طرز تهیه باقالی و آموزش درست کردن باقالی خوشمزه در منزل
طرز تهیه باقالی ؛ آموزش درست کردن باقالی خوشمزه در منزل همگی در سایت فال و خواب.امیدواریم این مطلب که حاصل تلاش تیم خواص مواد غذایی سایت است مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
همانطور که می دانید قرآن کریم از بهشت با نام جنت نام برده است و معنی جنت باغی است که درختان میوه فراوان دارد.همچنین در این کتاب آسمانی از میوه های زیادی نام برده شده است.
امروزه با پیشرفت جوامع بشری بیماری ها هم پیشرفت زیادی کرده اند و یکی از راه های نجات انسان از بیماری های مختلف شناخت کامل طبیعت و آشنایی با خواص گیاهان و میوه ها است.
از مهمترین میوه هایی که در قرآن از آنها نام برده شده است می توانیم به انجیر و زیتون اشاره کنیم که به تازگی یک گروه تحقیقات ژاپنی پی به خواص فوق العاده مصرف یک عدد انجیر و هفت عدد زیتون شده است.
پس از اینکه یکی از قرآن پژوهان مصری اعلام کرد که خداوند در قرآن به انجیر و زیتون قسم خورده است و نام انجیر یک بار و نام زیتون هفت بار در قرآن آمده است ، رییس این گروه مسلمان شد.
طرز تهیه باقالی
باقالی یکی از خوراکیهای خوشمزه و پرطرفدار فصلهای پاییز و زمستان است که به روشهای مختلفی میتوان آن را پخت. در اینجا دو روش رایج برای پخت باقالی به شما آموزش میدهم:
روش اول: پخت باقالی با پوست
مواد لازم:
باقالی خشک: ۵۰۰ گرم
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
گلپر: ۱ قاشق چایخوری
نعناع خشک: به مقدار دلخواه
مراحل پخت:
باقالیها را به مدت ۲۴ ساعت در آب خیس کنید.
آب باقالی را خالی کرده و آن را در قابلمهای بریزید.
به اندازهای آب به باقالیها اضافه کنید که روی آنها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید.
پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده و به مدت ۱ تا ۲ ساعت باقالی را بپزید.
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، نمک، فلفل سیاه، سرکه و گلپر را به باقالی اضافه کنید.
پس از پخت، باقالی را در ظرف مورد نظر ریخته و با نعناع خشک تزیین کنید.
روش دوم: پخت باقالی بدون پوست
مواد لازم:
باقالی تازه: ۵۰۰ گرم
آب: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سرکه: ۲ قاشق غذاخوری
مراحل پخت:
باقالیهای تازه را بشویید و پوست آنها را جدا کنید.
باقالیها را در قابلمهای بریزید و به اندازهای آب به آنها اضافه کنید که روی آنها را بپوشاند.
قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب به جوش آید.
پس از جوش آمدن آب، حرارت را کم کرده و به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه باقالی را بپزید.
در ۱۰ دقیقه آخر پخت، نمک، فلفل سیاه و سرکه را به باقالی اضافه کنید.
پس از پخت، باقالی را در ظرف مورد نظر ریخته و سرو کنید.
نکات:
برای پخت سریعتر باقالی، میتوانید از زودپز استفاده کنید.
اگر باقالیها را با پوست میپزید، میتوانید از یک چاقو برای جدا کردن پوست آنها بعد از پخت استفاده کنید.
میتوانید به باقالی پخته شده ادویههای دیگری مانند پودر سیر، پودر پیاز و زردچوبه نیز اضافه کنید.
باقالی پخته شده را میتوانید به عنوان پیش غذا یا همراه با غذاهای دیگر سرو کنید.
آشنایی با دیگر خواص باقلا
برای اینکه شما سروران گرامی با دیگر خواص باقلا آشنا شوید این بخش را برای شما تهیه نموده ایم.
آشنایی با باقلا
باقلا که با نام های باقالی و باقاله هم شناخته می شود گیاهی یک ساله است که میوه آن در یک غلاف پوشیده شده است.
باقلا به همراه گیاهان شناخته شده ای مانند ماش ، سویا ، لوبیا چیتی ، نخود فرنگی و شیرین بیان در راسته باقلاسانان دسته بندی می شود.
باقلا از خانواده حبوبات است و سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی است.
باقلا یکی از غنی ترین منابع فیبر و پروتئین در میان مواد غذایی است.
بهطوریکه در هر ۱۰۰ گرم باقلا ۲۶ میلیگرم پروتئین و ۲۸ میلیگرم فیبر وجود دارد.
خواص باقلا در کمک به کاهش فشار خون و کاهش خط ابتلا به بیماری های قلبی بسیار موثر است.
خواص ضد سرطان
باقلا سرشار از ویتامین سی می باشد که دارای آنتیاکسیدانهای بسیار قوی بوده که باعث می شود
با رادیکالهای آزاد موجود در بدن مبارزه کرده و از انواع بیماریهای مختلف مانند انواع سرطانها جلوگیری می کند.
خواص باقلا برای درمان کم خونی
کمخونی معمولاً ناشی از کمبود هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون ایجاد می شود که باعث کاهش انرژی و تضعیف عملکرد مغز می شود.
یکی از علل کمخونی کمبود آهن و عوامل ژنتیکی می باشد.
باقلا دارای آهن کافی بوده که برای جلوگیری و درمان کمخونی بسیار مؤثر است.
باقلا برای سلامت قلب
باقلا سرشار از فیبر بوده که میتواند باعث تنظیم سطح کلسترول و قند خون شده و از سلامت قلب مراقبت کند.
خواص باقلا برای درمان کم خوابی
تحقیقات انجامشده نشان میدهد تریپتوفان موجود در باقلا باعث آرامبخشی شده و باعث بهبود کیفیت خواب میشود.
اختلالات مختلف خواب با عوارضی مانند کاهش حافظه، تمرکز، افسردگی، افزایش وزن و دردهای عضلانی همراه می باشد.
تریپتوفان مشکلات مربوط به بیخوابی و آپنه خواب را برطرف کرده و هیچ عوارضی برای سلامت بدن ندارد.
باقلا برای تقویت سیستم ایمنی بدن
باقلا سرشار از مس بوده که با حفظ سلولهای بدن و تقویت عملکرد سلولهای سفید خون میتواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند.
سلولهای سفید برای سیستم ایمنی بدن ضروری بوده و با آسیبهای ناشی از رادیکالهای آزاد مبارزه می کند.
ویتامین سی موجود در باقلا از آنتیاکسیدانهای بسیار قوی بوده که نقش اساسی در تقویت سیستم ایمنی بدن دارد.
خواص باقلا برای پیشگیری از پارکینسون
باقلا منبع سرشاری از لوودوپا بوده که در داروهای درمانی پارکینسون مورد استفاده قرار میگیرد
و برای درمان این بیماری بسیار مؤثر است. غلاف باقلا از داروهای سنتی درمان بیماری پارکینسون بوده
که برای جلوگیری از این بیماری بسیار مفید می باشد. افرادی که از این اختلال رنج میبرند بهتر است روزانه صد و بیست گرم باقلا مصرف کنند.
خواص باقلا برای کاهش فشار خون بالا
یکی از خواص دارویی باقلا کاهش فشارخون می باشد چرا که در باقلا منیزیم وجود دارد
که برای سلامت قلب مهم بوده و فشارخون بالا را کاهش میدهد باید بدانید
فشار خون یکی از عوامل اصلی بروز بیماریهای قلبی و سکته مغزی می باشد.
باقلا برای درمان افسردگی
باقلا منبع سرشاری از آمینو اسید دوپامین است که برای جلوگیری و درمان افسردگی و بهبود خلقوخو بسیار مؤثر است.
خواص باقلا برای پیشگیری از پوکی استخوان
در باقلا منگنز وجود دارد که باعث افزایش حجم استخوانها شده و از پوکی استخوان پیشگیری میکند.
مطالعات انجامشده نشان میدهد که مصرف مواد مغذی مانند باقلا میتواند برای جلوگیری از پوکی استخوان مفید باشد.
باقلا دارای کلسیم، روی و مس بوده که از تضعیف استخوانهای ستون فقرات در زنان پیشگیری می کند.
خواص باقلا برای کودکان و نوزادان
همه ی انواع حبوبات از جمله باقالی منبع اصلی کربوهیدرات ها، پروتئین، فیبر، آهن، کلسیم و ویتامین های B هستند
که برای رشد بدن نوزادان و کودکان ضروری می باشند.
شما می توانید بعد از سن یکسالگی باقلا را به صورت پوره درآورید و برای تغدیه نوزادان و کودکان استفاده کنید.
با توجه به اینکه باقلا می تواند علائم بیماری فاویسم را تشدید کند قبل از شروع تغذیه نوزاد با باقلا با یک پزشک متخصص در این زمینه مشورت کنید.
حتی بوی باقلا می تواند باعث حساسیت نوزاد و کودک شما شود.