شرایط نگهداری جو پرک و روش هایی برای نگهداری طولانی مدت از جو پرک
شرایط نگهداری جو پرک ؛ روش هایی برای نگهداری طولانی مدت از جو پرک همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
شرایط نگهداری جو پرک
جو پرک، مانند سایر غلات، برای حفظ کیفیت و ماندگاری به محیطی خنک، خشک و تاریک نیاز دارد.
محل نگهداری:
ظروف درب دار شیشهای یا پلاستیکی بهترین گزینه هستند.
از ظروف فلزی خودداری کنید زیرا ممکن است با جو پرک واکنش نشان داده و طعم آن را تغییر دهد.
جو پرک را در کابینت یا قفسه ای دور از نور مستقیم خورشید، اجاق گاز و منابع گرما نگهداری کنید.
از مکان های مرطوب مانند حمام یا یخچال خودداری کنید.
دمای ایده آل برای نگهداری جو پرک بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتیگراد است.
گرمای زیاد می تواند باعث فاسد شدن و اکسید شدن جو پرک شود.
سرمای شدید می تواند طعم و بافت آن را تحت تاثیر قرار دهد.
جو پرک را در محیطی با رطوبت کم (حدود ۳۰-۴۰%) نگهداری کنید.
رطوبت زیاد می تواند باعث رشد کپک و قارچ شود.
برای حفظ رطوبت ایده آل، می توانید یک بسته کوچک ژل سیلیکا در ظرف جو پرک قرار دهید.
جو پرک را به صورت عمده خریداری نکنید:
هر چه جو پرک تازه تر باشد، طعم و کیفیت بهتری خواهد داشت.
بهتر است جو پرک را به مقدار مورد نیاز خود خریداری کنید و آن را به طور مرتب مصرف کنید.
جو پرک را بو کنید:
قبل از مصرف جو پرک، آن را بو کنید. اگر بوی کهنگی، ماندگی یا ترشیدگی می دهد، احتمالاً فاسد شده است و باید آن را دور بریزید.
جو پرک را به طور مرتب بررسی کنید:
هر چند وقت یکبار، جو پرک خود را به دقت بررسی کنید تا مطمئن شوید که علائم فساد مانند کپک، تغییر رنگ یا بوی بد وجود نداشته باشد.
آشنایی با دیگر خواص جو پرک
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص جو پرک آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با گیاه جو پرک
جو پرک جزئی از خانواده غلات و حبوبات است که از جو دوسر گرفته شده است و به خاطر تحت فشار بخار قرار گرفتن به صورت پرک شده است.
این گیاه برای اینکه کامل رشد کند به یک سال تمام زمان نیاز دارد.
جو دوسر دارای یک پوسته بسیار سفت است که در صورت برداشته شدن این غلاف و سپس بخارپز کردن و عبور از زیر غلطک، جو پرک به وجود می آید.
جو پرک برای بیماریهای قلبی، افزایش فشار خون و دیابت نوع ۲ مفید است.
از هم خانواده های جو پرک می توانیم به جو و گندم و چاودار و برنج و ذرت و ارزن اشاره کنیم.
خواص جو پرک برای چاقی
جو، پر از فیبر است. فیبر باعث می شود که شما احساس سیری طولانی مدت تری داشته باشید و از خوردن غذا اجتناب کنید. جو از از چاقی و توزیع چربی شکم جلوگیری می کند؛
و اگر جو پرک به عنوان یک مکمل روزانه مصرف شود، حتی می تواند بعنوان درمان کمکی برای اختلالات متابولیکی عمل کند.
در مقایسه با سایر غلات آماده برای صبحانه از انرژی بیشتری برخوردار می باشد.
به همین دلیل است که می توانید جو پرک را در رژیم غذایی خود جایگزین مواد غذایی دیگر کنید و به مدت بیشتری می تواند شما را سیر نگه دارد.
مطالعات نیز نشان داده اند که یک رژیم غذایی غنی از دانه های کامل مثل جو، می تواند به تنظیم وزن بدن کمک کند.
مصرف زیاد دانه ها ی غلات با افزایش وزن بدن رابطه معکوس دارد.
جو همچنین می تواند آب را جذب کند که با اینکار خواص اشباع آن افزوده می شود؛
و بتا گلوکان در جو، می تواند تخلیه معده را به تاخیر بیندازد.
جوپرک در کاهش وزن موثر است.
همه آنچه شما نیاز دارید یک فنجان جو پرک و مقداری دارچین و دو لیتر آب است.
آنها را با هم مخلوط کنید و برای یک ماه هنگامی که معده خالی است مصرف کنید؛
و البته، باید با رژیم غذایی مناسب و ورزش همراه باشد. بعد از یک ماه از نتیجه آن شگفت زده شوید.
خواص جو پرک برای بدنسازی
از آنجا که جو دوسر منبع بسیار خوبی از کربوهیدرات های سالم، پروتئین و فیبر است، می تواند علاوه بر اینکه به عنوان یک ماده عالی در رژیم غذایی بدنسازان قرار گیرد، در ترمیم ماهیچه ها و رشد آن ها نیز موثر است. جو کربوهیدراتی پیچیده است که مدت زمان زیادی طول می کشد تا هضم شود.
از این رو شما برای مدت طولانی تری انرژی لازم را در اختیار دارید.
جو یکی مواد غذایی است که سرشار از مواد مغذی مانند پروتئین و فیبر و انواع مواد معدنی مانند فسفر، منیزیم و روی است که فواید بسیاری برای بدنسازان دارد.
مصرف جو دوسر یک گزینه سالم و بسیار مفید است، خواه شما به دنبال کاهش وزن باشید، خواه قصد عضله سازی و بدنسازی داشته باشید.
جو پرک مقادیر بالای پروتئین و کربوهیدرات دارد؛ کربوهیدرات های موجود در جو دوسر به افزایش انرژی مورد نیاز ورزشکاران برای تمرینات ورزشی و بدنسازی کمک می کند.
متخصصان توصیه کرده اند که ورزشکاران ۳۰ تا ۶۰ دقیقه قبل از شروع تمرینات ورزشی یک وعده حاوی جو پرک مصرف کنند؛
شما می توانید پنکیک صبحانه، غلات صبحانه و یک کاسه سوپ کدو با جو دوسر پرک استفاده کنید.
جو پرک برای سگ
این حیوانات، به دلیل طبیعت همه چیز خوار بودنشان، می توانند در رژیم غذایی خود، مقدار بیشتری از این ماده به نسبت گربه ها مصرف کنند.
برخی از غذاهای آماده، از این ماده غنی ساخته می شوند. همچنین می توانید کمی از این ماده را بپزید و آن را به غذای فعلی حیوان خانگی خود اضافه کنید.
اگر شما برای حیوان خود، غذای خانگی تهیه می کنید، بهتر است در خصوص دستور العمل گنجاندن این ماده با یک دامپزشک، مشورت کنید.
جو پرک منبع خوبی برای فیبر قابل حل است.
جو پرک می تواند برای سگ های سالخورده تر که مشلات روده ای دارند مفید باشد.
جو پرک همچنین یک منبع جایگزین غلات برای سگ هایی است که به گندم آلرژی دارند.
جو پرک می تواند به همراه پروبیوتیک ها برای افزایش عملکرد سگ داده شود.
به یاد داشته باشید که جو پرک باید حتما به صورت پخته و بدون شکر به سگ داده شود.
مثل تمامی موارد دیگر حتما قبل از استفاده با دامپزشک مشورت نمایید. تنظیم نادرست ویتامین ها و توازن مواد معدنی در جیره غذایی سگ می تواند تاثیر منفی بر سلامت سگ بگذارد.
بعضی از داروهایی که سگ مصرف می کند هم می تواند با بعضی از مواد مغذی واکنش بد داشته باشد.
هدف اکثر کسانی که سگ دارند این است که بهترین جیره غذایی ممکن را به سگ بدهند.
تغذیه مناسب به همراه مراقبت از سلامت سگ می تواند عمر او را ۱۵ درصد افزایش دهد.
جو پرک برای چاقی صورت
غذاهایی پرکالری و حاوی نشاسته هستند. این مواد غذایی شامل برنج، ماکارونی، نان، سیب زمینی و غیره میباشند.
روغن زیتون، آووکادو، زیتون سیاه، شکلات تلخ، مغزها، کره بادام زمینی، کینوآ، جو پرک و غیره از غذاهای پرکالری محسوب می شوند.
مصرف روغن زیتون به چاق شدن صورت کمک می کند و برای سلامتی نیز بسیار مفید است.
اما خوردن تنقلات کالری زیادی وارد بدن می کند که به علت افزایش کلسترول خون و چاقی صورت توصیه نمی شود.
جو پرک برای عروس هلندی
جو پرک برای پرندگان دارای خواص فراوانی است و مواقعی که پرندگانی مانند قناری به اصطلاح تو لک می روند به انها جو پرک داده می شود.
جو پرک در سوپ
مواد اصلی
جو پرک ۱ پیمانه
سینه مرغ ۱/۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
هویج متوسط ۱ عدد
سبزی سوپ ۳ قاشق غذا خوری
زرشک ۲ قاشق غذا خوری
پیاز ۱ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه سوپ با جو پرک
ابتدا جو پرک را بشویید.
پیاز را رنده کنید، با جو پرک و سینه مرغ داخل قابلمه بریزید.آب بریزید و روی حرارت ملایم بزارید.
اواسط پخت هویج را پوست گرفته رنده ریز کنید به مواد اضافه کنید.
سینه مرغ پخته شده را از قابلمه خارج کنید و ریش ریش کنید.
مرغ ریش شده را به قابلمه برگردانده رب گوجه را اضافه کنید.
وقتی سوپ جا افتاد نمک و فلفل و سبزی و زرشک را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
جو پرک خیلی زود میپزه و لعاب میندازه.
هنگام پخت درب قابلمه را کاملا نبندید چون جو هنگام پخت کف میکنه و سر میره.
سبزی و زرشک را میتوانید بعنوان تزیین استفاده کنید و داخل سوپ هنگام پخت اضافه نکنید.
بجای رب گوجه فرنگی میتوانید از شیر و خامه استفاده کنید که در این صورت سوپی سفید خواهید داشت.
( برای داشتن سوپ سفید مقدار آب را کم کنید و به همان مقدار شیر اضافه کنید)
جو پرک احتیاجی به خیس کردن ندارد.
منظور از نصف سینه در واقع ۱/۴ سینه کامل هست یعنی نصف نصف یک سینه مرغ.
هنگام سرو حتما از آبلیمو یا لیموی تازه استفاده کنید.
جو پرک در شیردهی
جو پرک منبع غنی از آهن بوده و نه تنها در افزایش شیر مادر موثر است، بلکه به حفظ آب بدن مادر در دوران شیردهی نیز کمک میکند.
شما میتوانید جو را جوشانده و در طول روز استفاده کنید.
همچنین میتوانید جو را با سایر سبزیجات مورد علاقه خود ترکیب کرده و روزاه از آنها استفاده کنید.
این ماده غذایی شامل فیبر بوده و به راحتی هضم میشود.
یک کاسه جو دو سر، غذای کاملی برای صبحانه است.
اگر فکر میکنید که بلغور جو دوسر برای شما اشتهاآور نیست، شما میتوانید به جای آن از کوکیهای جو دو سر استفاده کنید.
جو نه تنها بدن مادران را هیدراته می کند، همچنین شیردهی را افزایش می دهد.
شما می توانید جو را بجوشید و سپس آب و عصاره آن را بخورید. می توانید از جو به همراه سایر سبزیجات مورد علاقه خود استفاده کنید.
جو حقیقتا یکی از غذاهای سالمی است که هنگام شیر دهی برای افزایش شیر می توانید استفاده کنید.
جو پرک و یبوست
مقادیر بالای فیبر موجود در جو دوسر و همچنین بلغور جو دوسر به بهبود حرکات روده کمک کرده و یبوست را درمان می کند.
فیبر نا محلول این غله باعث بهبود کار دستگاه گوارش شده، فعالیت روده ها را توان بخشیده و در درمان یبوست بسیار مفید است .
این غله با جذب آب فراوان باعث نرمی مزاج شده و فعالیت روده ها را بالا می برد.
که در نتیجه از ابتلا به بیماریهایی مانند هموروئید جلوگیری کرده و در افراد مبتلا به درمان آن کمک می کند.
از اصلی ترین عوامل ابتلا به هموروئید یبوست می باشد.
پیشنهاد می نماییم که از انواع سوپهای تهیه شده از جو دو سر که در قسمت آشپزی همین وب سایت موجود است استفاده فرمائید.
جو پرک و ماست
این غذا را باید از شب قبل آماده کنید و صبح فقط ماست کم چرب و چکیده یا ماست یونانی به آن اضافه و میل کنید.
از آنجائیکه اوت میل (جو پرک) حاوی مقادیر زیادی فیبر تغذیه ای است، بسیار سیر کننده می باشد.
افزودن ماست همراه با میوه سبب می شود مقدار پروتئین را در صبحانه بدون افزودن مقدار زیادی کالری افزایش دهیم از سوی دیگر میوه جات طعم تازگی و شیرینی را که ما در صبحانه به آن احتیاج داریم، تأمین می کنند .
برای تهیه ی این صبحانه ی خوشمزه از اوت میلی که در روش اول تهیه کرده اید یک کاسه ی کوچک برداشته و به مدت یک ونیم ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملاً سرد شود، حال می توانید با ماست بدون چربی و میوه جات دلخواهتان مخلوط کرده یا بصورت لایه لایه آنها را روی هم قرار داده و سرو کنید.