شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴؛ طرز تهیه شیرینی فندقی کرم‌دار

شیرینی پزی مخصوص عید ۱۴۰۴؛ طرز تهیه شیرینی فندقی کرم‌دار

فراروـ  در روز‌هایی که به ایام نوروز نزدیک می‌شویم، پخت شیرینی‌های خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق می‌گیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی می‌افتند. شیرینی‌های مخصوص نوروز که در خانه تهیه می‌شوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. در این میان شیرینی‌های کرم‌دار و آجیلی بسیار متنوع هستند و برای پذیرایی در این ایام، شیک و مناسب‌اند. شیرینی فندقی کرم‌دار نوعی از شیرینی‌های کرم‌دار آجیلی است که دستور پخت بسیار آسانی دارد و با کرم فندق و مغزیجاتی مانتد فندق، گردو و یا بادام تزیین می‌شود. این شیرینی شیک و خوشمزه دستور طبخ بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این شیرینی را به راحتی در منزل برای ایام نوروز تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه شیرینی فندقی کرم‌دار همراه ما باشید.

مواد لازم

آرد سفید قنادی: ۴ پیمانه
کره: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
پودر قند: ۱ پیمانه
نشاسته ذرت: دو سوم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
کرم فندق: به میزان لازم
مغز فندق: به میزان لازم

طرز تهیه

طرز تهیه شیرینی فندقی کرم‌دار؛ شیرینی خوشمزه عید نوروز

برای درست کردن این شیرینی‌های خوشمزه ابتدا کره به دمای محیط رسیده و نرم را همراه با پودر قند، تخم مرغ و وانیل داخل یک کاسه مناسب بریزید و با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شود، سپس آرد و نشاسته ذرت و بکینگ‌پودر را اضافه کنید و با دست خمیر را ورز بدهید تا خمیر جمع شود و درنهایت خمیر لطیفی داشته باشید. خمیر را با کاتر گرد ساده قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید و سینی را داخل فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از قبل گرم کرده‌اید، به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدهید تا بپزد. بعد از پخت اجازه بدهید شیرینی‌ها کاملا خنک شود، سپس یکی از شیرینی‌ها را بردارید و وسط آن کره فندق بمالید و دوباره یک شیرینی دیگر را روی آن قرار بدهید و با کمک کرم فندق دو شیرینی را به هم بچسبانید. حالا دورتادور شیرینی را کرم فندق بمالید و بعد قسمت‌های کرمی را داخل مغز فندق خرد شده بغلتانید. حالا شیرینی فندقی خوشمزه ما آماده سرو است، نوش جان. 
نکات مهم
ـ برای درست کردن این شیرینی می‌توانید به دلخواه از مغز گردوی خرد شده یا مغز بادام هم استفاده کنید.
ـ توجه داشته باشید که شیرینی‌های کره‌ای و کرم‌دار را باید حتما داخل یخچال و در ظرف سربسته نگهداری کنید.
ـ نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد‌های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم‌تر یا زیاد‌تر از مقداری شود که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است؛ یعنی آردی که اضافه کرده‌اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
ـ حتما پودر قند را قبل از استفاده در شیرینی الک کنید. پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب شده نخواهد بود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که داخل کیسه یا ظرف بماند، ممکن است سفت شود؛ بنابراین قبل از اینکه آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت‌کوب بکوبید و سپس الک کنید.
ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع خبر



بیا تو صدا

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest


0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها