فانی لند‌

«سینما» دچار «لودگی» شده/ دیگر زمان آن رسیده که «سینما» از «انحصار» عده‌ای معدود خارج شود و همه «اهالی سینما» بتوانند کار کنند – اخبار سینمای ایران و جهان

سینماپرس: «مهشید افشارزاده» بازیگر وکارگردان سینما با تأکید بر اینکه امروزه بزرگترین و برترین نام ها در گوشه های خانه های شان نشسته اند متذکر شد: این باعث تأسف است که نسل جدید کشور نتوانسته از موهبت تولید آثار توسط چنین افرادی برخوردار شود. وقتی مفاخر و بزرگان ما بیکار و خانه نشین شده اند و نمی توانند آثاری تولید کنند که باعث تقویت روحیه ملی شود جوان ما به سمت فرهنگ غرب و دیدن فیلم های غربی گرایش پیدا می کند چرا که این انبوه آثار سطحی و سخیف او را راضی نمی کند.

بازیگر فیلم های سینمایی «توفان شن» و «آقای رئیس جمهور» در گفتگو با خبرنگار سینماپرس اظهار داشت: مهمترین معضل امروز سینمای کشورمان از نظر بنده بی توجهی به مفاخر و بزرگانی است که سال های سال برای رشد و اعتلای این سینما زحمت کشیده اند. دیگر زمان آن رسیده که سینما از انحصار عده ای معدود خارج شود و همه اهالی سینما بتوانند در این حوزه کار کنند.

وی سپس با تأکید بر اینکه امروزه بزرگترین و برترین نام ها در گوشه های خانه های شان نشسته اند متذکر شد: این باعث تأسف است که نسل جدید کشور نتوانسته از موهبت تولید آثار توسط چنین افرادی برخوردار شود. وقتی مفاخر و بزرگان ما بیکار و خانه نشین شده اند و نمی توانند آثاری تولید کنند که باعث تقویت روحیه ملی شود جوان ما به سمت فرهنگ غرب و دیدن فیلم های غربی گرایش پیدا می کند چرا که این انبوه آثار سطحی و سخیف او را راضی نمی کند.

افشارزاده تأکید کرد: علاوه بر فیلم های سخیف و سطحی طی این سال ها ما فیلم هایی ساختیم که نوآر و سیاه بوده و من کاری ندارم دیدگاه سازنده شان چه بوده و اساساً چرا چنین فیلمی را تولید کرده اما معتقدم سینما وظیفه ای در قبال جامعه و فرهنگ سازی دارد.

این سینماگر خاطرنشان کرد: در دنیا بیشتر به پیشکسوتان توجه می کنند اما در کشور ما قضیه برعکس است. کلینت ایستوود در ۸۰ سالگی اش فیلم می سازد و کسی به او نمی گوید چرا کار می کنی و تازه به او احترام هم می کنند اما در کشور ما برخی مواقع به برخی کارگردانان خوب ما می گویند شما موقع بازنشسته شدن تان است و بهتر است در خانه های تان بنشینید!

بازیگر سریال های تلویزیونی «روزگار قریب» و «شب هزار و یکم» تصریح کرد: سینمای امروز کشور دچار لودگی شده و آن هم به این دلیل است که ما از سینماگران متعهد و قدیمی و متبحر و پیشکسوت و دغدغه مند برای تولید فیلم ها بهره نمی بریم. کار به جایی رسیده که بنده به عنوان یک سینماگر رغبت نمی کنم پایم را در سالن های سینما بگذارم.

افشارزاده در پایان خاطرنشان کرد: این بسیار تلخ است که ما در برخی مواقع شاهد آن هستیم که وقتی هنرمندی از دنیا می رود می گویند که او در فقر از دنیا رفته است. مدیران باید بدانند در قبال هنرمندان وظیفه دارند و بایستی به داد آن ها برسند.

منبع خبر

برچسب ها

مطالب مشابه را ببینید!