طرز تهیه باقالی چرخی شمرونی با چاشنی ویژه/ چرا نباید از چرخی ها باقالی بخریم ؟

طرز تهیه باقالی چرخی شمرونی با چاشنی ویژه/ چرا نباید از چرخی ها باقالی بخریم ؟

در هوای سرد پاییزی خوردن یک بشقاب باقالی با پوست داغ با سرکه و گلپر خیلی می چسبد. در این مقاله نکات مهمی در پخت یک باقالی نرم و خوشمزه گفته شده که حتما بخوانید.

۲۳ آذر ۱۴۰۳

شناسه خبر:

۴۲۸۸۶۳

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها