنید و در صورت تمایل چند تکه یخ به آن اضافه کنید تا خنک شود. فالوده سیب را بلافاصله سرو کنید و از نگهداری آن برای وعده بعد بپرهیزید.
فالوده سیب را میتوانید به عنوان عصرانه یا شامی سبک مورد استفاده قرار دهید. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع کم خونی و تقویت قلب، صبح به صورت ناشتاست. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای تقویت سیستم عصبی و رفع استرس و اضطراب، یک ساعت قبل از خواب است. البته برای رفع این مشکل بهتر است در ترکیب فالوده سیب از عرق بیدمشک نیز استفاده شود. بهترین زمان مصرف فالوده سیب برای رفع گرمازدگی در فصول گرم سال، بعد از ظهر است. با افزودن چند تکه یخ به فالوده سیب میتوان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه که باعث خنکی و تسکین گرمای بدن میشود، استفاده کرد.
خواص سیب و میخک
از قدیم الایام در فرهنگ منطقه کردستان ایران شهرهای مهاباد، سنندج ، پیرانشهر، اشنویه، سقز، دیوان دره ، بوکان و قسمتی از مناطق اقلیم کردستان شهرهای اربیل ( هه ولیر ) ، دهوک و سلیمانیه ( سلیمانی ) مرسوم بودە است کە عشاق یک سیبدرختی را با گل میخک تزیین کردە ( سیب میخک نماد عشق ) و بە نشان عشق وفاداری بە دلدارە خویش تقدیم میکردند. سیب میخک نماد عشق میخک یادآور عشق اول است و به خاطر داشتن دندانه تیز در داخل سیب فرو میرود.
این فروکردن یادآور درد و رنج (عشق) است. درد و رنجی که بعد از مدتی کوتاه سیب را سفت و محکم میکند. این نماد تبدیل انسان عاشق به یک انسان بردبار است. سیب عشق یا سیب میخککوب سالها به شکل اول باقی میماند و با پاشیدن مقداری آب بر روی آن نشانه بوی عشق و دلدادگی که همان بوی میخک است دوباره ایجاد میشود. هدیە ای بسیار زیبا، جذاب و ماندگار از دختران هنرمند کورد ایرانی بوده و میتوان از آن بهعنوان هدیەای باستانی و بسیار باارزش و پرمحتوا برای مناسبتهای مختلف و برای ابراز محبت خود به انسانها استفاده کرد. میخک دارای خاصیتهای دارویی بوده و بهعنوان ضد درد و بهعنوان گردن بند و زیورآلات هم استفاده میشود.
خواص سیب و هویج
آب سیب و هویج حاوی مقادیر فراوان از آنتی اکسیدان ها است که با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند. باید به این نکته توجه داشته باشید که آنتی اکسیدان کوئرستین بیشتر در پوست سیب وجود دارد، از این رو بهتر است آب سیب را از میوه کامل تهیه کنید.شما می توانید آب سیب و هویج را در برنامه غذایی خود جای دهید، زیرا این نوشیدنی دارای کالری پایین و فاقد چربی اشباع و کلسترول است. این در شرایطی است که از محتوای فیبر خوبی سود می برد، که می تواند احساس سیری را برای مدتی طولانی تر در شما حفظ کند.